Szymon W. 0 Napisano 30 Marca 2021 Witam. Posiadam tv Sony kd-49xf8096 i chciałbym dokupić soundbar. Moim jedynym wymogiem jest możliwość sterowania głośnością z pilota od TV. czy w tym modelu istnieje taka możliwość? jesli tak to jaki sprzęt polecicie do Ok 1.5-2tys. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conqest 3 Napisano 31 Marca 2021 Podpinasz kablem HDMI pod arc/eARC i sterujesz jednym pilotem od tvWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 500 Napisano 1 Kwietnia 2021 W teorii. W praktyce bardzo często nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conqest 3 Napisano 1 Kwietnia 2021 Testowałem na 3 tv Sony, LG i Philips- na każdym działało...Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UHD fan 142 Napisano 1 Kwietnia 2021 5 godzin temu, pmcomp napisał: W teorii. W praktyce bardzo często nie działa. Wymień znane Ci TV na których nie działa ... Może choć trzy modele. PLEASE. Bądź choć trochę wiarygodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach