mafia35 185 Napisano 1 Grudnia 2015 Moze niech youtube wyłączą... Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piteron 228 Napisano 2 Grudnia 2015 W C juz dawno wyłączyli Wiec kto wie.może na wiosnę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 3 Grudnia 2015 Kolejny bug w sofcie: zamulający pilot smart. Nie zawsze ale w większości przypadków wywołanie pilota ekranowego trwa ok. 2-3 sekund. To samo z podglaszaniem lub ściszaniem. Soundbar reaguje natychmiast a grafika na ekranie pokazuje sie dawno po fakcie. Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofler 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Witam. Od dzis zaczal wywalac mi sie youtube. Przy kazdym odtwarzanym filmie, po kilku minutach wyskakuje komuniat o wystapieniu bledu. Restartowalem juz SMARTa i nie przynioslo to zadnego efektu. Czy ktos ma jeszcze taki problem? Jak sobie z tym poradzic? Soft tv 2790. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 20 Grudnia 2015 Może to wina yt a nie tv. Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofler 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Być może, jestem ciekaw czy ktoś jeszcze tak ma czy tylko ja. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 20 Grudnia 2015 Sprawdzę to ale najwcześniej za godzinę. Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofler 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Bylbym wdzieczny. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorzwarszawa 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Jest gdzieś jeszcze dostępny 55h7000? Chciałbym kupić taki z matrycą auo ale nie widzę nigdzie dostępności :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 20 Grudnia 2015 Bylbym wdzieczny. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Mi też wywala, ale nie na każdym filmie. Pewnie problem yt Jest gdzieś jeszcze dostępny 55h7000? Chciałbym kupić taki z matrycą auo ale nie widzę nigdzie dostępności :-/ Raczej portale aukcyjne lub powystawowe.Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 21 Grudnia 2015 Yt działa już poprawnie Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tofler 0 Napisano 21 Grudnia 2015 Samo sie naprawiło czy coś naprawiałeś? U mnie bledy sie jeszcze pojawiaja. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 21 Grudnia 2015 Samo. Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Jako, że w temacie JU7000 pojawiają się zdjęcia równomierności podświetlenia, czerni itd umieszczam tu fotki naszego (mojego) 55H7000. Fotki robione fonem na szybko ale przedstawiają to co oko widzi: Czerń, na środku "0" Przejścia tonalne Czarno na białym Białe na czarnym Zakres barw RGB 0-255 Zakres barw RGB 16-235 Fotki robione na ustawieniach ECO OFF ofkorz... Wysłane z mojego SM-G900F Edytowane 21 Grudnia 2015 przez mafia35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piteron 228 Napisano 21 Grudnia 2015 umiesz na noc podnieść ciśnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Heee I jak? Potrzebny jest local dimming? Chyba nie, lepiej wykonać solidnie telewizor... Wysłane z mojego SM-G900F Edytowane 21 Grudnia 2015 przez mafia35 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piteron 228 Napisano 22 Grudnia 2015 mi absolutnie nie zdjęcia z przed chwili z komórki żeby było łatwiej gdzie się kończy a gdzie zaczyna tv to pod nim stoi router i mruga na niebiesko 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorzwarszawa 0 Napisano 28 Grudnia 2015 Jakby ktoś chciał się pozbyć to chętnie kupię 55h7000 na auo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 28 Grudnia 2015 A na Samsungu nie chcesz? Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piteron 228 Napisano 28 Grudnia 2015 Świat się kończy Mafia sprzedaje tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 28 Grudnia 2015 Żart Poczekam aż mi się znudzi, albo zamienię na oleda w normalnej cenie lub jak wejdzie 8k ...albo jak się zepsuje, bo przecież Samsungi psują sie najczęściej Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 1 Stycznia 2016 Dzisiaj czyszcząc tv mikrofibrą zauważyłem jeden zablokowany pixel. Świeci na czarnym tle. Gdy jest wyświetlane coś w innym kolorze to go nie widać. Gdybym mocno się nie przyglądał to bym go nie znalazł. Z odległości 1m go nie widać.... Ale wiem, że on tam jest... Czy jest możliwość odblokowania go? Czytałem, że są takie programiki, specjalnie nagrane materiały na YT itp. Kilka osób pisało, że nic nie robili i znikły same po jakimś czasie. Wiecie ile w tych sposobach prawdy, na ile są skuteczne? Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorzwarszawa 0 Napisano 3 Stycznia 2016 A jaki Ci wyszedł kontrast na samsungowskiej matrycy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piteron 228 Napisano 4 Stycznia 2016 Mafia Oliwka i masowanko A tak na poważnie to współczuję z kazdym dniem w Twojej świadomości bedzie sie powiększać do rozmiarów calego ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miruna 52 Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Dlatego czyszczę matrycę na wyłączonym TV nie mam później problemów z zasypianiem bo nerwy nie pozwalają Edytowane 4 Stycznia 2016 przez miruna 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach