mgit 0 Posted January 20, 2023 Planuje niedługo zakupić swojego pierwszy telewizor OLED, wiadomo OLED ma to do siebie, że potrafi się wypalić. Przeglądając testy natknąłem się na HISENSE 65A85H 65, nie powiem w testach wypada nieźle. Ale jak jest z serwisem w przypadku wypalenia? Robią problemy - reklamował ktoś TV u nich? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,226 Posted January 21, 2023 OLED i Hisense to na tyle świeży temat, że wątpię by ktoś dał odpowiedź. Po pierwsze, wypalenia w OLED to nieczęsty przypadek szczególnie jak telewizor jest nowy a po drugie mamy markę, która dopiero wchodzi w OLED. Możliwe, że nie było nawet jednego takiego przypadku. Za świeże telewizory... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,499 Posted January 21, 2023 A BTW kto prowadzi serwis tej marki w Polsce? I jakie są doświadczenia uzytkowników z serwisem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mgit 0 Posted January 22, 2023 Ciekawe, no właśnie kto prowadzi ten serwis? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rastan22 0 Posted July 26, 2023 Uwaga do tych tv firma hisense wogole nie produkuje czesci zamiennych!!! Skontaktowałem się z serwisem w celu wymiany pogwarancyjne matrycy bo mi padła i okazało się że nie produkują części zamiennych ,jedynie na gwarancji wymieniają cały sprzęt... Quote Share this post Link to post Share on other sites