qazar 391 Napisano 10 Kwietnia 2017 Kolego każdy może mieć dowolną opinie w dowolnym temacie i jeśli np. ktoś ma złe doświadczenie z Samsungiem, AMD, Nvidia, Sony, MS czy Ausu to ok, jeśli uzna że należy dzielić się tą informacją ze światem! Przeciwnej konsoli? :-D A jak ktoś ma wszystkie konsole, PC, smartphona i nawet "Rosyjskie jajeczka" to jest bardziej obiektywny? p.s. Gdzieś wykryłeś w mojej wypowiedzi mijanie się z faktami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 10 Kwietnia 2017 Specyfikacja na kolana nie rzuca. Ciekawy jestem co MS zrobi w temacie nowych gier. Nie samą Forzą i Gearsami człowiek żyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeterMac 161 Napisano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Wyjdzie Scorpio to Sony zapowie PS5 z czytnikiem UHD BD i da jeszcze większą moc obliczeniową. Zeby nie było nie kibicuje ani jednym ani drugim jedni i drudzy lecą trochę w bambuko, Sony juz od premiery PS3 mnie zaczęło denerwować ze w późniejszych modelach wycieli obsługę SACD teraz w Pro nie dali czytnika UHD, a Microsoft ze swoimi praktykami jakie chcieli wprowadzić do One, nie mówiąc o dołączanym w zestawie Kinkiecie na premiere One. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qazar 391 Napisano 10 Kwietnia 2017 35 minut temu, PeterMac napisał: Wyjdzie Scorpio to Sony zapowie PS5 z czytnikiem UHD BD i da jeszcze większą moc obliczeniową. Zeby nie było nie kibicuje ani jednym ani drugim jedni i drudzy lecą trochę w bambuko, Sony juz od premiery PS3 mnie zaczęło denerwować ze w późniejszych modelach wycieli obsługę SACD teraz w Pro nie dali czytnika UHD, a Microsoft ze swoimi praktykami jakie chcieli wprowadzić do One, nie mówiąc o dołączanym w zestawie Kinkiecie na premiere One. PeterMac bo "byznes" musi się kręcić a nic nie zwiększa wpływów do kasy niż wyścig zbrojeń... Ja tam lubię otwierać i uruchamiać nowe klocki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach