Skocz do zawartości
Gmeru

Project Scorpio czyli nowa wersja Xboxa - specyfikacja i szczegóły techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego każdy może mieć dowolną opinie w dowolnym temacie i jeśli np. ktoś ma złe doświadczenie z Samsungiem, AMD, Nvidia, Sony, MS czy Ausu to ok, jeśli uzna że należy dzielić się tą informacją ze światem! Przeciwnej konsoli? :-D A jak ktoś ma wszystkie konsole, PC, smartphona i nawet "Rosyjskie jajeczka" to jest bardziej obiektywny?

p.s. Gdzieś wykryłeś w mojej wypowiedzi mijanie się z faktami? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Specyfikacja na kolana nie rzuca. Ciekawy jestem co MS zrobi w temacie nowych gier. Nie samą Forzą i Gearsami człowiek żyje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjdzie Scorpio to Sony zapowie PS5 z czytnikiem UHD BD i da jeszcze większą moc obliczeniową. Zeby nie było nie kibicuje ani jednym ani drugim :) jedni i drudzy lecą trochę w bambuko, Sony juz od premiery PS3 mnie zaczęło denerwować ze w późniejszych modelach wycieli obsługę SACD teraz w Pro nie dali czytnika UHD, a Microsoft ze swoimi praktykami jakie chcieli wprowadzić do One, nie mówiąc o dołączanym w zestawie Kinkiecie na premiere One.

Edytowane przez PeterMac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, PeterMac napisał:

Wyjdzie Scorpio to Sony zapowie PS5 z czytnikiem UHD BD i da jeszcze większą moc obliczeniową. Zeby nie było nie kibicuje ani jednym ani drugim :) jedni i drudzy lecą trochę w bambuko, Sony juz od premiery PS3 mnie zaczęło denerwować ze w późniejszych modelach wycieli obsługę SACD teraz w Pro nie dali czytnika UHD, a Microsoft ze swoimi praktykami jakie chcieli wprowadzić do One, nie mówiąc o dołączanym w zestawie Kinkiecie na premiere One.

PeterMac bo "byznes" musi się kręcić a nic nie zwiększa wpływów do kasy niż wyścig zbrojeń... Ja tam lubię otwierać i uruchamiać nowe klocki ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi