Skocz do zawartości
slawkor

Jaki amplituner odtwarza pliki flac po usb?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jaki amplituner na dzień dzisiejszy odtwarza pliki flac po usb i ma możliwość odsłuchu stacji radia internetowego?

Może być coś z używek.

Kolumny quadral 500 + energy sub 12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki ??????? :lol: KAŻDY w cenie od 2000 zł.Na allegro znajdzie nie jednego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tańsze ? absolutnie nie ! tam jakość dzwięku to porażka a w stereo, bo przecież chcesz słuchać flac-ów, grają beznadziejnie.Mój Onkyo 929 za 5 tys , gra nie za ciekawie w porównaniu z dobrym ampli za 2000 zł !!!!! Proponuje do dobrego stereo Denona http://www.ceneo.pl/30533383#tab=click

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie popadajmy w skrajność. Nie mam jakichś nie wiadomo jakich kolumn żeby inwestować w ampli za 5000zł, chociaż jakby mnie było stać to na pewno stereo byłoby na osobnym wzmaku (najbardziej odpowiada mi połączenie Yamahy z B&W), ale jak się nie ma co się lubi to się kupuje to na co kogo stać.

Reasumując zastanawiam się nad Denon x1000/2000 , Onkyo 525, 626 lub coś w tych granicach cenowych, przy czym im mniej tym lepiej.

Ampli bardziej potrzebny mi jest do kina , ale lubię posłuchać dobrego trance i w plikach flac jest on o wiele ciekawszy jakościowo i słychać różnicę nawet na słabszym sprzęcie. A co do twojego 929 to zacny sprzęt i pewnie bym go kupił jakbym miał monetę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam do obsługi flac i niezła w kinie jest yamaha np model Yamaha RX-A740 lub jego tańszy odpowiednik nie z serii premium czyli rx 797. swietna apka do obslugi i super jakość dźwięku z flac. bardzo dobry bass.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi