Maciej_27 0 Napisano 28 Listopada 2015 Witam czy może miał ktoś z was do czynienia z takimi soundbarami ? 1. Samsung HW-F750 2. JBL SB 400 3. Harman Kardon SB 30 Który z tej listy jest liderem i który zagra najlepiej. (chyba ze w tej kwocie można kupić coś lepszego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawkor 17 Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Jak wczoraj oglądałem soundbary to jbl sb400 wygląda na najciekawiej grającego aczkolwiek jeszcze ich nie słuchałem Edytowane 28 Listopada 2015 przez slawkor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 224 Napisano 28 Listopada 2015 A z ciekawości jakiej firmy masz TV? (pytanie do autora wątku). Bo jak Samsunga to ten soundbar ma sporą integrację a i tak gra bardzo dobrze jak na swój przedział cenowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_27 0 Napisano 28 Listopada 2015 Samsung PS51e550 Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pupil 22 Napisano 28 Listopada 2015 Słuchał ktoś,posiada Yamahę srt-1000 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_27 0 Napisano 28 Listopada 2015 Samsung chyba odpada przesłuchałam go dziś w sklepie , słaby ma subwoofer Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_27 0 Napisano 2 Grudnia 2015 Sprzecik zakupiony wybór padł na JBL SB400 Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 494 Napisano 3 Grudnia 2015 Za taki budget tylko używany wysoki model Yamahy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawkor 17 Napisano 3 Grudnia 2015 Sprzecik zakupiony wybór padł na JBL SB400 Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Jak już sie pobawisz tym jbl-em to napisz coś o nim bo właśnie się nad nim zastanawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2015 44 Napisano 3 Grudnia 2015 primo: 1. po USB puszczamy w sklepie na SB nasze ulubione, znane "melodie" z naszego pena, 2. SB najlepiej jak jest 2.1 - żadne tam wykręcanie uszu dla 5.1 efektowy sound, 3. SUBwoofer ma wspierać całość po BT bez opóźnień. END Przy tych założeniach polecam odsłuch w sklepie ... Zawsze wygra PHILIPS 51 ... za 1090 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej_27 0 Napisano 15 Grudnia 2015 Slawkor Soundbar gra przyjemnie czysto jak dla mnie trochę za mało wysokiego pasma , może to kwestia regulacji, subwoofer daje radę na warunki domowe aż nadto , brakuje mi na pilocie przycisku bluetooth. Nie miałem okazji zobaczyć jak gra ten HK z tej listy, ale napewno JBL zagrał lepiej niż samsung, takie jest moje zdanie. pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach