Skocz do zawartości
Gmeru

Recenzja Blu-ray: Niepamięć - Oblivion ... CO ZA JAKOŚĆ

Rekomendowane odpowiedzi

No w sieci to raczej będzie ciężko. Studio filmowe na pewno Ci dostarczy ;) Ja mam też kilka takich urywków od zaprzyjaźnionego forumowicza, który jest szefem dużego studia i to naprawdę robi wrażenie.... Tylko waga tych plików jest masakrująca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak właśnie sobie myślałem, że kolega ma znajomości w Hollywood albo posiada odpowiednią kamerę na filmiki z wakacji, to mógłby cóś na chomika wrzucić. :D

Edytowane przez jurass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkrótce na pewno coś wrzucimy z kamery 4K. Może uda się we wrześniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh daliby go już w sklepach. Dzisiaj byłem w MM z nadzieją, że może zdarzy im się mieć go parę dni przed premierą ale niestety. Oczywiście i tak wyszedłem z innym filmem w ręku ;) Jeszcze tylko 2 dni..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh daliby go już w sklepach. Dzisiaj byłem w MM z nadzieją, że może zdarzy im się mieć go parę dni przed premierą ale niestety. Oczywiście i tak wyszedłem z innym filmem w ręku ;) Jeszcze tylko 2 dni..

a ja wczoraj byłem w Saturnie, W-wa, Arkadia i chyba leżał na półce. Cena bodaj 69,90.

Nawet zastanawiałem się czy nie kupić - ale chciałem jeszcze zweryfikować opinie na forum.

No chyba, że mam omamy wzrokowe ... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena całkiem w porządku, jak będzie w takiej dziś lub jutro w MM to biorę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to trzeba podjechać. Muszę to mieć na płycie. Myślałem, że kupię sobie w Berlinie ale skoro jest i w takiej cenie to też zweryfikuję. Może dzisiaj. Chyba, że ktoś podjedzie na Arkadie w dzień i da znać.,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np kobitki widzą więcej kolorów niż facet, za to jakości jak my to już nie widzą.

To nie tak.. Kobiety potrafią nazwać więcej kolorów niż facet... ;-)

Co do wrażeń - genialna oprawa muzyczna. Do wczoraj faworytem w tej dziedzinie był dla mnie Łowca Androidów.

PS. Film jest do kupienia w Empiku za 79.99.

Edytowane przez mrozik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie właśnie urzekła muzyka i ten klima. Muzy przy napisach końcowych słuchałem kilka razy. Ale wiadomo: wszystko zależy od upodobań i "czucia" ; ) Dzisiaj kupuję i oglądam drugi raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie właśnie urzekła muzyka i ten klima. Muzy przy napisach końcowych słuchałem kilka razy.

Dlatego właśnie warto zainteresować się wydaniem US, o ile ktoś ma taką możliwość, a które to ma wyizolowaną ścieżkę muzyczną w TrueHD 96khz (w wydaniach europejskich DTS 768kbps) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jak mówisz :) Chociaż kurczę True jeszcze nie sprawdziłem. Może zrobię sobie custom wydanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muzy przy napisach końcowych słuchałem kilka razy.

Właśnie... Do określenia tego stanu posłużę się tytułem utworu Floydów... Comfortably numb po prostu.... ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na merlinie jest promo na ten dvd lub blu film plus audio cd z muza z filmu gratis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale gdzie jest ta promocja? Ja widzę sam film na blu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na merlinie jest promo na ten dvd lub blu film plus audio cd z muza z filmu gratis

na Merlinie jest promo ..... trolololo ;)

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm dostałem mailing ; ) Idę szukać ; )

zcwq.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne jest tylko to, że jak zamawiasz nie ma nawet wzmianki o tej promocji... odpuszczam bo coś czuję, że coś im chyba nie śmiga... W końcu nie każdy z mailingu trafia a chyba pochwalili by się na www?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może to tylko dla wybranych ?

ja np. po zalogowaniu mam cenę niższą niż przed logowaniem - więc coś jednak kombinują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a steelbook-ow na razie brak :) zwykle amaray-e sa w empiku...... ciekawe czy w media beda ?? Czy tylko na www.............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jestem w MM i widzę steelbooki po 88.99 i zastanawiam się czy brać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jestem w MM i widzę steelbooki po 88.99 i zastanawiam się czy brać

:P. w jakim miescie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, Mediak Wawa już są. Steelbook afkors;). Więc kupiłem za 89zł. Jeszcze w promo jest taki śmieszny plakat 3D za 9,99zł.

Ale najlepsze jest drugie promo. Na pudełku jest mega wielki napis: MEGA RABAT na dwa filmy przy zakupie... na DVD buahahaha padłem a Pan w obsłudze też ze mną to obśmiał. Bitwa o Los A i Śnieżka. Co za pajac wymyśla takie promocje.... Na DVD. Lecę brać..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi