Renifer91 0 Napisano 10 Maja 2017 Witajcie! Jestem w trakcie zakupu jednego z telwizorów Samsunga z serii KS7500 lub KS7000 i stoję przed dylematem: Zakupić TV w jednej z sieci (Euro) w cenie 4999zł lub w Samsung Brand Store w cenie 5499 ale za to z przełużoną 4 letnią gwarancją producenta (gratis). Jak sądzicie, czy te modele (poza problemami z odklejającą się obudową i martwymi pikselami, które to rzeczy oczywiście i tak sprawdzę przy zakupie) są awaryjne w trakcie użytkowania? Czy warto dopłacić 500zł za 2 lata gwarancji Samsunga? Nigdy nie musiałem reklamować sprzętu tego producenta więc nie wiem jak on podchodzi do zgłoszeń gwarancyjnych, przejmyje bez problemów czy ma klientów w tylnej części ciałą i gwarancja u nich i tak jest niewiele warta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 10 Maja 2017 10 % za 2 lata gwarancji ja bym dopuścił Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaDoplacilł Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer91 0 Napisano 10 Maja 2017 (edytowane) 2 minuty temu, vandel1 napisał: 10 % za 2 lata gwarancji ja bym dopuścił Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Dopuścił czy odpuścił? Słownik w telefonie różne rzeczy lubi zmienić Edytowane 10 Maja 2017 przez Renifer91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandel1 77 Napisano 10 Maja 2017 Dopłacił :-) brak edycji posta to zmora jak się pisze z tel Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 500 Napisano 10 Maja 2017 To przedłuzona gwarancja producenta czy sprzedawane ubezpieczenie? To zasadnicza róznica. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer91 0 Napisano 10 Maja 2017 Przedłużona gwarancja. Normalnie mamy ją 2 lata, tutaj 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach