Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Ponownie chciałbym odświeżyć temat ponieważ mamy grudzień 2017 już wkrótce noworoczne wietrzenie magazynów pewnie Wy jak i Ja chcę sobie upolować jakąś dobrą sztukę 

Sprawdzałem ceny na czas obecny byłem zainteresowany kupnem Q8c ale po przeczytaniu artykułu zwatpilem 

Q8c kosztuje 7,000tys ale rezygnuje z niego 

65Ks 9500 obecna cena 8,500tys ( i myślę że to będzie najlepszy wybór) 

Sprawdzałem

Sony xd94  20,000tys odpada za drogo 

Sony Zd9 16,500tys  odpada za drogo 

Sony xe 9304 9,300tys cena Ok ? 

Sony xe 90 55" 5,800tys cena Ok ? 

xe 90 65" 7,800tys cena Ok ?

Panasonic do 90 58" 9400 cena Ok ? 

Panowie który byście wybrali ponieważ zastanawiam się nad ks9500 cena całkiem przystępna i podoba mi się zakrzywiony ekran poza tym Qleda 7/8 bije na łeb 

Mam dylemat może podpowiecie coś ciekawego? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypełnij ankietę najpierw, bo nie wiemy do czego chcesz kupić telewizor i w jakich warunkach chcesz oglądać. Tegoroczne QLEDy natomiast nie są faktycznie udanymi telewizorami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
49 minut temu, Subman napisał:

wypełnij ankietę najpierw, bo nie wiemy do czego chcesz kupić telewizor i w jakich warunkach chcesz oglądać. Tegoroczne QLEDy natomiast nie są faktycznie udanymi telewizorami.

Część gdzie jest ta ankieta?  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Harry1920 napisał:

Część gdzie jest ta ankieta?  

Ok to tak na szybko punktami 

1- 36m2   2- 3m  3- 3osoby  4-na wprost   5- obojętnie stać lub wisieć   6-slonce nie dociera do tv.  7- zwykły 32" płaski.     8- hdr 4k premium najlepiej 120Hz. Ogólnie wszystko także dobrze rozbudowany tryb gra .  9- kablówka UPC z dekoderem 4k,  ps4 pro,  laptop oraz zestaw kina domowego że skalowanie sygn na 4k     10- tak jak 9      11- 8-9h.   12-obojetnie 13-  filmy akcji oraz mecze   14- tak często oglądam filmy on line    15-tak konsola około 3-4h dziennie   16-zalezy 50na50.                  17- 55"-65"   18-wolne działanie 19- Sony samsung. 20- dobrze by było ale nie jest wymagane 21- max 10tys ale przedział 6-8tys był by idealny. 22- oczywiście kalibracja to podstawa także poproszę namiary na kogoś dobrego z okolic Katowic 

Pozdrawiam 

Sebastian 

• Zmieszany 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego, nie wypisuj w ten sposób tutaj, tylko załóż nowy wątek, bo to jest wątek dot. QLEDa. Zobacz jak wyglądają ankiety innych forumowiczów.

Sorry, ja też się chyba zagalopowałem :) Wątek dobry, ale spójrz jak wyglądają odpowiedzi innych forumowiczów i przeformatuj formulara bo jest on bardzo mało czytelny teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ulega jednak w zasadzie żadnej wątpliwości, że KS9500, to nawet bez wypełniania ankiety najlepszy telewizor z wymienionych przez kolegę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi