Skocz do zawartości
Gmeru

Limitowana edycja systemu PlayStation 4 w kolorze złotym i srebrnym dołączy do rodziny PlayStation

Rekomendowane odpowiedzi

Limitowana edycja systemu PlayStation 4 w kolorze złotym i srebrnym dołączy do rodziny PlayStation

Pod koniec tego miesiąca rodzina systemów PlayStation 4 powiększy się o dwa nowe warianty kolorystyczne. Sony Interactive Entertainment Europe ogłasza, że system PlayStation 4 500GB i DUALSHOCK 4 w kolorach złotym i srebrnym dostępny będzie od 28 czerwca.

Przeczytaj całość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak Sony będzie "przyciągać" jak rusz sprzedaż Scorpio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że jak odpowiedzą informacją o konkretnej dacie premiery 'The Last of Us 2' oraz nowego 'God of War', to wystarczy żeby nadal górować na Microsoftem i sprzedać więcej konsol.

Scorpio to fajny projekt, nie wykluczam, że sprzedam swoją 'S' na rzecz Scorpio w przyszłości, ale na stronach informacyjnych co chwile wpisy o specyfikacji Scorpio, często bardziej przypominające hasła marketingowe niż konkrety, a wiadomości o grach na te cudo brak.

Moja 'S' tak naprawdę tylko do Forzy Horizon 3 służy, w nic tam więcej nie mam jak grać nawet.

Jeśli chodzi o granie u mnie w 2017 r., a więc ostatnie pół roku, to wygląda to procentowo mniej więcej tak:

PS4 Pro - 60%

PC - 30%

XONE S - 10%

Jeśli nie zapowiedzą czegoś naprawdę interesującego na nową konsolę, to sam fakt 'najpotężniejszej' konsoli Microsoftowi niewiele da.

--

Edit: W sumie...jeśli na Scorpio nic się nie pojawi tak wartego uwagi z gier, to zamiast zamiany 'S' na Scorpio lepiej człowiek wyjdzie na zakupie po prostu Nintendo Switch. Mimo iż sam się śmieję często z Nintendo (nienawidzę ich polityki), to nie ukrywam, że w taką Zeldę bym z miłą chęcią zagrał.

Edytowane przez Fjubens

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się w pełni,jeśli M$ nie pokaże jakiegoś nowego tytułu zwalającego z nóg a będzie to tylko paplanina typu mamy true 4k itd itp to złapie się na to tylko garstka maniaków liczących piksele przed tv,reszta zostanie przy One s które pięknie skaluje do 4k.I nie pomoże nawet to,że tytułu z 360 będą wyglądały lepiej.Sony wygrywa grami a one tu chyba są najważniejsze w tym biznesie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Amralew napisał:

Sony wygrywa grami a one tu chyba są najważniejsze w tym biznesie.

Naturalnie. Z punktu widzenia gracza/klienta to gry są najważniejsze. Mi bardziej chodzi aby spojrzeć na temat z punktu widzenia producenta i tego co zrobi aby podtrzymywać sprzedaż konsoli, której a) jest już w opór w domach graczy (w takiej lub innej wersji) B) wejdzie do sprzedaży mocna maszyna, która jednak uciagnie te wspólne tytuły w lepszej jakosci/klatkazu plus na bank będzie musiała dołożyć coś extra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xisiek doskonale rozumiem o co Tobie chodzi.Za rogiem mamy E3 i wiele się wyjaśni.Myślę też,że Sony ma w zanadrzu sporo tytułów które sprzedaż pociągną a jak przy okazji dadzą niezłe promocje cenowe na slim i pro,głownie pro przy okazji premiery scorpio to o sprzedaż nie mają co się martwić.

Zastanawia mnie też jak będzie z jakością gier na scorpio,czy nie będzie tak,że różnice między tym co pokaże pro zobaczymy tylko przy analizie DF?

Edytowane przez Amralew

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie bym się zdecydował na takie srebrne cudo. Idealnie pasowałby do mojego panasa. Problemem jest tylko to, że nie będą dostępne w Polsce. Zresztą ceny też pewnie narzucą kosmiczne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sadze,ze Sony  dowali w dniu premiery XBX jakims mega pakietem typu PS4 pro+virtual w smiesznej cenie np ,bo to ,ze 'zarzna" cene na ps4 to jestem na 100% pewien a to wraz z ich wciaz mega biblioteka gier sadze wystarczy zeby przycmic maszyne  MS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi