Koowall 48 Posted November 7, 2017 No to i ja się pochwalę ? Przybyło jeszcze trochę pozycji w ostatnim miesiącu ? 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
helicox 43 Posted November 7, 2017 Niezla tez kolekcja..i nawet pomyslowe rozwiazanie aby w szafce trzymac, dobre wykorzystanie miejsca..pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
pearlzfan 6 Posted January 27, 2018 Patrząc na niektóre kolekcje moja wydaje się mikrusem Quote Share this post Link to post Share on other sites
malin1976 0 Posted May 13, 2019 Dawno nikt tu nic nie wrzucał to może ja się skuszę . Niestety ale coraz gorzej w Polsce z wydawaniem filmów na krążkach , ok 30 tytułów które mnie interesują nie wyjdzie już zapewne nigdy a byle czego kupował nie będę bo od tego jest netflix i hbo go;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 30, 2019 Lista filmów https://poral.eu/filmy_blu-ray_kolekcja.php Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robert_1988_KrK 473 Posted December 2, 2019 Spokojnie możecie otwierać wypożyczalnie. Quote Share this post Link to post Share on other sites