Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Aleś się uparł. Powiedz mi po co ci to?? Kłuje cię w oczy?? Trzeci raz pytasz o to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aleś się uparł. Powiedz mi po co ci to?? Kłuje cię w oczy?? Trzeci raz pytasz o to samo.

no i to bardzo mnie kluje,tak tylko pytam ale widze ze i tak nikt nic niewie hihi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.
Od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem 50st60, niedawno podłączyłem do niego kino domowe po optyku. AC3 i DTS idzie bardzo ładnie jak puszcze film z USB. Mam do Tv podłączony dekoder Polsatu i Xboxa oba po hdmi. Problem z tym ze jak chce puścić dźwięk na kinie to mam zwykłe stereo. Da się to jakoś rozwiązać, są jakieś opcje w menu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukaj problemu w ustawieniach dekodera, bo ja mam podpiętego kompa przez HDMI (a wcześniej miałem N-kę po HDMI) a dalej po optyku do kina i wszystko śmiga idealnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy ustawiałeś coś w menu telewizora? Wydaje mi sie ze mam dobrze wszytko ustawione w xboxie wyjscie hdmi 5.1 i dalej nic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Które HDMI jest ARC, bo posiałem gdzieś instrukcje, a że tv mam przy samej ścianie i nie widzę, możecie podpowiedzieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałeś napisane że HDMI 2, czyli środkowe.

Edytowane przez jack78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez nie mam amplitunera z HDMI tylko z optykiem i wszystko działa prawidło. Napisz jaki masz amplituner, może coś się uda wydedukować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey. Mam plastik LG :) nie wydaje mi się aby to była wina kina. Po tym samym kablu optycznym jak puszczam filmy z USB dźwięk jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak oglądacie Youtube macie może taki problem, że po wybraniu filmu ten ładuję się i nagle wychodzi całkiem z aplikacji? Ostatnio to dość często zdarza mi się, przeważnie muszę włączać drugi raz i wtedy już normalnie ładuje się, jak to u Was wygląda?

I jeszcze tak zastanawiam się czy kalibrując czy też ustawiając samemu jakość obrazu zmieniacie korektę czerni i balans bieli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Youtube mam podobnie, czasem dopiero za trzecim razem chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie działa ok, ale ja zawsze odpalam YT i z laptopa wybieram co na być odtwarzane.

Wysyłane z mojego Lenovo S750 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znikl przycisk edytuj wiec odpowiem sam sobie. Potrzebny jest transmiter audio. Taki za 40zl i wszystko smiga :)

Witam

czy ktoś wie jaki to może być transmiter, żeby sparować słuchawki bluetooth z tym tv??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam pytanie czy u Was po podłączeniu dysku pod usb katalogi są wymieszane ? Jak sobie radzicie jezeli na dysku macie katalog filmy i katalog seriale a w nich mnóstwo podkatalogów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wprawdzie wątek jest o ST60 ale w sumie problem który mam dotycz zapewne wszelkich modeli

Mój vt60 wylądował w naprawie bo coś się zepusło na płycie głównej. Po naprawie nie potrafię zalogowac się do Picasa Web Album ? Kto wie jak się tam zalogować ? Wpisuje już jako ID: nazwa@gmail.com, sama nazwa, numerek jaki jest w linku ze zdjęciami i podaje hasło do gmaila i za każdym razem dostaję komunikat Login failed !!!

Kto wie jak się zalogować do Picasa ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie polecić jakiś wieszak do ST60?, chodzi o to żeby ten wystający kabel od zasilania nie był problemem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każde urządzenie zewnętrzne podpięte pod tv po hdmi daje na wyjściu optycznym tv dźwięk 2 kanałowy. Dlatego należy sygnał audi z urządzenia połączyć kablem cyfrowym z amplitunerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wprawdzie inny model (LCD, DT 60), ale też bez Netfliksa. I trochę mnie to wkurzało, więc przywróciłem ustawienia fabryczne, ponownie skonfigurowałem, i pod koniec, jako swój kraj wybrałem Holandię. I Netflix pojawił się wśród innych aplikacji. No i działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi