Brytt 0 Napisano 3 Sierpnia 2017 Napaliłem się na Philips 55POS9002/12, ale po przeczytaniu waszego artykułu wiem że ten tv ma \"starą\" matrycę\" (2016) - wybarwia na różowo odbicia światła. Poczekam na matrycę z 2017 r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Subman 1 061 Napisano 4 Sierpnia 2017 Dnia 3.08.2017 o 12:13, binary napisał: Na mnie wrazenie robi jedynie W7. A na mnie zrobiła wrażenie cena W7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kklos 65 Napisano 6 Sierpnia 2017 No racja ,co do wrażeń 77W7 robi wrażenie , jak cena spadnie do 20 kpln to pewnikiem kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anchor 0 Napisano 27 Września 2017 Napaliłem się na Philips 55POS9002/12, ale po przeczytaniu waszego artykułu wiem że ten tv ma \"starą\" matrycę\" (2016) - wybarwia na różowo odbicia światła. Poczekam na matrycę z 2017 r.Czy aby na pewno? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mayday 4 Napisano 18 Października 2017 (edytowane) Witam ma b7 po kalibracji i mam pytanko, jak oflagowac zlacze hdmi jako pc? Chodzi o to żeby mieć niski input lag i eksperckierckie ustawienia w grach na ps4. Edytowane 18 Października 2017 przez Mayday Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
efel 1 394 Napisano 18 Października 2017 29 minut temu, Mayday napisał: Witam ma b7 po kalibracji i mam pytanko, jak oflagowac zlacze hdmi jako pc? Chodzi o to żeby mieć niski input lag i eksperckierckie ustawienia w grach na ps4. Wybierasz ikonkę PC tam gdzie się nadaje nazwy wejściom. Natomiast miej świadomość że w obecnym firmware na wejściu PC jest jakiś problem z bandingiem podczas wyświetlania treści HDR w 4K (zarówno filmy 10 bitowe z HDR jak i gry z HDRem). Jak masz zwykłe PS4 (nie pro) to problem pewnie Cię nie dotyczy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mayday 4 Napisano 18 Października 2017 1 godzinę temu, efel napisał: Wybierasz ikonkę PC tam gdzie się nadaje nazwy wejściom. Natomiast miej świadomość że w obecnym firmware na wejściu PC jest jakiś problem z bandingiem podczas wyświetlania treści HDR w 4K (zarówno filmy 10 bitowe z HDR jak i gry z HDRem). Jak masz zwykłe PS4 (nie pro) to problem pewnie Cię nie dotyczy. Mam PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach