klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 7 minut temu, SAM41 napisał: żona ogląda tvn24 ok 4h dziennie pacjent to Sony qd oled a95k kupiony na premierę chyba nie muszę tłumaczyć co się stało mi tak samo żona załatwiła oleda lg i teraz musze sie męczyc na lcd - do tego samsunga - ale przynajmniej ścierką mozna wycierac matrycę a nie jak w s95 który jak widać nie tylko się wypala ale także "wyciera" (z powłoki) LOL 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 16 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Gregory-86 napisał: A ty dalej Usl nie ogarniasz ze ja z gwarancji nie korzystam. Gwarancja dla mnie nie istnieje. Jeśli tv się zepsuje. Kieruje roszczenie do sprzedawcy. Zadam wymiany na nowy wolny od wad. On naprawia. Wada ponownie się pojawia. Odstępuje od umowy. Kupuje kolejny. To są tzw. Uprawniania z rekojmi. Czy w końcu to pojmiesz. Z gwarancji - odpowiada Sony. Z rekojmi odpowiada sklep np. RTV euro AGD, media markt, media expert itp. To są 2 całkowicie rozne podstawy prawne. I inne są terminy. Termin z rekojmi to upraszczając 2 lata. Choć są rozne. Ale dla tv jest 2. Z gwarancji może być rok może być 10 lat. Gwarancja jest dobrowolna. Teraz tak Apple daje rok gwarancji w Polsce. Może oczywiście ze tak. Bo to jest dobrowolne. Kupiłem iPhone zepsuł się po roku i 3 miesiącach. Apple mówi na drzewo. Telefon po gwarancji. Ale kupiłem w media markt, expert, RTV euro AGD itp. Wiec wykorzystuje rękojmie. I naprawiają z rekojmi. Rozumiesz teraz. A jak iPhone ponownie się zepsuje. To mówię odstępuje od umowy i kupuje kolejnego. A oni zwracają mi wartość fakturową z dnia zakupu. Bo w przypadku odstąpienia umowa uważana jest za niezawartą. Zatem strony zwracają sobie to co świadczyły. Czyli ja im zepsuty telefon. A oni mi kasę. teraz pojmujesz. Bo już mój 4 letni siostrzeniec mówi ze on już to 2 tyg temu zrozumiał. I widzisz. Wcale te wypalenia to nie taki mit jak twierdziłeś a dość powszechne zjawisko. Zatem test rtings jest prawidłowo wykonany. Tak, bo gość korzystał z tv prawie jak w teście rtings 😂 Czyli sam pedauen 24 jak ty 😜 Godzinę temu, Barnaba napisał: Tu nie pójdzie ci tak łatwo - koleś rozumie tylko pismo obrazkowe 49 minut temu, klaus71 napisał: aż mnie te najjaśniejsze oko sowy oślepiło taka przepaść LOL jako pracownik samsunga jakoś dostajesz premię by wychwalać tą "przepaść" w jasności? no to dają w gwarancji 2 lub 5 lat na wypalenia czy tylko chwalą się w materiałach reklamowych? bo ja nawet nie widzę tego chwalenia się w materiałach reklamowych - za 1-1,5 roku będzie fala wypaleń i zobaczymy jak samsung je obsłuży lub oleje a może idzie na jakiś rekord https://www.zamyslenie.pl/aforyzm/stopien-glupoty-twojego-postepowania-jest-wprost-proporcjonalny-do-liczby-przygladajacych-7053909/ a ty to fan TVPrl i ekipy pancernych oni wypalają jeszcze szybciej No jest przepaść 🤣 Do okulisty 👓 prędko 👉 jako hejter samsunga jakoś dostajesz premię by negować tą przepaść w jasności? Bo chyba nie jesteś tak durny, by robić to za darmo? 😆 A nie, przecież jesteś - skoro zazdrościsz posiadaczom oled to trzeba było użyć 🧠 przy wyboru swego wypalajacego pedauenem 🍆🥱 Teraz pozostaje ci się katować na marnym bloomującym lcdku i z zazdrości hejtowac na forum 😸 Nic tylko współczuć 🤭 Nie dość, że 🙈 to jeszcze nie potrafiący w 🧠 Nic dziwnego, że taki 🤪 uważa za testy gdzie ogląda się po 18h w kółko te same materiały za coś zupełnie normalnego 😹 Skoro jesteś daltonistą to może liczby 🔢 zrozumiesz 😏 Patrz i płacz 😢 O ile w ogóle umiesz w 🧮🤏 to ci pomoże 😁 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 16 Sierpnia 2023 Moim zdaniem Sony i Samsung powinni takie LCD w pakiecie dawać żeby w razie co na nich telewizje oglądać dramat i tyle ale taki jeden na forum twierdzi ze testy rtings są nierzetelne słuchajcie a może iszmata idzie ich matryce wyczyścić bo w sumie produkt premium to może da radę probowal ktoś 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 16 Sierpnia 2023 17 minut temu, SAM41 napisał: Dzwonił do mnie kolega żona ogląda tvn24 ok 4h dziennie pacjent to Sony qd oled a95k kupiony na premierę chyba nie muszę tłumaczyć co się stało 4 tys nitów dajcie. No cóż kto z kim się zadaje..... 😁 3 minuty temu, SAM41 napisał: Moim zdaniem Sony i Samsung powinni takie LCD w pakiecie dawać żeby w razie co na nich telewizje oglądać dramat i tyle ale taki jeden na forum twierdzi ze testy rtings są nierzetelne słuchajcie a może iszmata idzie ich matryce wyczyścić bo w sumie produkt premium to może da radę probowal ktoś Na pewno taki widz pedauen 24 jak ty 😂😂 Godzinę temu, prodarek napisał: Ja powiem lepiej.. to na samsungu jak to na samsungu przesycone Raczej takie mają być, bo samsung nawet bije monitor referencyjny w kolorach 😏 Otwórz oczy 👀 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory-86 243 Napisano 16 Sierpnia 2023 Sam za rok dwa serwisy nie ogarną. Mi LG się wypalił w 5 roku. TVN 24 też w tle sobie leciał. Nie wiedziałem ze qd oled jest tak delikatny. Ciekawe jak szybko wypaliłyby się w przypadku gdyby pan Tadeusz męczył TVP info. tak czyściłem iszmata qd oleda. Efekt był taki ze pod latarka tysiące mikrorys. A szmatka jest bardzo delikatna i żaden inny produkt sie tak nie rysuje. Nawet delikatne obiektywy od lustrzanek. Aha i niech znajomy zgłasza rękojmie bo jak mu się znowu wypali to sobie zapakuje i wypier… złoma. Ja bym od razu dał 8 tys nitów 2 tyg nie przetrwa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) 34 minuty temu, Usl napisał: A nie, przecież jesteś - skoro zazdrościsz posiadaczom oled to trzeba było użyć 🧠 przy wyboru swego wypalajacego pedauenem 🍆🥱 Teraz pozostaje ci się katować na marnym bloomującym lcdku i z zazdrości hejtowac na forum 😸 Nic tylko współczuć 🤭 Nie dość, że 🙈 to jeszcze nie potrafiący w 🧠 Nic dziwnego, że taki 🤪 uważa za testy gdzie ogląda problemy w czytaniu ze zrozumieniem - braki w słownictwie - jesteś trzecim z braci Grimm w bajkach obrazkowych czy po prostu nawyki z przedszkola ? LOL bo alternatywa to to że lecisz na rekord: https://www.zamyslenie.pl/aforyzm/stopien-glupoty-twojego-postepowania-jest-wprost-proporcjonalny-do-liczby-przygladajacych-7053909/ chyba nie ma na forum cotygodniowego rankingu na "największego dzbana" - chyba powinno się ją ustanowić - jednego murowanego kandydata na U ze 100% poparcia już chyba mamy który aż się pali by seryjnie w tym rankingu rządzić Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez klaus71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 16 Sierpnia 2023 Zastanawiam się po co komu takie jasne telewizory przecież to męczące na dłuższa metę mnie na przykład nie podnieca jak jadę w nocy i zenony czy inne chińskie żarówki z Ali raza po oczach wiec po co mi to w telewizorze w filmie czy serialu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) 42 minuty temu, Usl napisał: jako hejter samsunga jakoś dostajesz premię by negować tą przepaść w jasności? widać wzorce zakrzywiania rzeczywistości masz od "czterech pancernych i kota" - w którym miejscu widzisz hejt - to że uważam testy RTINGs za jedyne miarodajne? robi ktoś inne? niech Samsung je podważy - w lcd jest gwarancja 0 pikseli - niech samsung da gwarancję 0 wypaleń - i tematu wypaleń dla mnie nie ma od razu kupuję 77S95C, dokupujuę 5 lat gwarancji samsunga i używam bez stresu że żona wypali - bo jak wypali to leci do mnie nówka 10 minut temu, SAM41 napisał: Zastanawiam się po co komu takie jasne telewizory przecież to męczące bo cały fun z HDR w oled jest wtedy jak większośc ekranu jest ciemna a w niektórych miejscach nawet pojedyńczy piksel jest w stanie pokazał jasnośc odpowiadającą poziomowi 1-2tys nitów Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez klaus71 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 16 Sierpnia 2023 17 minut temu, Gregory-86 napisał: Sam za rok dwa serwisy nie ogarną. Mi LG się wypalił w 5 roku. TVN 24 też w tle sobie leciał. Nie wiedziałem ze qd oled jest tak delikatny. Ciekawe jak szybko wypaliłyby się w przypadku gdyby pan Tadeusz męczył TVP info. tak czyściłem iszmata qd oleda. Efekt był taki ze pod latarka tysiące mikrorys. A szmatka jest bardzo delikatna i żaden inny produkt sie tak nie rysuje. Nawet delikatne obiektywy od lustrzanek. Aha i niech znajomy zgłasza rękojmie bo jak mu się znowu wypali to sobie zapakuje i wypier… złoma. Ja bym od razu dał 8 tys nitów 2 tyg nie przetrwa. Qd-oled wypala się jak Sony woled, znacznie szybciej niż lgki 😜 A95k najlepszy tv poprzedniego roku to zwykły....... złom wobec Janusza 🥸 katujacego się w ciemnym płaskim obrazie z niebieskim tintem 😆 Hahaha 2 minuty temu, klaus71 napisał: problemy w czytaniu ze zrozumieniem - braki w słownictwie - jesteś trzecim z braci Grimm w bajkach obrazkowych czy po prostu nawyki z przedszkola LOL bo alternatywa to to że lecisz na rekord: https://www.zamyslenie.pl/aforyzm/stopien-glupoty-twojego-postepowania-jest-wprost-proporcjonalny-do-liczby-przygladajacych-7053909/ chyba nie ma na forum nagrody "największego dzbana" - chyba powinno się ją ustanowić - jednego murowanego kandydata na U ze 100% poparcia już chyba mamy Jeszcze tu jesteś? 😅 Proponuję jak najszybciej przebadać wzrok 👁 zanim go zupełnie stracisz Tu chodzi o twoje zdrowie - ratuj 👀 skoro na 🧠 już za późno 😛 1 minutę temu, klaus71 napisał: widać wzorce zakrzywiania rzeczywistości masz od "czterech pancernych i kota" - w który mmiejscu widzisz hejt - to że uważam testy RTINGs za jedyne miarodajne? niech Samsung je podważy - w lcd jest gwarancja 0 pikseli - niech samsung da gwarancję 0 wypaleń Niech Sony i Philips da, czemu nie daje? 🤔 Matryce woled przecież takie super się wcale nie wypalają 🤣 11 minut temu, SAM41 napisał: Zastanawiam się po co komu takie jasne telewizory przecież to męczące na dłuższa metę mnie na przykład nie podnieca jak jadę w nocy i zenony czy inne chińskie żarówki z Ali raza po oczach wiec po co mi to w telewizorze w filmie czy serialu Gdybyś oglądał testy zamiast pedauenu 24 to byś wiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, Usl napisał: Jeszcze tu jesteś? 😅 Proponuję jak najszybciej przebadać wzrok 👁 zanim go zupełnie stracisz Tu chodzi o twoje zdrowie - ratuj 👀 skoro na 🧠 już za późno 😛 Niech Sony i Philips da, czemu nie daje? 🤔 Matryce woled przecież takie super się wcale nie wypalają 🤣 no diagnozujesz się non stop - braki intelektualne widzą wszyscy tylko nie ty - jak myślisz kto ma problemy z czytaniem i rozumieniem? to ty fałszujesz cudze wypowiedzi jak twoi idole z "czterech pancernych" - by udowodnić swoją z d...y wyjętą tezę "Do lekarza prowadzącego terapię USL" - terapia oparta na internecie nie działa - sugerujemy dostęp do intenetu w trybie "READ-ONLY" 12 minut temu, Usl napisał: Niech Sony i Philips da, czemu nie daje? 🤔 Matryce woled przecież takie super się wcale nie wypalają 🤣 a kto pisze że WOLED się nie wypala ? znowu jakies konfabulacje i problemy z określeniem rzeczywistości ? na RTINGs masz test i się wypalają - wiele osób w tym wątku ma oledy i o ile nie unikają infoshitów w większej ilości to mają problemy z wypaleniami Sony z tego co wiem uwzględnia w gwarancji wypalenia - a Philips: no cóż to już nie jest ten dawny Philips - widać wolą olewac klienta Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez klaus71 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 16 Sierpnia 2023 To nie wiesz nic 😂 Sprawa z nie uwzględnieniem gwarancji głośna na całą Polskę, a ten uwzględnia 🤣 Hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory-86 243 Napisano 16 Sierpnia 2023 28 minut temu, SAM41 napisał: Zastanawiam się po co komu takie jasne telewizory przecież to męczące na dłuższa metę mnie na przykład nie podnieca jak jadę w nocy i zenony czy inne chińskie żarówki z Ali raza po oczach wiec po co mi to w telewizorze w filmie czy serialu Moim zdaniem jest tak. Do jasnego pomieszczenia LCD z duża ilością nitów. Do ciemnego oled. Jasny oled w ciemnym pomieszczeniu przedzkadza. Tak jak napisałeś z tymi światłami w samochodach w nocy. Dobre na chwile nie do konsumpcji przez kilka godzin. 26 minut temu, klaus71 napisał: bo cały fun z HDR w oled jest wtedy jak większośc ekranu jest ciemna a w niektórych miejscach nawet pojedyńczy piksel jest w stanie pokazał jasnośc odpowiadającą poziomowi 1-2tys nitów Tylko takich pozycji o których myślisz jest jak na lekarstwo. Kilka filmów i seriali oraz dem na YouTube. 15 minut temu, klaus71 napisał: a kto pisze że WOLED się nie wypala ? znowu jakies konfabulacje i problemy z określeniem rzeczywistości ? na RTINGs masz test i się wypalają - wiele osób w tym wątku ma oledy i o ile nie unikają infoshitów w większej ilości to mają problemy z wypaleniami Nienormalny. Oczywiście ze jest to powszechne zjawisko. Tylko niektóre „przypadki” twierdzą ze problem nie istnieje. Ale moim zdaniem są tak samo wiarygodni jak ci co twierdza ze ziemia jest płaska albo słońce krąży wokół ziemi. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) 31 minut temu, Usl napisał: To nie wiesz nic 😂 Sprawa z nie uwzględnieniem gwarancji głośna na całą Polskę, a ten uwzględnia 🤣 Hahaha dawaj link do tej sprawy głośnej na całą Polskę. Jarek kupił oled i mu się wypalił na TVPrl Info ? oby to nie był LG bo dostaną bana na Polskę, bo się zaraz okaże się że są na garnuszku Merkel i Putina a z Polski ten atak terrorystyczny z wypaleniem koordynował "Ryży". Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez klaus71 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory-86 243 Napisano 16 Sierpnia 2023 25 minut temu, Usl napisał: To nie wiesz nic 😂 Sprawa z nie uwzględnieniem gwarancji głośna na całą Polskę, a ten uwzględnia 🤣 Hahaha Masz znajdź mi zapis ze gwarancja Sony nie obejmuje wypalen. https://services.sony.pl/support/pl/warranty/general i nie wprowadzaj zamętu. Ktoś coś powiedział a ty łapiesz jak pelikan żabę i powielasz. 4 minuty temu, klaus71 napisał: dawaj link do tej sprawy głośnej na całą Polskę. Jarek kupił oled i mu się wypalił na TVPrl Info ? oby to nie był LG bo dostaną bana na Polskę, i się zaraz okaże się że są na garnuszku Merkel i Putina a z Polski ten atak terrorystyczny z wypaleniem kordynował "Ryży" Nie ma takich zapisów. Bo być nie może. Każdy sąd by ich wyśmiał. Wszędzie absolutnie wszędzie są elementy statyczne obrazu. Jeśli chodzi o telewizje. A jeśli chodzi o vod to masz pasy i napisy. Także tv nie nadaje się do użytku. niezaleznie od tego zawsze rekomenduje ludziom kontakt w razie problemów z adwokatem, radca prawnym, powiatowym rzecznikiem a nawet studentem prawa. Każdy z nich wam powie ze usterki produktu zgłasza się z rekojmi u sprzedawcy a nie z gwarancji. A to ze sklepy odsyłają do gwaranta jest inna sprawa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) 31 minut temu, Gregory-86 napisał: Moim zdaniem jest tak. Do jasnego pomieszczenia LCD z duża ilością nitów. Do ciemnego oled. Jasny oled w ciemnym pomieszczeniu przedzkadza. Tak jak napisałeś z tymi światłami w samochodach w nocy. większość ma jeden problem - tylko jeden głowny pokój zarówno na dzień jak i na noc super jasny oled nie jest problemem - cały czas działa w nim ABL więc jak zaczną reklamować Vizir to nie oślepniesz LOL no i chyba oczywistym jest że można sobie zrobić w nim dwa tryby obrazu na dzień i na noc jak Samsung będzie uwzględniał wypalenia no i doda powłokę na matrycy która nie ściera się od wody to od razu wchodzę w QD-OLED - zwłaszcza że mają fabryczną gwarancję 5 letnią - ja tam serwis samsunga w telefonach, zegarkach i tv sobie chwalę - zawsze wszystko szybko naprawione po mojej myśli, zwłaszcza telefony i zegarki naprawiają zazwyczaj w ciągu jednego dnia. Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez klaus71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cureman 81 Napisano 16 Sierpnia 2023 Piękny kabaret w tym temacie jeden cisnie drugiemu...🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SAM41 103 Napisano 16 Sierpnia 2023 No to jak to jest Sony uwzględnia czy nie uwzględnia wypalenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory-86 243 Napisano 16 Sierpnia 2023 9 minut temu, SAM41 napisał: No to jak to jest Sony uwzględnia czy nie uwzględnia wypalenia Ludzie odpowiedzcie sobie na proste pytanie. Do czego służy telewizor. Do oglądania telewizji. Czyli np. TVN 24 TVP info TVN Polsat, canal + hbo. itp. zatem czy oglądanie TVP info jest używaniem telewizora niezgodnie z przeznaczeniem. Nie. Zatem jeśli telewizor ulegnie uszkodzeniu w okresie gwarancji dlatego ze ty lub twoja żona oglądaliście tvp info - to jak mogą tego nie naprawić. mysle ze temat mozna uznać za zamknięty. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) 16 minut temu, Gregory-86 napisał: zatem czy oglądanie TVP info jest używaniem telewizora niezgodnie z przeznaczeniem. Nie. Zatem jeśli telewizor ulegnie uszkodzeniu w okresie gwarancji dlatego ze ty lub twoja żona oglądaliście tvp info - to jak mogą tego nie naprawić. ano mogą - jak w gwarancji będzie że wypalenia spowodowane statycznymi obrazami nie są uwzględniane to jest problem, zwłaszcza jesli wypalenie pojawi się w drugim albo kolejnym roku użytkowania ja tam cenię swój czas i nerwy i szarpać mi się z serwisem nie chce i udowadniać że nie jestem wielbłądem Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez klaus71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 16 Sierpnia 2023 Myślę, że co może wiedzieć gość z najciemniejszym oledem na rynku wypisujący same bzdury 🤣 1 godzinę temu, Gregory-86 napisał: Jasny oled w ciemnym pomieszczeniu przedzkadza. Tak jak napisałeś z tymi światłami w samochodach w nocy. Dobre na chwile nie do konsumpcji przez kilka godzin. Tylko takich pozycji o których myślisz jest jak na lekarstwo. Kilka filmów i seriali oraz dem na YouTube. Padam na suty ze śmiechu 😂 Pisz więcej głupot, pośmiejemy się 🍿 Godzinę temu, klaus71 napisał: większość ma jeden problem - tylko jeden głowny pokój zarówno na dzień jak i na noc super jasny oled nie jest problemem - cały czas działa w nim ABL więc jak zaczną reklamować Vizir to nie oślepniesz LOL no i chyba oczywistym jest że można sobie zrobić w nim dwa tryby obrazu na dzień i na noc jak Samsung będzie uwzględniał wypalenia no i doda powłokę na matrycy która nie ściera się od wody to od razu wchodzę w QD-OLED - zwłaszcza że mają fabryczną gwarancję 5 letnią - ja tam serwis samsunga w telefonach, zegarkach i tv sobie chwalę - zawsze wszystko szybko naprawione po mojej myśli, zwłaszcza telefony i zegarki naprawiają zazwyczaj w ciągu jednego dnia. Ty przecież ślepy jesteś to po co ci qd-oled xD I tak nie zauważysz różnicy 🤭 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory-86 243 Napisano 16 Sierpnia 2023 10 minut temu, klaus71 napisał: ano mogą - jak w gwarancji będzie że wypalenia spowodowane statycznymi obrazami nie są uwzględniane to jest problem, zwłaszcza jesli wypalenie pojawi się w drugim albo kolejnym roku użytkowania ja tam cenię swój czas i nerwy i szarpać mi się z serwisem nie chce i udowadniać że nie jestem wielbłądem Nie mogą bo w sądzie to nie przejdzie. Widzisz takie zapisy w gwarancji. 10 minut temu, klaus71 napisał: ano mogą - jak w gwarancji będzie że wypalenia spowodowane statycznymi obrazami nie są uwzględniane to jest problem, zwłaszcza jesli wypalenie pojawi się w drugim albo kolejnym roku użytkowania ja tam cenię swój czas i nerwy i szarpać mi się z serwisem nie chce i udowadniać że nie jestem wielbłądem Nie mogą bo w sądzie to nie przejdzie. Widzisz takie zapisy w gwarancji. 4 minuty temu, Usl napisał: Padam na suty ze śmiechu 😂 Pisz więcej głupot, pośmiejemy się 🍿 Naucz się swoich teksow a nie papuguj moje. I jak znalazłeś te zapisy w dokumencie gwarancyjnym Sony czy czekasz aż ojciec wróci z pracy i ci pomoże znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Usl 215 Napisano 16 Sierpnia 2023 7 minut temu, Gregory-86 napisał: Nie mogą bo w sądzie to nie przejdzie. Widzisz takie zapisy w gwarancji. Nie mogą bo w sądzie to nie przejdzie. Widzisz takie zapisy w gwarancji. Żebyś się w tym sądzie nienawygrywał za szybko i za często. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangi007 345 Napisano 16 Sierpnia 2023 4 godziny temu, klaus71 napisał: a ty to fan TVPrl i ekipy pancernych Tylko brakuje jeszcze flagi bandery żółto-niebieskiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klaus71 1 699 Napisano 16 Sierpnia 2023 (edytowane) 22 minuty temu, Usl napisał: Ty przecież ślepy jesteś to po co ci qd-oled xD I tak nie zauważysz różnicy ale rozum mi przynajmniej został i nie mam sr...czki z powodu super jasności kolorów skoro powłoka do d..y bo się ściera, smart laguje, a na dobranoc będzie wypalenie. to jak z tym samsungiem - uznaje czy nie wg gwarancji wypalenia czy będą chcieli robić ze mnie wielbłada że źle oglądałem tv - choć w erze QLEDów mieli inną narrację Edytowane 16 Sierpnia 2023 przez klaus71 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory-86 243 Napisano 16 Sierpnia 2023 10 minut temu, Usl napisał: Żebyś się w tym sądzie nienawygrywał za szybko i za często. Znalazłeś takie zapisy. Nie ma wiec nad czym sąd ma się zastanawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach