Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jakim progsem (na ten moment A.D. 2016) można zrobić kopię bezpieczeństwa 1:1, z zachowaniem układu menu płyty itp.

Nie zależy mi na kompresji do 25GB,

Zapewne kłaniają się nadal: DVDFab, ANY DVD, DVD Ranger - i do jakiej wersji zagadają? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

najnowszy fab robi robote , dziwie sie ci tylko poco z menu i reklamami ?:-) wiekszosc filmow to wchodzi ponizej 25gb te wszystkie menu i reklamy to zbedny syf nigdy tego nie trawilem w plytach dvd czy bluray

Edytowane przez deling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

najnowszy fab robi robote , dziwie sie ci tylko poco z menu i reklamami ?:-) wiekszosc filmow to wchodzi ponizej 25gb te wszystkie menu i reklamy to zbedny syf nigdy tego nie trawilem w plytach dvd czy bluray

....wiekszosc filmow to wchodzi ponizej 25gb... ;) raczej mniejszosc niestety ale zawsze brakuje te 2-3 Gb a nowe filmy to już nawet ponad 30 Giga.

Edytowane przez ROMAN38

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakim progsem (na ten moment A.D. 2016) można zrobić kopię bezpieczeństwa 1:1, z zachowaniem układu menu płyty itp.

Nie zależy mi na kompresji do 25GB,

Zapewne kłaniają się nadal: DVDFab, ANY DVD, DVD Ranger - i do jakiej wersji zagadają? ;)

Też jestem ciekawy, bo AnyDVD już chyba definitywnie poległo. Pozostałe wymienione to raczej amatorskie narzędzia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem, co nie poległo

Z czego korzystacie?

Any dvd, nigdy nie było amatorskim narzędziem. Ciekawy patent - siedział w traktu i zdejmował zabezpieczenia w locie. Można było wypalać Nero.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Any DVD do ISO ( z ex HDD) i po temacie z pełną funkcjonalnością menu.

Best ISO player to ASUS GDS-700. Bez Cinavii.

Ale temat to już historia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem, co nie poległo

Z czego korzystacie?

Any dvd, nigdy nie było amatorskim narzędziem. Ciekawy patent - siedział w traktu i zdejmował zabezpieczenia w locie. Można było wypalać Nero.

RedFox AnyDVD HD, DVDFab Passkey for Blu-ray. Do tego ostatniego pół roku temu rozdawali klucze dożywotnie, informowałem o tym na forum. Kto nie skorzystał ten doopa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kto nie miał czasu zajrzeć na forum - ten... ;)

Z witaminką da się to jakoś ogarnąć i max jaka wersja? (mam na myśli głównie ANY).

Edytowane przez negatyw001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czym różnią się te 2 opcje. Czy wynikowe pliki ISO są różne dla każdej z opcji?

62115f9bbec96e90d21eb02b3451f370.jpg

Będę wdzięczny za działającą wersję ANY DVD. Podpowiedzcie chociaż, jaka wersja (możliwie najnowsza) zagada ;)

Edytowane przez negatyw001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi