Xeduro 0 Napisano 25 Czerwca 2017 Witam Poszukuje telewizora do 1800zł, raczej używany bądź powystawowy. Będzie działał tylko pod ps4 i PC, obecnie posiadam plazme 42cal Philipsa. Oczekuję tylko powyżej 40cal, 4k i jakby się udało to HDR(ale nie koniecznie). Znajdzie się coś sensownego w tym przedziale cenowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kimimaro09 11 Napisano 28 Czerwca 2017 Nowy Samsung KU6000 43" z "internetu" ewentualnie 50" z wystawki z rysą na ekranie bądź innym defektem. W tej cenie chyba nic innego z 4k hdr i niskim input lagiem nie dostaniesz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrankyGoes 80 Napisano 28 Czerwca 2017 Philips 4101, 4002. Input lag na pewno będzie się zgadzać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 746 Napisano 28 Czerwca 2017 Dnia 25.06.2017 o 14:29, Xeduro napisał: Witam Poszukuje telewizora do 1800zł, raczej używany bądź powystawowy. Będzie działał tylko pod ps4 i PC, obecnie posiadam plazme 42cal Philipsa. Oczekuję tylko powyżej 40cal, 4k i jakby się udało to HDR(ale nie koniecznie). Znajdzie się coś sensownego w tym przedziale cenowym? Za mały budżet trochę. Tylko nie kupuj Philipsa bo to strasznie słaby producent obecnie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrankyGoes 80 Napisano 28 Czerwca 2017 Hahaha, Xisiek, niezastąpiony. Ale on ma taki budżet i właśnie potrzebuje telewizora do gier. A nawet jak będzie szukać używek to na niewiele to się zda, bo potrzebuje input laga, a kilka lat temu to niskie inputy nie były takie powszechne. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xisiek 1 746 Napisano 28 Czerwca 2017 Na portalu jest masa testów i opinie użytkowników, każdy może sobie poszperać i poczytać ile dany model wart. A że Philips robi kiepskie tv i ma słaby serwis to jest trochę postów na ten temat 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paskovesl 1 Napisano 29 Czerwca 2017 Za 1800 mozesz już kupić nowego tcl 43p6064 lub odpowiednik Thompson. Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xeduro 0 Napisano 29 Czerwca 2017 A telewizor: 43PUH6101 albo Samsung HU6900? Już bym zrezygnował z HDR, telewizor używany, poszukam sobie coś jeszcze na all... Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paskovesl 1 Napisano 29 Czerwca 2017 Wiesz jak to jest z używanym sprzętem. Jeden dba drugi ma to gdzieś. Ja bym nie ryzykował w 1800 znajdziesz coś fajnego , ja kupiłem tego tcl w media expert I powiem ci że jestem pod wrażeniem Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xeduro 0 Napisano 29 Czerwca 2017 Musiałeś chyba źle podać nazwę bo nie mogę nic na jego temat znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrankyGoes 80 Napisano 29 Czerwca 2017 Ja jednak wolę merytoryczne argumenty. Do zwiększenia budżetu raczej autora nie przekonasz. To po pierwsze. A po drugie musi zwracać uwagę na lag. Podane przeze mnie TV spełniają te dwie normy, chociaż szczytem marzeń z pewnością nie są. Z czegoś trzeba zrezygnować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterBialy 30 Napisano 2 Lipca 2017 W tej cenie hdr sobie odpusc bo i tak nie zauwazysz zadnych roznic wzgledem sdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach