zohn 0 Napisano 13 Listopada 2021 Dzień dobry, Mam LG C9. Przeprowadzając test matrycy na materiale z yt zauważyłem pionowy pas z lewej strony wyświetlacza widoczny na zielonym kolorze. Czy takie coś podlega reklamacji ? Nie wiem jak to się stało, ale nie przypominam sobie aby jakikolwiek statyczny obraz był w tym miejscu. Być może tak jest od nowości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ronaldo864 38 Napisano 13 Listopada 2021 Jak dla mnie to nie wygląda na wypalenie , ale zdecydowanie nadaje się do reklamacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zohn 0 Napisano 13 Listopada 2021 A ma ktoś jakieś doświadczenie z reklamacją w ostatnim czasie? Wymieniają samą matrycę, nawet w tak starym modelu jak C9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitarrra 12 Napisano 13 Listopada 2021 Kolega miał wypalenie matrycy LG B8 i serwis zrobił wymianę gwarancyjną w kwietniu tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_luk 45 Napisano 14 Listopada 2021 Spróbuj zareklamować z tytułu rękojmi. Ja tak zrobiłem, tylko 2 miesiące po kupnie z żądaniem wymiany tv na nowy. Sklep uznał i odpisał, że tv nie mogą wymienić, bo model już nie produkowany (to był LG CX). Zaproponowali naprawę przez wymianę matrycy lub wymianę tv na serię C11 na co przystałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr0t0m 24 Napisano 13 Grudnia 2021 Do mnie jak przyjechał dziadek z serwisu LG, to się skończyło na rzeczniku praw konsumenta i prawnikach. Każda kolejna matryca, którą mi montowali miała wady większe niż poprzednia. Jakieś szroty, może odnowione... Wal od razu rękojmie do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grafii 44 Napisano 23 Grudnia 2021 W normalnym użytkowaniu to widać? Jak nie to wg mnie szkoda szukać dziury w całym. TV ma służyć do oglądani filmów / telewizji, a nie zachwycania się testami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach