grundig 546 Napisano 14 Marca (edytowane) Model Panasonic LZ2000 to najwyższa jakość obrazu. https://hdtvpolska.com/test-oled-tv-panasonic-lz2000-dla-konesera-jakosci-obrazu-opinie/ Edytowane 14 Marca przez grundig 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 14 Marca W czasach starożytnych może 😄 Nie wiem, czy zauważyłeś ale mamy już 2024 rok 😅 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 160 Napisano 15 Marca nie wiem czy zauważyłeś, ale jesteś 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 15 Marca NIe ja tu jestem starym pansboyem i jeszcze w dodatku miłośnikiem chińskich tv 😂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 160 Napisano 15 Marca no nie , bo jesteś pustakboysem 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 15 Marca Zrobiłeś już tą profesjonalną kalibrację na swoim siwowatym lcdeku u tego marnego serwisanta, co tylko na śrubokręcie się zna? 😆 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 160 Napisano 16 Marca nie, bo chce pustak kalibrate i czekam aż mi taką zrobisz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 21 Marca Nie stać cię biedaku 😅 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal.1306@wp.pl 1 Napisano 28 Marca Witam. Tutaj się podepnę z tematem bo dyskusja jest z tego roku. Czy zakup telewizora LG 65 g33la to przerost formy nad treścią dla laika takiego jak ja? 1)20m 2)Siedzimy 3m leżymy 4m nie wchodzi w rachubę ekran większy niż 65" nie wejdzie między regały. 3)1-4 4) Raczej na wprost,ale kąty mogą być ważne jeśli każdy ma usiąść tam gdzie lubi 5)Wisieć 6)Od północy,raczej słabo nasłonecznione 7)Stary 14 letni Samsung 40" 8)Ciężko powiedzieć 9)Nie planuję korzystać z konsol.Operator niestety Vectra jeszcze przez 20miesięcy.Nadaje w HD i SD(o ile się nie mylę)Z modemu Vectry kabel Ethernet 5e do dekodera 4k z dekodera HDMI do tv 10)Dekoder.Może Blu-Ray 11)Czasem 6h a czasem nic przez parę dni 12)Żadnej nie preferuję 13)Sport, VOD.Żadne informacyjne ze względu na ryzyko wypaleń 14)Sporadycznie YouTube z powodów jak punkt wyżej 15)Nie 16)Poł na pół 17)Nie wejdzie większy niż 65 ".Mniejszy nie ma sensu ze względu na odległość 18)Obecnie multum możliwości i tematów do ogarnięcia,a ja jestem zielony w temacie 19)Celuję w LG 20)Nie 21)Nie więcej niż 10k 22)Uważam że kalibracja obowiązkowa przy tej cenie. W markecie telewizor będzie rozpakowany z pudła i przeprowadzone testy z pendrive'a,które zamieściliście na forum. Podsumowując interesuje mnie jakość obrazu i wszystko co za nią idzie.Nie mam miejsca na kino domowe więc będzie Soundbar dla podbicia jakości dźwięku(Słaba akustyka w salonie) Cena Soundbara do 4k Obecnie 1k zwrotu z marketu,dwie raty gratis więc około 600zl w dół i Soundbar 33% taniej.Myślicie że pod koniec tego roku obniżki bedą większe. Opcjonalnie czy w 2025 może być taniej niż w tej chwili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 29 Marca Wywalić regały, bo tv ważniejszy i zamiast 65g3 iść w 77c3/77s90c 🤗 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal.1306@wp.pl 1 Napisano 29 Marca 3 godziny temu, Usl napisał: Wywalić regały, bo tv ważniejszy i zamiast 65g3 iść w 77c3/77s90c 🤗 Wywalenie regałów nie wchodzi w rachubę.Musiałbym wywalić również żonę.Za dużo hałasu Zawsze możemy też usiąść bliżej np na 2,5m 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 29 Marca (edytowane) Tv będzie w sumie przecież do 1080i 😅 To lepiej iść w 55", by nie było pikselozy 😏 Edytowane 29 Marca przez Usl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal.1306@wp.pl 1 Napisano 29 Marca Vod i Blu-ray w 1080i .Coś mi się tu nie zgadza.Co innego kablówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 29 Marca Jakie serwisy vod i BD? 🙃 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_31 187 Napisano 29 Marca Bierz G365, do tego masz teraz zwrot kasy od LG. U mnie od tygodnia wisi G377 w dosyć jasnym pokoju i jestem mega zadowolony (kalibracja za chwilkę), siedzę w odległości nie większej niż 3 metry od TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal.1306@wp.pl 1 Napisano 29 Marca Jeszcze zgłębiam temat i czytam forum.Jedna sprawa mnie zastanawia czy w tym roku można liczyć na jeszcze lepszą promocję na ten 65"G33la. Rok przyszły zakładam,że tak jak zawsze wychodzi nowy model stary zchodzi z ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_31 187 Napisano 29 Marca Teraz, rafal.1306@wp.pl napisał: Jeszcze zgłębiam temat i czytam forum.Jedna sprawa mnie zastanawia czy w tym roku można liczyć na jeszcze lepszą promocję na ten 65"G33la. Rok przyszły zakładam,że tak jak zawsze wychodzi nowy model stary zchodzi z ceny. Tego nigdy nie będziesz wiedział. Nowe modele jeszcze u nas niedostępne i ceny w PLNach też nieznane, w każdym razie jak ostatnio sprawdzałem to pokazywało mi tylko ceny w USD. Rok przyszły to już będzie G5, w tym roku jest G4 a G3 to model z zeszłego roku i już po stosunkowo głębokiej przecenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 29 Marca 23 minuty temu, Jasiek_31 napisał: Bierz G365, do tego masz teraz zwrot kasy od LG. U mnie od tygodnia wisi G377 w dosyć jasnym pokoju i jestem mega zadowolony (kalibracja za chwilkę), siedzę w odległości nie większej niż 3 metry od TV. To ile cię wyszedł ze zwrotem? 🤔 10 minut temu, rafal.1306@wp.pl napisał: Jeszcze zgłębiam temat i czytam forum.Jedna sprawa mnie zastanawia czy w tym roku można liczyć na jeszcze lepszą promocję na ten 65"G33la. Rok przyszły zakładam,że tak jak zawsze wychodzi nowy model stary zchodzi z ceny. Tylko, czy potrzebujesz flagowy tv? 😅 Jakie serwisy vod i BD będziesz oglądał? 😛 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_31 187 Napisano 30 Marca 19 godzin temu, Usl napisał: To ile cię wyszedł ze zwrotem? 🤔 16500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 30 Marca Haha 😄 Imagine dać 16,5 kolcka 💩 za tv w starej technologii z wypranymi kolorami 😆 Jak wrażenia z ogromnej posteryzacji spowodowanej białym subpikselem? 😅 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiojaworzno 160 Napisano 30 Marca @Jasiek_31 nie karm trolla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 30 Marca Ty na swoim siwym lcdeku i tak możesz tylko pomarzyć o takim obrazie marny pansfanboju polecający chińskie tv 🤭 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_31 187 Napisano 31 Marca 9 godzin temu, krzysiojaworzno napisał: @Jasiek_31 nie karm trolla Już dawno przestałem i wrzuciłem do ignorowanych.. A po odpowiedzi widać że "koledze" "zatkało kak...." bo pojechał swoim standardowym tekstem o wypranych kolorach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal.1306@wp.pl 1 Napisano 10 Kwietnia No dobra z innej beczki. Wiecie że gwarancję producęta LG odnośnie matrycy-5 lat.Można sobie w buty wsadzić Jeśli telewizor nie jest zakupiony w polskiej dystrybucji.A dokładniej chodzi o procęt VAT na fakturze za telewizor.Musi być 23% To oznacza co następuje.Zgłaszasz problem LG na gwarancję.Przyjeżdza pan z LG i pierwsze co robi to zagląda w fakturę.Jeśli nie zobaczy 23% to mówi grzecznie do widzenia. I pozostaje defakto z 5 letniej gwarancji 2 letnia czyli rękojmia u sprzedawcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach