Marcin1234 0 Napisano 12 Listopada 2012 Czy macie ten sam problem co ja ? Aplikacja HBO GO potrzebuje za kazdym razem zalogowania sie recznie, to mnie doprowadza do szalu bo te cyferki nie pamietam i musze spogladac na kartke albo logowac sie z komputera i podgladac w ich serwisie. Jak na razie raz wchodzilem po pierwszym logowaniu i wyswietlil tylko krotko, ze zalogowano, aplikacja odpalila sie i kazda pozycja dzialala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goombi 1 Napisano 22 Listopada 2012 (edytowane) moj pilotmr200 rejestracja nie powiodla sie :_beczy: za cholere nie moge dojsc co jest nie tak ppPOMOCY!! Edytowane 22 Listopada 2012 przez goombi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Animal 0 Napisano 25 Listopada 2012 Konkretnie w czym problem.Aby działało HBO GO musisz mieć wykupiony pakiet HBO HD w C+ i teraz w CP/ale jak tam jest tego nie wiem/.Wpisujesz swój adres e-mailowy oraz hasło a je pobrałem z komputera ze strony HBO GO.Wcześniej chyba trzeba dodać do używanego urządzenia telewizor.Ja mam notebook,telefon i telewizor i wszystkie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goombi 1 Napisano 5 Grudnia 2012 moj pilotmr200 rejestracja nie powiodla sie :_beczy: za cholere nie moge dojsc co jest nie tak ppPOMOCY!! nikt??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolewicz 6 Napisano 8 Grudnia 2012 Mam ten sam problem z pilotem , po aktualizacji oprogramowania brak było wskażnika , zrobiłem reset ustawień fabrycznych , przy ponownej rejestracji pilota wyświetla komunikat "rejestracja nie powiodła się" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Animal 0 Napisano 9 Grudnia 2012 Podstawą działania HBO GO jest bycie abonentem C+,teraz chyba i CP lub Neti.Mieć wykupioną opcję HBO HD .Jeżeli spełniasz te warunki trzeba założyć konto /po wejściu na ich stronę/ i zgodnie z rubrykami wypełnić je rejestrując na jakich urządzeniach będziesz je odbierał.Jest możliwość zarejestrowania tylko jednego urządzenia z każdej kategorii.Ja mam notebooka.komórkę i TV i wszystkie działają.Po ponownym włączeniu aplikacji HBO GO na TV hasło które mam nie działało tylko pobrałem je z n-ta ze strony HBO Go i po zalogowaniu działa do tej pory.Najlepiej nie wylogowywać się to ma się święty spokój.Jeżeli będą kłopoty sprawdź testem czy internet działa prawidłowo w tej aplikacji.Jeżeli tak to zgłoś problem w BOK-u C+,stronie internetowej LG/kontakt/lub w HBO.Tyle co mogę podpowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rych333 0 Napisano 9 Grudnia 2012 Nie wiem czy już było o tym , ale zapytam. Czy z tym telewizorem działa nowy moduł CI+ od Cyfry ? Wie ktoś ? Bo na stronie Cyfry jest tylko wykaz telewizorów Sony i Samsung działających z tym nowym modułem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalb77 1 Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Tu co nie co o tym jest napisane. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez michalb77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rojek 0 Napisano 10 Grudnia 2012 Nie wiem czy już było o tym , ale zapytam. Czy z tym telewizorem działa nowy moduł CI+ od Cyfry ? Wie ktoś ? Bo na stronie Cyfry jest tylko wykaz telewizorów Sony i Samsung działających z tym nowym modułem. Witam Działają wszystkie moduły cyfry z tym że niektóre mają problemy z częstotl 11411 Cyfra miała 3 modele modułów. Moduł 1 aktualiz 1-4 moduł 2 aktualiz 11 i najnowszy Cl+ .Moduł 1 działa bardzo dobrze przy aktualiz 4 ja miałem 2 i niekiedy pokazywał brak sygnału z tego transpondera moduł 2 z aktualiz 11 nie działają kanały z tego transpond pozostałe działają moduł najnowszy Cl+ działaja wszystkie kanały ale moduł nie współpracuje z żadnym spliterem pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rych333 0 Napisano 10 Grudnia 2012 Dzięki. Spliter akurat mnie nie interesuje. Chodzi mi o bezproblemową pracę z tym TV. Będę nie długo przedłużał umowę z cyfrą i zastanawiam się czy nie wytargować od nich ten moduł. Ponoć można dostać za darmochę. Obecnie korzystam z Sagemcom DSI87, ale on jest strasznie siermiężny:) Czy to będzie lepsze wyjście ? Z nagrywania nie korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rojek 0 Napisano 10 Grudnia 2012 Dzięki. Spliter akurat mnie nie interesuje. Chodzi mi o bezproblemową pracę z tym TV. Będę nie długo przedłużał umowę z cyfrą i zastanawiam się czy nie wytargować od nich ten moduł. Ponoć można dostać za darmochę. Obecnie korzystam z Sagemcom DSI87, ale on jest strasznie siermiężny:) Czy to będzie lepsze wyjście ? Z nagrywania nie korzystam. Witam Ja mam moduł Moduł AstonCrypt 2.26 pracuje bardzo dobrze żadnej zwiechy przełączanie kanałów ok 2 s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rych333 0 Napisano 15 Grudnia 2012 A jak jest z szybkością przełączania kanałów z tym CI+ ? Bo gdzieś czytałem, że bardzo długo. Podobno. Sprawdzał ktoś jak jest na prawdę a nie ponoć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiekk44 0 Napisano 15 Grudnia 2012 ja mam problem po wlaczeniou softu nie wczytuje mi nazw kanalow z dvb-t i dvb -s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiekk44 0 Napisano 15 Grudnia 2012 ech jak modul mam wsadzony to nie ma jak wyciagam to sie pojawiaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rojek 0 Napisano 16 Grudnia 2012 ja mam problem po wlaczeniou softu nie wczytuje mi nazw kanalow z dvb-t i dvb -s ech jak modul mam wsadzony to nie ma jak wyciagam to sie pojawiaja Witam Żeby uzyskać jakąś pomoc dokładnie opisz problem to jak to opisujesz tego nie można normalnie zrozumieć . Jaki masz moduł ? Dokładnie opisz probem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiekk44 0 Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Witam Żeby uzyskać jakąś pomoc dokładnie opisz problem to jak to opisujesz tego nie można normalnie zrozumieć . Jaki masz moduł ? Dokładnie opisz probem. Jak wkładam moduł CAM Cyfry + to usuwają się wszystkie nazwy kanałów i nie działa przewodnik. Problem pojawił się po zmianie softu na starszy i zmianie w ustawieniach MENU Serwisowym. Po wyciągnięciu modułu nazwy powracają. Ma ktoś może standartowe ustawienia w menu serwisowym? Może tam coś zmaściłem. Pomaga włączenie trybu hotelowego i włączeniu Manualnej aktualizacji programów. Wtedy nazwy kanałów się nie usuwają. Przewodnik (Guide) działa ale nie można zaprogramować przypomnienia i nagrywania Edytowane 16 Grudnia 2012 przez misiekk44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Animal 0 Napisano 16 Grudnia 2012 Mam pytanie czy jest jakiś sposób aby usunąć z listy zbędne kanały satelitarne.Mam wgraną Astrę ale przy okazji wgrało się na listę sporo śmieci i zakodowanych,które najchętniej wyrzuciłbym z listy tylko nie wiem jak.Można kanały dowolnie ustawić wg swojego upodobania ewentualnie zablokować ale czy to wszystkie możliwości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiekk44 0 Napisano 16 Grudnia 2012 Jak wkładam moduł CAM Cyfry + to usuwają się wszystkie nazwy kanałów i nie działa przewodnik. Problem pojawił się po zmianie softu na starszy i zmianie w ustawieniach MENU Serwisowym. Po wyciągnięciu modułu nazwy powracają. Ma ktoś może standartowe ustawienia w menu serwisowym? Może tam coś zmaściłem. Pomaga włączenie trybu hotelowego i włączeniu Manualnej aktualizacji programów. Wtedy nazwy kanałów się nie usuwają. Przewodnik (Guide) działa ale nie można zaprogramować przypomnienia i nagrywania Problem sam rozwiązałem jakby ktoś miał podobny problem to musiałem zmienić w tool option 5 zmienic channel browser na 0 jak ktos ma ustawione na 1 i zrestartowac tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dangru 0 Napisano 20 Grudnia 2012 Witam. Jak podłączyć (jakim HUB-em?) kamerkę Skype, Pilota Motion Magic i moduł Wi-Fi do tych dwóch biednych gniazd USB...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rych333 0 Napisano 20 Grudnia 2012 Nowy soft 06.01.08. Wygląda tak samo. Nie wiem co tam zepsuli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
humorzasty 0 Napisano 21 Grudnia 2012 Up. U mnie wróciła mozliwość włączenia hub-a usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertjozwiak0@poczta 0 Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) mam telewizor lg47lw570s i mam problem z podłączeniem neostrady bo telewizor nie widzi połączenia sieci po wpięciu przewodu ethernetowego .telewizor był ostatnio nawet w serwisie ale oni twierdzą że jest dobry zmienili tylko oprogramowanie ale to nic nie pomogło.laptop na ty przewodzie działa bez problemu czy ktoś może mi pomóc Edytowane 30 Grudnia 2012 przez robertjozwiak0@poczta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertKaz 0 Napisano 22 Grudnia 2012 Mam telewizor LG 42lw650S i po aktualizacji softu przez USB zonk - przestał rozpoznawac moduł Cam z C+. Po restarcie TV identyfikacja urządzenia zatrzymuje sie na 90% i tak wisi. Może jakies pomysły co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniaczek 2 Napisano 2 Stycznia 2013 Nie wiem czy to pomoże ale spróbuj przywrócić w telewizorze ustawienia fabryczne. Wiem, że producent zaleca to jako rozwiązanie problemów kompatybilności dodatkowych peryferiów po aktualizacji oprogramowania telewizora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertjozwiak0@poczta 0 Napisano 2 Stycznia 2013 Udało mi się podłączyć przewód ethernetowy i telewizor już widzi sieć ale nie może się połączyć wyskakuje komunikat bramka nie jest podłączona.Adres jest błędny lub niedostępny.Gdy wprowadzę ręcznie adres JP,MASKĘ PODSIECI,BRAME SIECIOWĄISERWER DNS wyskakuje ten sam komunjkat, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach