Skocz do zawartości
czendlerbing

"Hobbit" w kinach w technologii 3D oraz na Blu-ray 2D i 3D - tylko jakiej?

Rekomendowane odpowiedzi

Oho, Saturn pisze, że Hoćbbita nie będzie w terminie, a jak tam sklep dla idiotów?

Edytowane przez armodrah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oho, Saturn pisze, że Hoćbbita nie będzie w terminie, a jak tam sklep dla idiotów?

Ja właśnie dostałem maila z Saturna że jutro w godzinach popołudniowych mam odebrać Hobbita 3D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Empik wysłał już komuś zamówienie?, i mnie nadal nic, mimo iż premiera jest już jutro ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do empika to mi isę jeszcze nie zdażyło żeby zamowienie było do odebrania w dniu premiery, zawsze 2, 3 dni później, a dużo rzeczy u nich zamawiam.

Tak samo jest z płytą Device - http://www.empik.com/device-device,p1067900225,muzyka-p - dzisiaj premiera a u nich wciąż przedsprzedaż i żadnego info o wysyłce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja mam chyba szczęście, zwykle zamówiona gra lub film są do odbioru w dzień premiery a najnowszy album dotyczący " Hobbita " zakupiłem u nich na ponad tydzień przed oficjalną premierą ;)

a co do filmu, to już wysłali z magazynu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja za chwile siadam przed ekranem ogladac Hobbit'a 3D. Jak wrocilem z pracy to juz na mnie czekal.

Nie ma to jak Amazon:)

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wie ktoś coś o HFR? Będzie się to dało w ogóle kupić czy na blu można zapomnieć? Może w wersji extended?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MrDamianOZ: a czytałeś wcześniejsze posty? Nawet nie tak dawno temu była o tym mowa, bodajże na poprzedniej stronie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech, ale się wpakowałem z tym Saturnem, oczywiście łazęgi nie dostarczyli na czas i podczas gdy inni sobie już oglądają ja się muszę martwić co teraz robić. NIE POLECAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Czeladzi jeszcze nie ma :(

Edytowane przez meaner

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś czuję, że nie prędko dane mi będzie wsunąć niebieską płytkę do czytnika. Z tymi terminami i dostawami jest niezły mętlik, a tej 4-płytowej edycji nie widzę nawet jako opcji preorder w sklepach internetowych.

EDYTA: Jednak niepotrzebnie histeryzowałem, przed chwilą zadzwonił pan i kazał przyjechać po odbiór filmidła :D

Edytowane przez armodrah

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saturn Gdańsk spisał się na medal, film odebrany około południa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, ja zamówiłem w Gdańskim MM i nadal cisza :/ Chyba tak czy siak tam pojadę i zapytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zakupiłem już w Sosnowieckim Empiku BD 2D - co ciekawe, kopia zakupiona wprost w salonie była tańsza od zamówienia na Empik.com - z okładką 3D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, ja zamówiłem w Gdańskim MM i nadal cisza :/ Chyba tak czy siak tam pojadę i zapytam.

Jedź do Saturna w galerii bałtyckiej, pewniak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez juz zdolalem swoja kopie 3D zakupic w gdanskim MM na Matarni. Jak cos to kopii jeszcze sporo zarowno 2D jak i 3D.

-Oldboy- juz mam ale dzieki za namiar! :)

Edytowane przez sPoOnBoY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja 2D ( na płytach 3D ) ma prawie 30% wyższy bitrate video niż czysta wersja 2D - poezja !

Tak jak w Avatarze, Titanicu, to niby nic, bo dalej jest niby fajnie, ale to tutaj zaczyna się magia - tak jak w high endowym audio ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupione w Saturnie Arkadia. Zamówiłem przez internet i nie było problemów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

hobbit_an_unexpected_journey_3d.jpg

Więcej zdjęć i szczegóły na mojej www. Pudełko jest grube jak wydania UK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wsiedli by na te orły na początku filmu i by nie było potrzeby robić z tego trylogii, dojąc kasę na wszystkie możliwe sposoby ! :)

Zrobią z tego wersję rozszerzoną, czy nie - macie jakieś pewne info ?

Co "mówi" odtwarzacz 2D przy próbie odpalenia na nim płyty 3D ? Error .... ?

Edytowane przez BoDeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersja 2D ( na płytach 3D ) ma prawie 30% wyższy bitrate video niż czysta wersja 2D - poezja !

Tak jak w Avatarze, Titanicu, to niby nic, bo dalej jest niby fajnie, ale to tutaj zaczyna się magia - tak jak w high endowym audio ...

O proszę, nie wiedziałem, że jak nie mam 3D TV jeszcze, to mogę odtworzyć wersję 3D jako 2D. Spróbuję jak wrócę do domu, skoro faktycznie wyższy bitrate to warto :) Dzięki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi