Skocz do zawartości
Xeduro

Telewizor do PS4 Pro i PC do 1800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Poszukuje telewizora do 1800zł, raczej używany bądź powystawowy. Będzie działał tylko pod ps4 i PC, obecnie posiadam plazme 42cal Philipsa. Oczekuję tylko powyżej 40cal, 4k i jakby się udało to HDR(ale nie koniecznie). Znajdzie się coś sensownego w tym przedziale cenowym? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Samsung KU6000 43" z "internetu" ewentualnie 50" z wystawki z rysą na ekranie bądź innym defektem. W tej cenie chyba nic innego z 4k hdr i niskim input lagiem nie dostaniesz.

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dnia 25.06.2017 o 14:29, Xeduro napisał:

Witam 

Poszukuje telewizora do 1800zł, raczej używany bądź powystawowy. Będzie działał tylko pod ps4 i PC, obecnie posiadam plazme 42cal Philipsa. Oczekuję tylko powyżej 40cal, 4k i jakby się udało to HDR(ale nie koniecznie). Znajdzie się coś sensownego w tym przedziale cenowym? 

Za mały budżet trochę. Tylko nie kupuj Philipsa bo to strasznie słaby producent obecnie.

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha, Xisiek, niezastąpiony. :) Ale on ma taki budżet i właśnie potrzebuje telewizora do gier. A nawet jak będzie szukać używek to na niewiele to się zda, bo potrzebuje input laga, a kilka lat temu to niskie inputy nie były takie powszechne.

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na portalu jest masa testów i opinie użytkowników, każdy może sobie poszperać i poczytać ile dany model wart. A że Philips robi kiepskie tv i ma słaby serwis to jest trochę postów na ten temat :(

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za 1800 mozesz już kupić nowego tcl 43p6064 lub odpowiednik Thompson.

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A telewizor: 43PUH6101 albo Samsung HU6900? Już bym zrezygnował z HDR, telewizor używany, poszukam sobie coś jeszcze na all...

Dziękuję za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz jak to jest z używanym sprzętem. Jeden dba drugi ma to gdzieś. Ja bym nie ryzykował w 1800 znajdziesz coś fajnego , ja kupiłem tego tcl w media expert I powiem ci że jestem pod wrażeniem

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jednak wolę merytoryczne argumenty. Do zwiększenia budżetu raczej autora nie przekonasz. To po pierwsze. A po drugie musi zwracać uwagę na lag. Podane przeze mnie TV spełniają te dwie normy, chociaż szczytem marzeń z pewnością nie są. Z czegoś trzeba zrezygnować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi