Skocz do zawartości
Gmeru

Sprzedam Pionnera 50" Kuro 5090H

Rekomendowane odpowiedzi

Telewizor ma kilka ładnych lat więc nie ma co tutaj pisać, że jest ideał itd. Jest ideał na swój wiek ; ) Ciągle wisi i wisi i dużo chodzi. To telewizor od lat do codziennego oglądania. Chyba coś zmienię w moim głównym królestwie ;))))) . Więc nie za bardzo chcę go chować do szafy. A zawiesić nie mam już gdzie ;-). Robiąc w tej branży nie narzekam na ilość TV ;p

Nie mam stopy ani kartonu. Mogę sprzedać za 3tys. Jakby ktoś był zainteresowany to pisać. Wersja 50 cali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do czego to doszło, Gmeru swoją kurę sprzedaje O_o

Ja bym w kibelku zamontowała od biedy :D Choć jeśli kable nie podciągnięte, to zaczynać remont łazienki z tego powodu trochę głupio ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tylko jeden powód ale nie mogę napisać ;p Jakby się "być może" wydarzył to się pochwalę obama.png Bo jak nie to Kuro oczywiście zostaje bo co mam powiesić mając projektor ;) ? SUHD 65" za 23tys i patrzeć na to z 4-5m? XDDD Dorzucę jedyne 20K ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj powiesiłem nowego ZT60 ;p (to nie był mój plan ale wpadł za taką kasę, że SZOK w Euro). Kuro zatem tym bardziej do sprzedania bo nie mam już gdzie tego wieszać ;))). Jak ktoś ma sensowną propozycję to pisać na PMa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pitol tu ;-) tylko się chwal za ile wyrwałeś??

Za mniej niż 9k?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mniej ; ) XDDD Kuro sprzedałem więc ogólnie ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pochwal się ta zt60'tka :-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie Gmeru - jak wrażenia w stosunku do kuro i vt60/st60 - jakość porównywalna czy jednak z zt60 bije większa moc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobraaaa wrzucę swój pierdolnik ; ) Ogólnie chciałem coś naprawdę dużego i taki był plan ale wygląda na to, że coś mnie broni, żeby nie wydawać za dużo i czekać na oleda 65" a nie te przejściowe rozwiązania ; ) więc z nieba spadła taka o to wymiana. W sumie bez kosztowa. Mimo wszystko brakowało mi na co dzień tych dodatków typu YouTube, stream zdjęć z telefonu itd. To się przydaje w obecnych czasach.. no i DVB-T haha ; ) Co do jakości to nie widzę specjalnie różnic. Kuro był już trochę inny niż od nowości. Obejrzałem kawałek filmu ale nie będę Was oszukiwać: zazwyczaj nie ma mnie w domu a jak jestem to leci tam zwykła TV. Film jak odpalę to jednak na proju. Za to Kuro nie szło samemu podnieść ; ) tutaj chociaż jest większy slim ale też ciężkie to w cholerę. No i wiatraki się odpalą czasem a w Kuro to nie czułem żeby chodziły. Rok można przetrzymać albo i dwa. Tyle mam gwarancji ;p Niezły fart ;D No i jaki on piękny!!!!!

ps. Aha bo widzę pytanie o st60 czy vt. Ogólnie to różnice były tutaj opisywane i moim zdaniem tak właśnie jest: http://hdtvpolska.com/topic/31297-porownanie-serii-st60-gt60-vt60-zt60/

IKSGc8.jpg

83kEVR.jpg

VUXxzP.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mają jeszcze jednego do opylenia w super cenie?

no i najlepiej w ogóle nie włączaj tego menu bo wypalenie gwarantowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To był taki co tam stał już jakiś czas ; ) Tak chodziłem chodziłem i wychodziłem. Więc tylko jeden... Co do wypaleń to oczywiście są trochę. Ale dla mnie to pikuś. Wiem, że tak jest i już ; ) Zapuszczam na nim YT z szumem 10h na noc ;D i jest ok. Jak mówiłem: to TV do użytku codziennego (wiem - brzmi głupio ale tak jest) więc jednak korzystam z tego co chcę nie zważając mocno na statyczne rzeczy. Po to go zamieniłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Galeria Gocław stał tam długo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest jeszcze w Galmocie ale też ma powidoki :-( w zeszłym roku modliłem się nad nim ale za duże miał te wypalenia i też był 60zt60 :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest jeszcze w Galmocie ale też ma powidoki :-( w zeszłym roku modliłem się nad nim ale za duże miał te wypalenia i też był 60zt60 :-(

A Ty ze swoim 65" co zrobiłeś?;) Edytowane przez Maciej Koper

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej siedzę na 55VT60 i nie wiem co kupić :-( Kupiłem mieszkanie i min. absolutne nawet do FHD to 65" a myślę raczej o 78JU7500 bo na 42k za 78JU9500 czy 78x94c za 38k to mnie jeszcze nie stać %-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobraaaa wrzucę swój pierdolnik ; ) Ogólnie chciałem coś naprawdę dużego i taki był plan ale wygląda na to, że coś mnie broni, żeby nie wydawać za dużo i czekać na oleda 65" a nie te przejściowe rozwiązania ; ) więc z nieba spadła taka o to wymiana. W sumie bez kosztowa. Mimo wszystko brakowało mi na co dzień tych dodatków typu YouTube, stream zdjęć z telefonu itd. To się przydaje w obecnych czasach.. no i DVB-T haha ; ) Co do jakości to nie widzę specjalnie różnic. Kuro był już trochę inny niż od nowości. Obejrzałem kawałek filmu ale nie będę Was oszukiwać: zazwyczaj nie ma mnie w domu a jak jestem to leci tam zwykła TV. Film jak odpalę to jednak na proju. Za to Kuro nie szło samemu podnieść ; ) tutaj chociaż jest większy slim ale też ciężkie to w cholerę. No i wiatraki się odpalą czasem a w Kuro to nie czułem żeby chodziły. Rok można przetrzymać albo i dwa. Tyle mam gwarancji ;p Niezły fart ;D No i jaki on piękny!!!!!

ps. Aha bo widzę pytanie o st60 czy vt. Ogólnie to różnice były tutaj opisywane i moim zdaniem tak właśnie jest: http://hdtvpolska.com/topic/31297-porownanie-serii-st60-gt60-vt60-zt60/

IKSGc8.jpg

83kEVR.jpg

VUXxzP.jpg

Widzę, w tle ładną masz kolekcje, ciekawe kto ci kurz wyciera z tego wszystkiego. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha sam się wyciera ;ppppp kiedyś się pochwalę ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi