Mierzwiak 221 Napisano 5 Grudnia 2017 1 godzinę temu, efel napisał: Niech wystarczającym argumentem małej użyteczności tej listy będzie to, że na liście już jest Star Wars The Last Jedi, który premierę w kinach będzie miał dopiero niedługo. Bo to lista potwierdzonych masterów 4K, w tym filmów których jeszcze nie wydano a które na UHD na pewno się pojawią. Jeśli ktoś odrzuca upscale z 2K to rezygnuje z masy tytułów wyglądających na UHD lepiej niż ich odpowiedniki na BD. Jego strata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekhoza 0 Napisano 11 Grudnia 2017 Witam. Zmieniam szkielko EC930 na 55B7.pytanie,czy wieszak z 930-stki bedzie pasowal.Pozdrawiam Oledowcow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marsellus_w 62 Napisano 16 Czerwca 2018 Dostępna jest nowa wersja oprogramowania 05.05.55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsiCore 19 Napisano 17 Czerwca 2018 Wiadomo jakie zmiany? Bo nic nie zauważyłem, ale fajnie, że nadal wspierają tego "starocia" Swoją drogą, wie ktoś, dlaczego nie działa mi Smart (np. Youtube) przez kina domowe? Podłączone jest TV ARC -> HDMI -> ampli ARC <- głośniki, ale dźwięk pojawia się tylko przy ustawieniu w TV jego głośników (ustawienie z ARC nie działa). Gdzieś czytałem, że musi być włączony Simplink, ale to też nie działa. Muszę podłączyć przez kable optyczny? HDMI nie pójdzie na tym modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patoy 0 Napisano 29 Listopada 2020 Witam. Chciałbym się zapytać czy ma ktoś matrycę do LG Oled 55 EC930V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach