mafia35 185 Napisano 18 Września 2015 Dokladnie, na "złym forum" tez o tym piszą. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slimak 38 Napisano 18 Września 2015 (edytowane) Gamma jeden krok w prawo i obraz jest prawie taki jak przed aktualizacją. Edytowane 18 Września 2015 przez slimak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 18 Września 2015 Czyli na 0 wg Ciebie. Suma sumarum czern i tak jest glebsza. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slimak 38 Napisano 18 Września 2015 U mnie rzeczywiście 0, u innych " jeden krok w prawo". Jasność i minimalną jasność też trzeba troche zmniejszyć. :- ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SitrQ 3 Napisano 19 Września 2015 Można gdzieś jeszcze kupić ten TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piteron 228 Napisano 19 Września 2015 Nowego bez przebiegu raczej już nie. Najmniejszy przebieg jaki znalazłem to 1400 godzin Mafia Pudła jakie miałem to x8505c Sonego i Philipiaka pfs8209 oczywiście wszystko w 55 calach Sony obraz całkiem ok ale obsługa to dramat.o Phil nie chcę się wypowiadać bo wiesz jakieś tam anioły aureole i inne tam świętości .ogólnie obraz naprawdę za te pieniądze to nie ma się do czego przyczepić ale obsługa jeszcze gorsza od Sonego.w ciągu 4 dni ok 12 razy musiał być wyciągnięty z gniazdka bo wisiał albo na przeglądarce albo na tvn Player Dlatego szukam i pluje sobie w brodę że nie załapałem się na serię H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 19 Września 2015 Pozostaje seria J lub JU. Jeśli teraz miałbym coś brać to od JU7000 w górę. Aczkolwiek bardziej mi zależy na 240hz matrycy (a takich już nie ma) niż 4K, które zaraz bedzie stare, bo juz sie slyszy o 8K... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ali69 0 Napisano 20 Września 2015 Czy gdzieś jeszcze można kupić tem telewizor Samsung UE55H7000 ? Bo na ceneo i allegro brak :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elektrofar 1 Napisano 20 Września 2015 Są jeszcze w RTV Euro... Wejdz na ich stronę i znajdz model, po czym sprawdz dostępność w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vader851 4 Napisano 20 Września 2015 Czy gdzieś jeszcze można kupić tem telewizor Samsung UE55H7000 ? Bo na ceneo i allegro brak :-( są jeszcze w niektórych sklepach EURO AGD, ale najprawdopodobniej są to egzemplarze powystawowe z przebiagami, trzeba bt sprawdza jakimi no i generalnie zerknąć jak świecą. Choć może gdzieś się uchował magazynowy, ale w to wątpię. http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-ue55h7000sl.bhtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekgd 118 Napisano 20 Września 2015 Samsung UE55H7000 w Euro już pod koniec maja był dostępny tylko jaki powystawowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ali69 0 Napisano 20 Września 2015 No właśnie w rtvagd to jest wałek :-(. Na stronie internetowej niby dostępny w wybranych sklepach ale jak sprawdzisz telefonicznie do dawno go nie mają, tak to wygląda przynajmniej w Szczecinie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SitrQ 3 Napisano 25 Września 2015 W Kaliszu był w RTVAGD,ale miał za dużo godzin "przejechanych".Nie zdecydowałem się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eLBeG 9 Napisano 9 Października 2015 A ja dalej jestem zadowolony z tego TV . Phila 7509 odesłałem i kupiłem w ciemno H7000 w Vobisie... Clouding znikomy... Nawet Maciej podczas kalibracji potwierdził, że za[beeep]... podświetlony. Jak patrze teraz na modele i 50Hz matryce, w telewizorach za podobna kasę, to jestem szczęśliwy, że się nie ociągałem i mam 240... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 14 Października 2015 Dobrze piszesz! Zwłaszcza, że w tym roku nie ma ani 1 modelu z 240hz matrycą. Też się cieszę, że nie czekałem na Tizena, Androida i Bóg wie co jeszcze. A to, że nie ma 4K nie jest dla mnie jakąś wadą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Koper 1 175 Napisano 14 Października 2015 Szkoda tylko, że Twój wciąż nie skalibrowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 16 Października 2015 Fakt Jadę na pewnych ustawieniach nad którymi siedziałem rok czasu i się przyzwyczaiłem. Ale nie mówię nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 17 Października 2015 Panie Maćku prosiłbym o proste wyjaśnienie, tak po chłopsku: dlaczego tryb film przy sygnale 1080i mamy ustawiać na auto2 lub auto1. Które Pan zaleca i dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Koper 1 175 Napisano 17 Października 2015 Nie ma w zasadzie znaczenia, który tryb się ustawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 17 Października 2015 Zauważyłem, że w trybie auto1 pasek info w tvn24 szarpie, na auto2 nie. Tak samo to wygląda w moim odlotowym 40C650... Na zagranicznych forach to tłumaczą ale jest to dość skomplikowany tekst techniczny z którego wynika, że jednak auto1 jest lepsze ale dlaczego nie mogę zrozumieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej Koper 1 175 Napisano 17 Października 2015 Podrzuć link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 17 Października 2015 Np: http://www.cnet.com/forums/discussions/un55f8000-film-mode-help-599703/ I tu: http://www.avsforum.com/forum/139-display-calibration/1271384-difference-between-samsung-film-modes.html#/enter Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 18 Października 2015 I jak? Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slawko1 91 Napisano 18 Października 2015 Zauważyłem, że w trybie auto1 pasek info w tvn24 szarpie, na auto2 nie. Tak samo to wygląda w moim odlotowym 40C650... Na zagranicznych forach to tłumaczą ale jest to dość skomplikowany tekst techniczny z którego wynika, że jednak auto1 jest lepsze ale dlaczego nie mogę zrozumieć. Mam takie same spostrzeżenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mafia35 185 Napisano 18 Października 2015 Wczoraj oglądałem mecz Barcelony na Eleven. Kanał jakością nie grzeszy. Niby HD, ale... Wyłączyłem tryb film całkowicie, motion na 10/0 i wyglądało to duzo lepiej niz na auto1 czy auto2. Nie widac bylo takiego minimalnego juddera wokół pilkarzy czy tez pilki. Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach