Skocz do zawartości

Pytanie

Witajcie, zamierzam kupić TV 65 cali a odległość między telewizorem a twarzą to 2,50m, obawiam się że może być to za mało i może być taki efekt "biegania wzrokiem" po ekranie. Z drugiej strony boję się że kupię 55 cali i po tygodniu będę żałowała że jest za mały i mogłam brać 65.. Pomóżcie proszę i doradźcie mi co myślicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wizyta z centymetrem w sklepie i sprawdzenie 55, 58, 65 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

kompletnie wizyta w sklepie nic nie daje dlatego pytam na forum, kogoś kto ma styczność z TV 65 calowym tak blisko. W sklepie o metrażu 3000m2 nic mi nie da popatrzenie na TV gdzie stoi jeden obok drugiego bez ścian jak w domu/mieszkaniu

po tej stronie co podesłałeś wydaje się okej, dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

Dzień dobry. Mino,że wątek już dość stary dołączę się do pytania. Może ktoś podpowie. Spodobał mi się telewizor TCL u65c7006. Odległość z jakiej byłaby oglądana telewizja to ok 2,60m. Chodzi mi o to czy na tym telewizorze i przy takiej odległości da się w oglądać telewizje naziemną? W sklepie wyglądało to kiepsko i sprzedawca stanowczo odradzał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
3 godziny temu, B.76 napisał:

Dzień dobry. Mino,że wątek już dość stary dołączę się do pytania. Może ktoś podpowie. Spodobał mi się telewizor TCL u65c7006. Odległość z jakiej byłaby oglądana telewizja to ok 2,60m. Chodzi mi o to czy na tym telewizorze i przy takiej odległości da się w oglądać telewizje naziemną? W sklepie wyglądało to kiepsko i sprzedawca stanowczo odradzał...

Mam 65'' lg oled odległość od tv 2.90 i oglądam tv naziemną nie narzekając, oczywiście większość w jakości fullhd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
14 godzin temu, Adrian Mazur napisał:

Mam 65'' lg oled odległość od tv 2.90 i oglądam tv naziemną nie narzekając, oczywiście większość w jakości fullhd. 

Serdecznie dziękuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi