Zoltanone 0 Napisano 28 Sierpnia 2013 Miałeś rację, chciałem kupić odkurzacz Samsunga, który był w dobrej cenie natomiast nie dało się go zamówić. Napisałem maila do ME z informacją, że się nie da zamówić, zrobiłem zrzut ekranu z ceną itd i żeby mi go sami zamówili. Jako odpowiedź dostałem info, że towar prawdopodobnie się skończył i że "jest dostępny w którymś ze sklepów". Już wyruszam w Polskę jeździć po losowych sklepach ME w poszukiwaniu odkurzacza. Skończyło się tak, że zamówiłem dziś od konkurencji, pff... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 7 Września 2013 W merlinie promocja na dvd od BBC mozna wyrwać allo allo caly pakiet za 99 zł i inne szkoda ze nie ma blu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 16 Września 2013 Chyba niezła oferta: http://pl-pl.forum.ibood.com/40215-filtr_przepieciowy_monster_power_hts1000mkiii_z_filtrem_clean_power_stage_2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dario23 0 Napisano 17 Września 2013 raffal czy Filtr przepięciowy Monster Power HTS1000MKIII z filtrem Clean Power Stage 2 to jest jakiejś dobrej firmy?. Czy z tej strony kupowanie jest bezpieczne?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 17 Września 2013 Ja słyszałem, że dobrej. Sam nie posiadam. Z Ibooda spokojnie można kupować, kilka razy brałem coś bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fazo 0 Napisano 23 Września 2013 Na empik.com Indiana Jones Quadrilogy Bluray za 199,99. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mord00k 0 Napisano 23 Września 2013 Właśnie byłem w Saturnie w Blue City (Warszawa) i obok Sony W6 stała tabliczka "Sony PSP gratis". Co prawda cena z tej okazji wzrosła do 2799 ale jeśli sprzedać by konsolę to jesteśmy do przodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC 331 Napisano 26 Września 2013 Vite by dodali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barnaba 1 075 Napisano 30 Września 2013 http://pl-pl.forum.ibood.com/40323-suchawki_otwarte_do_zastosowa_profesjonalnych_shure_srh1440/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 700 Napisano 30 Września 2013 coś ktoś może napisać o tych słuchawkach? są naprawdę warte ceny czy lepiej coś innego - powiedzmy w cenie do 1000zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 23 Października 2013 W Rudzie Śląskiej otwarcie Euro i cena na 47"W805 3890zł. Baaaaaaaaardzo dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 29 Października 2013 Prermiera 4 już 31.10 a tutaj taki bonus: Aby otrzymać darmową kopię gry Battlefield 3 należy, po zalogowaniu się w kliencie Origin, przejść do zakładki Origin (w lewym górnym rogu), a następnie wybrać opcję „podaj kod produktu”, wpisać kod G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW i będziecie mogli cieszyć się z darmowej kopii gry Battlefield 3! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Edytowane 30 Października 2013 przez Seba_Fan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 4 Listopada 2013 WOW jakiś błąd na sklepie ubisoftu chyba i mamy AC4 i WDogs za śmieszną kasę na PC: http://shop.ubi.com/NVIDIAAC4BF W dodatku jeszcze Watch Dogs.. http://shop.ubi.com/NVIDIAWD I kod zniżkowy 5zł ; ) 10thanks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 4 Listopada 2013 Nieźle, dzięki serdeczne za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 4 Listopada 2013 Tylko kurczę to są linki jak nic dla posiadaczy nowych kart nvidia bo widać po linku. Ciekawe jak to zrealizują. Coś czuje, że mogą oddać kasę... ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 5 Listopada 2013 Tylko kurczę to są linki jak nic dla posiadaczy nowych kart nvidia bo widać po linku. Ciekawe jak to zrealizują. Coś czuje, że mogą oddać kasę... ciekawe. Też mi się tak wydaje. AC zamówiłem, na Watch Dogs to poczekam na kolekcjonerkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dario23 0 Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Może to się komuś przyda Wymoderowano W dziale promocji, uprasza się o nie linkowanie do aukcji. Edytowane 8 Listopada 2013 przez SlawekR usunięcie linku do aukcji Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 13 Listopada 2013 Mi właśnie dziś oddali kasę za ACIV z UBI Shop. Nie będzie gry za 45 zł Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enforces 0 Napisano 17 Listopada 2013 Promocja LG - przy zakupie TV 55" tablet w gratisie - Szczegóły promocji tutaj: https://zgranapara.com/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 19 Listopada 2013 Mi właśnie dziś oddali kasę za ACIV z UBI Shop. Nie będzie gry za 45 zł Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk To uważaj: dzisiaj dostałem keya na ACIV bo dzisiaj premiera za 42zł bo jeszcze mi zadziałał ten kod zniżkowy;). Mnie się udało... Pewnie WD nie idzie a to poszło... : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffal 52 Napisano 19 Listopada 2013 U mnie lepsze jaja: grę mam za darmo :) kasę oddali i kod dziś przyszedł :D Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 19 Listopada 2013 lol : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saracen 6 Napisano 20 Listopada 2013 Ja także dostałem kod - choć nie miałem tyle szczęścia co raffal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazimus 1 Napisano 24 Listopada 2013 Taka sytuacja: sklep www SATURN, Telewizor PANASONIC TX-P42GT60E za 3752 pln. ( zamiast 4199 ) . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach