kermadec 5 Napisano 13 Lipca 2018 Cześć Poradzcie laikowi proszę. Od półtora roku mam Samsunga UE65KS7000. Dotychczas sygnał leciał tylko z Netflixa. Teraz czas chyba na jakiś odtwarzacz 4k i chyba zgłupiałem przy szukaniu. Co kupić by cieszyć się dobrym obrazem (HDR w tej klasie cenowej?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Somebody101 373 Napisano 13 Lipca 2018 Xbox one s. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kermadec 5 Napisano 13 Lipca 2018 56 minut temu, Somebody101 napisał: Xbox one s. ??? Kupiłem Sony X700 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Somebody101 373 Napisano 13 Lipca 2018 1 godzinę temu, kermadec napisał: ??? Kupiłem Sony X700 Co w tym zabawnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kermadec 5 Napisano 13 Lipca 2018 20 minut temu, Somebody101 napisał: Co w tym zabawnego? Jak pytam o odtwarzacz to znaczy, ze nic innego nie potrzebuje ;). Poza tym uzywanie pada w roli pilota uwazam za kompletne nieporozumienie :). Tak jak pisalem, kupilem X700. Teraz tylko musze powalczyc ze wspolpraca mojego telewizora z Sonym bo co prawda po przelaczeniu trybu pracy w telewizorze na HDR+ obraz jest ... no powiedzmy ladny ale bardzo teatralny. Jak natomiast zaczne bawic sie w konfiguracje to automatycznie wychodzi z trybu HDR+. No coz ... 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
southorn 164 Napisano 10 Grudnia 2018 Dnia 13.07.2018 o 21:34, kermadec napisał: Poza tym uzywanie pada w roli pilota uwazam za kompletne nieporozumienie Trochę czasu minęło ale gdyby ktoś nie wiedział to do XBOXa można dokupić dwa piloty: XBOX One Media Remote (ten mniejszy) i PDP Talon Media Remote (większy). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach