szewi 652 Napisano 12 Lipca 2018 45 minut temu, USS-SMAUG napisał: Kto ma doświadczenia z skalibrujtv.pl? Bo się zastanawiam czy brać rzutnik u nich i mieć rabat na kalibrację, czy brać w innych sklepach gdzie w tej cenie jest zestaw Xboxa z wyposażeniem.. Jakieś opinie? Pomocy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro jeszcze nie kupiles projektora? o matko... Kupuj tam gdzie sie bardziej opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 12 Lipca 2018 jeszcze nie kupiles projektora? o matko... Kupuj tam gdzie sie bardziej opłaca. No qrde.. tak wyszło. Ale teraz siedzę przy kompie i sprawdzam gdzie. Kupię w ciągu godziny, obiecuję Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 12 Lipca 2018 Bierz tam gdzie dostaniesz najtaniej. Kalibracje zawsze sobie możesz pozniej zamówic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 12 Lipca 2018 Właśnie widzę, że kalibracja to trochę ponad połowy ceny Xboxa, więc będzie na później Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro OK, za 11900 będzie 9300 z xboxem (z dodatkami) ORAZ z ekranem darmowym Ekranów kilka do wyboru. Mój mam mały (92") więc dla odmiany wezmę duży, żeby sprawdzić z czystej ciekawości jak to będzie wyglądać (elektryczna Optika 300x169 cm - bez napinaczy, ale darowanemu koniowi..) 50 minut temu, szewi napisał: jeszcze nie kupiles projektora? o matko... @szewi no więc już mogę powiedzieć że KUPIŁEM nie wiem czy da się zorganizować tak, żeby epson wysłał bezpośrednio do mnie, ani czy sklep będzie mógł wysłać niekompletny zestaw (raczej nie) bo nie maja xbox'ow na stanie. Ale najpóźniej w przyszłym tygodniu będzie na stanie hehe (tak jak i ten klamot - nowy ekran do sprawdzenia haha) Projektor jest, ampli jest, czas poszukać nowych głośników. W kolejce zostaje na później ATV. EDIT: jeszcze ciekaowstka, ekran który ten sklep ma niby u siebie za 1399,- (http://prono.pl/Ekran-elektryczny-Optika-300x169-cm-p11158) na allegro jest za 469,- (https://allegro.pl/ekran-elektryczny-optika-300x169-matt-white-i7258080198.html) a przynajmniej wygląda na ten sam hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 12 Lipca 2018 Cena super. Gratuluję zakupu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 12 Lipca 2018 Super. W dobrym momencie kupiłeś. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobbi 53 Napisano 12 Lipca 2018 no sam się do niego przymierzałem ale między nim a 7300 to jednak 4 tyś. różnicy. Ale ten czarny kolor by mi pasował ?.... no cóż, życzę bezproblemowej eksploatacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobbi 53 Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) A u sąsiadów zamiast Xboxa dają apple Tv 4K dodatkowo 5 lat gwarancji i to wszystko do wersji 9300W za jedyne 2880 euro czyli około 12,500 zł https://www.heimkinowelt.at/produkte/projektor/epson-eh-tw9300w-mit-4k-e-shift-technik-inkl-5-jahre-garantie-gratis-apple-4k-tv-weiss-a20848.aspx a wersja bez W i dodatków jakieś 10900 na polskie. Edytowane 12 Lipca 2018 przez lobbi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 13 Lipca 2018 A u sąsiadów zamiast Xboxa dają apple Tv 4K dodatkowo 5 lat gwarancji i to wszystko do wersji 9300W za jedyne 2880 euro czyli około 12,500 zł https://www.heimkinowelt.at/produkte/projektor/epson-eh-tw9300w-mit-4k-e-shift-technik-inkl-5-jahre-garantie-gratis-apple-4k-tv-weiss-a20848.aspx a wersja bez W i dodatków jakieś 10900 na polskie. Ehh, mogłem tego nie wiedzieć. Amplituner przyjechał z DE, mógł i projektor Choć w sumie za sprzedanego X'sa nastarczy na ATV hehe Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofikmax 98 Napisano 13 Lipca 2018 Jak zależało Tobie na cenie , to czemu nie kupiłeś od Hubio 9300 ? A , chłop potrzebuje kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 13 Lipca 2018 Jak zależało Tobie na cenie , to czemu nie kupiłeś od Hubio 9300 ? A , chłop potrzebuje kasy Bo chcę nowego i fvWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofikmax 98 Napisano 13 Lipca 2018 Pis jeszcze nie zabrał się za takie zakupy ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 13 Lipca 2018 Pis jeszcze nie zabrał się za takie zakupy ? Ale za jakie, że za granicą? Jeśli tam można zaoszczędzić 1/3 ceny, to dlaczego tego nie zrobić Miałem na oku dwa amplitunery za oba były o mniej więcej tyle tańsze. Pewnie cały czas są. Z domowego życia też stwierdzam że rzeczy są tam tanie. Co jakiś czas jadę z żoną na zakupy (chemia domowa oto) i opłaca mi się zrobić ok 200km w jedną stronę. Nie dość że tańsze to jeszcze jakościowo dużo lepsze. Uważam że sprzęt u nas też 4go sortu sprzedają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 13 Lipca 2018 Niestety nie zdążyli z wysyłką na dziś (przez brak tego Xboxa na stanie). Ale spoko, będzie czas na spokojne zamontowanie.A na kolejny weekend wrzucam pierwsze mięso do oglądania ))Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 13 Lipca 2018 Dawaj od razu UHD Takie porządne 4k z HDR wgniecie Cie w fotel 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lobbi 53 Napisano 13 Lipca 2018 (edytowane) Z tymi tańszymi i lepszymi odpowiednikami za granicą to rzeczywiście jest coś na rzeczy . Mam nadzieję że taki np. Epson nie puszcza na rynek polski wybrakowanego sprzętu a zwłaszcza tego z wyższej półki . Ale za to usługi na zachodzie są nieporównywalnie droższe . Np taka kalibracja tw9300 kosztuje 590 euro https://www.heimkinowelt.at/produkte/dienstleistung/isf-video-kalibrierung-a10416.aspx a w Polsce to pewnie można to zrobić za 590 ale złoty no może trochę więcej. Edytowane 13 Lipca 2018 przez lobbi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddle 96 Napisano 13 Lipca 2018 Czesc... niechial by kdos UHD filmy Jurassic Pak 1 i Harry Potter 2 wsistko w PL dub... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 13 Lipca 2018 1 godzinę temu, lobbi napisał: Mam nadzieję że taki np. Epson nie puszcza na rynek polski wybrakowanego sprzętu a zwłaszcza tego z wyższej półki no ja też 1 godzinę temu, lobbi napisał: Np taka kalibracja tw9300 kosztuje 590 euro https://www.heimkinowelt.at/produkte/dienstleistung/isf-video-kalibrierung-a10416.aspx a w Polsce to pewnie można to zrobić za 590 ale złoty no może trochę więcej. Cennik dla 'naszych' modeli ze strony skalibrujtv.pl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 14 Lipca 2018 Czesc... niechial by kdos UHD filmy Jurassic Pak 1 i Harry Potter 2 wsistko w PL dub... Ile byś chciał za nie? (I dlaczego tak drogo? )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddle 96 Napisano 14 Lipca 2018 11 minut temu, USS-SMAUG napisał: Ile byś chciał za nie? (I dlaczego tak drogo? ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Propozicje? Jurassic Pak 1 UHD mam 2x i Harry Potter 2 UHD niema czeskiego tylko polsky jenzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 15 Lipca 2018 Tasak, UPS już wczoraj zagiął czasoprzestrzeń i skanował przesyłki w poniedziałek heheWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 15 Lipca 2018 Czesc... niechial by kdos UHD filmy Jurassic Pak 1 i Harry Potter 2 wsistko w PL dub... ? Cennik dla 'naszych' modeli ze strony skalibrujtv.pl: Nie łatwo sprzedać filmy, u mnie z 10 wisi ponad rok.Aż się zastanawiam czy ich do kosza nie wyrzucić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddle 96 Napisano 15 Lipca 2018 @raf7705 hehe :-)jak niesprzedam to potem komus dam ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 15 Lipca 2018 Nie łatwo sprzedać filmy, u mnie z 10 wisi ponad rok.Aż się zastanawiam czy ich do kosza nie wyrzucić.... Przyjmę wszystkie. Co Ci będą zalegać? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro [mention=155330]raf7705[/mention] hehe :-)jak niesprzedam to potem komus dam No to ja poczekam z tym kupowaniem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProBo z tymi filmami to tak jest, że jak się kupi to bardzo rzadko się do nich wraca. Dużo jednak teraz dostępnych wersji cyfrowych jest. Dlatego podobają mi się te promocje na cyfroweWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro W zasadzie tak samo mam z grami. Mało kupuję, więc wolę zapłacić więcej i mieć cyfrową kopię. Nie trzeba zmieniać płyt i zawsze pod rękąWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 15 Lipca 2018 Usuń sobie podpis z Tapatalk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach