Maciej G. 0 Napisano 15 Lipca 2019 Zobacz ofertę Kupię >= 65" Witam, poszukuję TV o przekatnej min 65". budżet 4500 PLN Cel: filmy/gry - 60/40% Na bazarku jest dostępnych kilka ciekawych propozycji, lecz może jednak posiadacie jakieś ciekawe weświetlacze na sprzedaż? pozdrawiam i dziękuję za propozycje. Cena 4.500,00 zł Dodający Maciej G. Wysłano 15.07.2019 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldo94 481 Napisano 15 Lipca 2019 Gorąco Polecam egzemplarz od kolegi @prokop123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prokop123 12 Napisano 15 Lipca 2019 Hej. Mój KS sprzedany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldo94 481 Napisano 15 Lipca 2019 9 minut temu, prokop123 napisał: Hej. Mój KS sprzedany. To sie oznajmia w wątku że oferta nieaktualna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prokop123 12 Napisano 15 Lipca 2019 Wybacz, wczoraj sprzedałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej G. 0 Napisano 16 Lipca 2019 Dzięki za podpowiedzi - to szukam dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predipall2015 27 Napisano 16 Lipca 2019 Ja sie zastanawiam nad swoim 65Nu8042 kalibracja przeprowadzona drugi raz pare tyg temu poniewaz mialem wymieniana Matryce na Nowa w Serwisie Samsunga i plyte glowna. Mysle o czyms przekroju 75-82cale . Gwarancja wzniowila tym samym bieg od poczatku tj dzien 21.05.2019 . Troche mnie to zdziwilo bo TV zakupiony w grudniu a panowie z serwisu przekazali mi informacje ze gwarancja jest liczona od poczatku przy 2 naprawach. Tv bez zadnych wad stan idealny tylko to co w.w bylo wymieniane na nowe. Zaproponuj cene moze sie dogadamy o ile jestes zainteresowany. (posiadam wszystkie dokumenty sprzedazowe jak i z serwisu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras Juras 18 Napisano 27 Lipca 2019 Pomału i ja się zastanawiam nad swoim oled 65b7-v. Zakupiony pod koniec grudnia 2017r. Parę dni temu serwis wymienił mi matrycę na nowiutką (wypaliło starą). Wcześniej miałem zrobioną profesjonalną kalibrację obraz marzenie. Aktualnie powiedziano mi że na kolejną kalibrację dostanę dużą zniżkę gdyż tą za długo się nie na cieszyłem. Myślę nad tv min 75cali. Także tv jest jeszcze na gwarancji. Do tego nowiutka matryca. Posiadam oryginalny karton , podstawę. U mnie tv wisi na ścianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach