Marcin Konieczny 0 Napisano 21 Marca 2019 Witam, Wiec to jednak będzie C8 65cali, Muszę go powiesić na ścianie i szukam dobrego uchwytu który umożliwi dość dużą mobilność telewizora (często przekręcamy w jedną lub drugą stronę, a ze 65 cali jest spory to musi odchodzić co najmniej ze 40cm od ściany na wysiegniku) Ponadto, z uwagi ze oled jest taki cienki wiem ze trzeba go bedzie przestawiać za podstawę, wiec sam uchwyt musi chodzić dość lekko i płynnie. Innymi słowy, wiem że tanie odpadają, ale kupi się coś do 500/600 zł dobrego? Byłbym wdzięczny za pomoc (Szukalem na forum innego działu aby o to zapytać ale nic sensownego nie znalazłem więc zdecydowałem się napisać tutaj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekgra 223 Napisano 21 Marca 2019 Też właśnie rozglądam się za uchwytem Ten jest drogi ale nie wiem czy warto https://m.euro.com.pl/uchwyty-do-telewizorow/reinston-ultra-eu025-55-80-.bhtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
efel 1 395 Napisano 22 Marca 2019 (edytowane) Ja mam coś takiego: https://www.uchwytylcd.eu/p1510,f500s-solidny-obrotowy-scienny-uchwyt-na-sprezynie-gazowej-do-telewizorow-lcd-led-50-60.html Generalnie polecam dla ludzi z małymi dziećmi, albo zwierzętami. Można regulować położenie TV we wszystkich płaszczyznach, co najważniejsze góra-dół (w górę łatwizna z oledem, w dół trzeba złapać ręką od dołu za elementy uchwytu które są za TV, albo przykręcić sobie jakąś rączkę żeby było wygodnie, bo trochę siły to wymaga, a oleda nie naciśnie się na górną krawędź). W moim przypadku ten uchwyt się sprawdził bo nie lubię jak TV jest zamontowany za wysoko, a mając raczkującego i włażącego na meble małego szkraba było zagrożenie i dla sprzętu i dla dziecka. TV w dzień był na maksa w górę, wieczorem jak dziecko spało i można było wyciągnąć nogi na kanapie i TV na maksa w dół. Regulacja wysokości mogłaby być większa, bo obecne 26 cm szału nie robi, ale mnie to wystarcza. Edytowane 22 Marca 2019 przez efel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach