riddle 96 Napisano 17 Lipca 2018 Ja lubie wiencej Zidoo jak Egreat... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 17 Lipca 2018 Egreat A5 nieumie 3D MVC v MKVNie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddle 96 Napisano 18 Lipca 2018 Egreat A5 może grać tylko s 3D ISO ale ZIDOO/ZAPPITI/DUNE gra dalej format 3D MVC MKV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 18 Lipca 2018 @riddle u mnie pliki mkv fullhd z 3d egreat odtwarza bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szewi 652 Napisano 18 Lipca 2018 ja mam oba NVS i ATV. Wg mnie niestety jedno nie zastapi drugiego z racji roznych systemow operacyjnych. NVS uzywam do wspolpracy z serwerem, korzystam z chromecasta do strumieniowania z tel androida no i dostep do apek z google play store AVS do airplay z urzadzen Appla no i do Netflixa plus wypozyczalnia NVS ma chwilowo lepszy dzwiek wiecej pamieci, obsluguje Kodi itp, ATV lepszy interfejs troche lepiej w Netflixie, ma miec dolby atmosa jakos do jesieni. NVS pewnie tez dodadza bo to jest pass through wiec nie powinno byc problemu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 18 Lipca 2018 1 godzinę temu, szewi napisał: AVS do airplay z urzadzen Appla no i do Netflixa plus wypozyczalnia Czyli dla mnie chyba będzie jednak ATV (praktycznie zero androida w domu) + wspomniany wcześniej Infuse (muszę szybko opylić otrzymanego Xbox'a i będzie na ATV )@riddle , @user7878, @szewi dziękuję za pomoc Dziś po pracy muszę zrobić przymiarkę do montażu. Gdzieś tam wcześniej chyba wspominałem że mam.. windę do projektora co prawda kiedy była kupowana nie było mowy o tak dużym gabarytowo sprzęcie, ale wagowo sie mieści. Najwyżej będę musiał powiększyć otwór w suficie. Traktuję to jako wyzwanie Panowie dobrze pamiętam (bo kiedyś to było pisane, ale nie mogę znaleźć..) że 3 ostatnie cyfry z Wersja -> Main informują o zainstalowanej wersji oprogramowania? Bo jeśli tak, to jestem 'na czasie' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 18 Lipca 2018 Tak, to ostatnia wersja. Czyli ktoś Ci ją musiał wgrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 18 Lipca 2018 Przed chwilą, user7878 napisał: Tak, to ostatnia wersja. Czyli ktoś Ci ją musiał wgrać Sklep wysyłał mi tylko, dodawany od nich w gratisie, ekran a przesyłka z projektorem i xboxem 'szła' bezpośrednio od Epsona, więc pewnie oni maczali w tym paluchy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szewi 652 Napisano 18 Lipca 2018 jak ten gratisowy ekran ? coś na nim widać ? ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 18 Lipca 2018 1 godzinę temu, szewi napisał: jak ten gratisowy ekran ? coś na nim widać ? ;))) A leży w pudełku nieruszany Nie mam warunków teraz żeby z tym walczyć, a tamten mój mam już zainstalowany. Przy wolnej chwili, jak już będzie zainstalowany rzutnik, postaram się go zamontować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 18 Lipca 2018 U mnie dzisiaj pojawiła się taka plamka. Widać ją tylko na czarnym tle.Raczej nie jest to zabrudzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fanek 11 Napisano 18 Lipca 2018 Hmm a podejrzewasz co? na bad pixele chyba za duże? btw ten soft 112 wzg 111 poprawia chyba tylko jakieś pierdoły tak? wifi? nic dotyczące kwestii obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 18 Lipca 2018 Nie wiem. Wysle do epsona fotke i opis. Podejrzewam, że bede tez musiał wyslac projektor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 18 Lipca 2018 Hmm a podejrzewasz co? na bad pixele chyba za duże? btw ten soft 112 wzg 111 poprawia chyba tylko jakieś pierdoły tak? Niestety nie mam porównania do wcześniejszych wersji Nie wiem. Wysle do epsona fotke i opis. Podejrzewam, że bede tez musiał wyslac projektor? Łee, to nie fajnie. Ale na piksele to nie wygląda faktycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 19 Lipca 2018 Nie wiem. Wysle do epsona fotke i opis. Podejrzewam, że bede tez musiał wyslac projektor? To jest kurz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 19 Lipca 2018 Też tak obstawiałem na kurz ale to w czerwonym kolorze? Kurz zostawia białe plamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebaa 8 Napisano 19 Lipca 2018 Też tak obstawiałem na kurz ale to w czerwonym kolorze? Kurz zostawia białe plamy.Ja się kurz przyklei do lustra odbijającego czerwony kolor to świeci na czerwono. Ja miałem do tej pory tylko zielonkawe plamki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 19 Lipca 2018 Można samemu to jakoś przeczyścić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fanek 11 Napisano 19 Lipca 2018 11 godzin temu, USS-SMAUG napisał: Niestety nie mam porównania do wcześniejszych wersji Wiem chłopaków pytałem bo był tu kiedyś ten temat Panowie pamięta ktoś? soft 112 wzg 111 poprawia chyba tylko jakieś pierdoły tak? wifi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
user7878 376 Napisano 19 Lipca 2018 Ja zmian nie zauważyłem ale i tak zawsze wgrywam najnowsze oprogramowanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 19 Lipca 2018 Podłączyłem docelowy przewód HDMI i wszystkie parametry są takie jak na starym Źródło PS4 PRO, film z YTZ Netflix'a podobnie:Rozumiem, że dopiero jak bym nabył np. ATV to coś tu się może zmienić jeszcze, tak? Teraz jest już na max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 965 Napisano 19 Lipca 2018 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fanek 11 Napisano 19 Lipca 2018 A z czego w tej chwili puszczasz netflixa? bo jeśli przez www to tam idzie w ogóle w 720p jeśli masz win10 i ms edge tam będziesz miał zdaje się 4k HDR, musisz mieć odpowiedni player który ogarnie 4K HDR i wypuści 24fps tutaj pobierz sobie jakieś demówki i odpalhttp://4kmedia.org/sony-camping-in-nature-4k-demo/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 19 Lipca 2018 A z czego w tej chwili puszczasz netflixa?PS4 PROPo podłączeniu Epsona pojawiła mi się jakość 4K UHD (wcześniej były same HD w opisie) tutaj pobierz sobie jakieś demówki i odpalhttp://4kmedia.org/sony-camping-in-nature-4k-demo/Sprawdzę wieczorkiem z kompa może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
USS-SMAUG 46 Napisano 19 Lipca 2018 @Fanek sprawdziłem. Podpiąłem MacBooka do amplitunera i zmieniła się głębia kolorów i częstotliwość odświeżania (dolny obrazek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach