pmcomp 1 498 Napisano 2 Stycznia 2015 (edytowane) No i jakie wrażenia ??? Bo tak na tym zdjęciu to mało widać . Poprawili błedy poprzednika, chodzi mi głównie o równomierność podświetlenia. BTW jak Maciek jest u Ciebie może warto sprawdzić kalibrację dotychczasowego OLEDa czy w międzyczasie tych kilku miesięcy nic sie nie rozjechało? Czymam kciuki. Pozdro Jak Panas się weźmie za OLEDa to ja nie mam pytań... obyśmy dożyli ; ) Jestem zdecydowanie na TAK . edit: znowu nie wyszło multicytowanie . Pozdro Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Gmeru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 224 Napisano 3 Stycznia 2015 To jest miazga, ale ciekawe też mogą być fotki z dwoma OLED-ami obok siebie ... Który jest który : ) Ja już się pakuje na CES więc trzeba trochę poczekać. Będziemy opisywać sukcesywnie. Za dużo by streścić to w jednym poście. Ogólnie są takie same Ale to tak ogólnie np. mają całkowicie inną strukturę matrycy. Dwie różne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoDeX 121 Napisano 3 Stycznia 2015 Który jest który : ) Łatwizna - po lewej 930. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 224 Napisano 28 Stycznia 2015 Temat zamykam i zapraszam do nowego już z gotowym testem: http://hdtvpolska.com/topic/34522-test-lg-ec930v-oled-55/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach