Skocz do zawartości
Maciej Koper

LG OLED B7 (OLED55B7V) Test modelu 2017 z Ultra HD i HDR

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Donnie_Darko napisał:

Póki co nie widzę na koncie netflixa by cokolwiek podnieśli. ;) 

netflix.jpg

To zobacz wyżej. Godzinę temu chciałem odnowić. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie wiem dlaczego ale bardzo mi się to nie podoba, chyba ostanio było coś  pisane ze miało nie być podwyżki ?

Screenshot_20180715-132822.png

Edytowane przez Piotr Kwolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Seba_1988 napisał:

@Piotr Kwolek chcesz tanio to kup na allegro :P, sam jestem zdziwiony gdyż kupiłem 4k za cenę 10,99zł i konto na własność na miesiąc hasło i email pozmieniałem, dałem wyloguj wszystkich użytkowników i działa już prawie miesiąc także polecam :P. Nie wiem skąd oni mają te konta za taką cenę :P

https://bezprawnik.pl/darmowe-konto-netflix-allegro/

Wygląda na to, że Netflix robi sobie z niektórych użytkowników żarty... U mnie są też na razie dostępne stare opcje z 3 planami, ale faktycznie rozpoczęły się testy w Polsce z dodatkowym planem Ultra. Co ciekawe inni otrzymują informację, że pakiet Ultra kostuje 63zł za który dostaną jedynie "najwyższą jakość dźwięku":
https://vodnews.pl/nowy-pakiet-ultra-juz-dostepny-w-polskim-netfliksie/

• Zmieszany 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Piotr Kwolek

A połowę tego ? , chętnie bym z kimś połączył siły, rozmawiałem przez czat z Netflixem i oni w tym nie widzą żadnego problemu , w abonamencie UHD można się skrzyknąć nawet w 4 osoby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam także 4 osoby uhd za 10,99 zł z allegro na miesiąc dlatego mnie dziwi czy to kradzione konta czy o co kaman :P? Chodzi o to że ja normalnie zmieniłem email, hasło, dodałem 4 konta i na wszelki wypadek wylogowałem na początku wszystkich użytkowników a nie było chyba nikogo :P . Nie może być darmowe bo ten użytkownik ma różne abonamenty, także na dłuższe okresy też są :P.  W sumie sory mam premium bo brak hdr :P

Edytowane przez Seba_1988

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od tygodnia pojawiają się informacje, że Netflix testuje nowe plany. Najgorzej, że rozważają także przeniesienie HDR do pakietu Ultra.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te z allegro to normalne darmowe konta miesięczne, ci kolesie po prostu co miesiąc na inne dane biorą nowe konto i je sprzedają, ciekawe tylko skąd mają te adresy czy co tam trzeba żeby mieć konto. A swoją drogą po co wam 4 urządzenia na 1 koncie ?  nie miałem jeszcze netfixa ale czy nie jest tak ze jeden użytkownik możne oglądać na czym chce (tv, tablet, laptop) byle nie w tym samym czasie ?

Edytowane przez Mario Mario

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tak jak mowisz, ale jak kilka osób w domu chce korzystać z Netflixa to się przydaje.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się składam z 3 kolegami na jedno konto. Na swoim użytkowniku oglądam na 4 telewizorach w domu i na wszystkich jestem stale zalogowany. Jedynie co, to jednocześnie w domu na swoim użytkowniku mogę oglądać tylko na jednym urządzeniu. Co wydaje mi się nie jest problemem, nie zdarza się żeby nagle każdy domownik chciał co innego na netflixie oglądać w tym samym czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Netflix 1 konto rozbite na cztery osoby. Płacimy po 13zł za Premium Ultra Hd. Każdy ogląda co chce i kiedy chce. Tak jest wygodnie i tanio.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiadomo @STELVIO, tylko z moich znajomych to albo nie chcą netflixa, albo po co uhd od razu albo już mają, ale coś mi się wydaje że jak u nas będą podwyżki (są w innych regionach, u nas miało nie być ale chyba coś się zmieniło) to ludzie będą się gromadzić , zawsze lepsze swoje konto niż te niepewne z allegro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No wiadomo [mention=163297]STELVIO[/mention], tylko z moich znajomych to albo nie chcą netflixa, albo po co uhd od razu albo już mają, ale coś mi się wydaje że jak u nas będą podwyżki (są w innych regionach, u nas miało nie być ale chyba coś się zmieniło) to ludzie będą się gromadzić , zawsze lepsze swoje konto niż te niepewne z allegro
Rozumiem. Z allegro bym chyba nie brał. Zresztą nie wiem, nie znam się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dnia 14.07.2018 o 16:30, dewey napisał:

jak sprawdzić datę produkcji? Jest w numerze seryjnym? Jeśli tak to jak to rozszyfrować?

Edit: nie było pytania, TV jest z maja tego roku.

A możesz zdradzić jak sprawdziłeś ?

Jak rozpoznać czy telewizor jest w 100% nowy nie z wystawki lub zwrotów.

Edytowane przez mxmxm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mario Mario masz rację w zakładce rozliczenia pisze mi że w tym miesiącu masz darmowe konto a plan na następny miesiąc to 52 zł, z tym że jest jego paypal podany, ja mogę spokojnie zmienić hasło, email i dać 4 użytkowników oraz bawić więc np,, w wyloguj wszystkich użytkowników'' :P. Kolesie pewnie handlują swoimi nazwami kont i hasłami, ale i tak się opłaca gdyż tak jak piszę mogę wszystko pozmieniać i mam konto na miesiąc za 11 zł i 4 osoby mogą być normalnie podpięte:).Właśnie się kończy miesiąc i wszystko gra, żadnych problemów a kasa śmieszna :P

Edytowane przez Seba_1988

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Przez iTunes za premium uhd Netflix płacę 44,99 zł 

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki shoot'outu:

Best overall TV: Panasonic FZ802 OLED
Best HDR TV: LG C8 OLED
Best gaming TV: Samsung Q9FN QLED
Best living room TV: Sony AF8 OLED
Best home theater TV: Panasonic FZ802 OLED

https://www.avsforum.com/forum/40-oled-technology-flat-panels-general/2990256-2018-hdtvtest-tv-shootout-af8-c8-fz-oled-vs-q9fn-qled-july-15th.html#post56492258

• Plusik 2
  • Lubię 2
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez niespodzianek

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bez niespodzianek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Subman napisał:

https://bezprawnik.pl/darmowe-konto-netflix-allegro/

Wygląda na to, że Netflix robi sobie z niektórych użytkowników żarty... U mnie są też na razie dostępne stare opcje z 3 planami, ale faktycznie rozpoczęły się testy w Polsce z dodatkowym planem Ultra. Co ciekawe inni otrzymują informację, że pakiet Ultra kostuje 63zł za który dostaną jedynie "najwyższą jakość dźwięku":
https://vodnews.pl/nowy-pakiet-ultra-juz-dostepny-w-polskim-netfliksie/

czesc,sam kupuje konta netflixa na allegro od roku ,,zadnych problemow,,kilka razy mialem konto aktywne nawet 40 dni zamiast 30 ,,,teraz to podrozalo bo dwa miesiace temu  konta byly  po  2 zlote ,,,teraz sa od 9 do 14 zlotych srednio po zakupie dostaje sie email ,haslo ,,,wpisujesz i patrzysz  ,,mozna nawet wykupic konto z dostepem nawet na 12 miesiecy za 79 zlotych ,,nie ma  czego sie bac ze utopi sie kase , po co przeplacac

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W każdej chwili możesz stracić dostęp do takiego konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, kKadajo napisał:

W każdej chwili możesz stracić dostęp do takiego konta.

tak jak pisze kupuje od roku i zadnych problemow ,,nigdy nie zostalo zadne konto zablokowane ,,,zawsze do konta w razie problemow dostajesz link do wygenerowania nowego emaila i hasla,,,,,,,,,,,,,,,,najbardziej sie wypowiadaja przewaznie ci co polecia nie maja o niczym,,,,,,,,,,placicie po 52 zlote wasza sprawa ,ja place  9 zlotych za pakiet 4k na 4 urzadzenia i nigdy nie bylo zadnych problemow

• Zmieszany 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@lemon 1971 To nie lepiej sobie BR Ripy pobierać z neta? Jakość lepsza a "legalność" porównywalna...

@kKadajo Bez? Dla mnie pierwsze 2 kategorie trochę tak.

Edytowane przez Plebann
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi