Redakcja 9 761 Napisano 2 Lutego 2023 Serwis streamingowy Netflix udostępnił swoim użytkownikom nowe funkcje! Klienci mogą teraz korzystać teraz z dźwięku przestrzennego, a także pobierać filmy i seriale na więcej urządzeń! Przeczytaj całość 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gatar 60 Napisano 3 Lutego 2023 Dzien dobry. Jak to rozumieć "...do najwyższej dostępnej obecnie jakości dźwięku" ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 3 Lutego 2023 O jaki dźwięk przestrzenny im chodzi? Mają przecież Atmosa to jest przestrzenny, więc o co chodzi Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 849 Napisano 3 Lutego 2023 (edytowane) Jedna wielka ściema. Przy filmie znaczek 3D sobie dodali. Czyli tak naprawdę to takie pitolenie o rzekomo wysokiej jakości dźwięku przestrzennego, bo nic o bitrate w tym "super dźwięku" nigdzie informacji nie widać. Wysoką jakość dźwięku to mamy na płytach Blu ray, gdzie DTS HD MA ma najwyższe bitrate! Edytowane 3 Lutego 2023 przez Deimos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gatar 60 Napisano 3 Lutego 2023 https://help.netflix.com/pl/node/126405 😁 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deimos 849 Napisano 3 Lutego 2023 "Dźwięk 3D jest włączany automatycznie podczas oglądania obsługującego go filmu, serialu lub programu z dźwiękiem stereo". "Tytuły, które nie obsługują tej technologii, będą odtwarzane w standardzie dźwięku stereo". Czyli, to co napisali w podanym powyżej linku przeczy jedno drugiemu. A sprawdzałem to na komputerze i pokazuje znaczek 3D. Potem sprawdzałem to na amplitunerze i tam gdzie jest dźwięk Dolby Atmos to taki jest pokazany. Tam gdzie jest wielokanałowy to taki jest! I nie ma żadnego 3D! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gatar 60 Napisano 3 Lutego 2023 (edytowane) Zapewne, po rozpoczęciu "walki" z "dzielonymi" kontami chcą "wizerunek ocieplić" 🙂 Bełkot marketingowy 😞 Edytowane 3 Lutego 2023 przez Gatar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek_31 187 Napisano 4 Lutego 2023 Albo odpowiedź na niedawną zapowiedź Disney+ że ich filmy Imax Enhanced będą wkrótce miały dźwięk DTS:X. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sk_uter 40 Napisano 8 Lutego 2023 Czy u was pokazuje ten dźwięk 3d? U mnie na telefonie tak, na Google TV nie Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach