Skocz do zawartości
Mario

HOUSE OF CARDS sezon 2 od 14 lutego w .... Netflix

Rekomendowane odpowiedzi

To na pewno wspaniała wiadomość dla fanów rewelacyjnego serialu House of Cards.

Już 14 lutego subskrybenci popularnego w stanach serwisu video: Netflix dostaną dostęp do pełnego, drugiego sezonu składającego się z 13 odcinków. Czekamy na premierę w Polsce. To raczej pewne, że odbędzie się w nc+ podobnie jak pierwszy sezon. Oby nie trzeba było czekać zbyt długo!

http://www.youtube.com/watch?v=1lc6QzxTeZM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW WOW WOW :) Tylko szkoda ze wszystkie odcinki wpadna do sieci i tak szybko trzeba bedzie znowu czekać rok, o ile bedzie 3 sezon... i mam nadzieję, że będzie trzymać poziom bo jak zwykle łatwo spartolić coś dobrego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaram się : >

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na razie Netflix daje [beeep]y i nie daje 4 sezonu Walking Dead. Ale pewie wrzucą jak cały sezon wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie na temat, ale warto odnotowac, ze zanim przyjdzie luty, to mamy jeszcze w rozkladowce 3 serie BBC Sherlocka Holmesa.

Benio Cumber-Colective strasznie zapracowany w ciagu ostatnich 2 lat wiec to chyba wazna wiadomosc dla fanow serialu. mam nadzieje , ze wybaczycie mi OT

19 Stycznia 2014 jesli dobrze pamietam

Edit : rodzina mnie poprawia, ze kombinuja premiere na moje urodziny, wiec moze zobaczymy pierwszy odcinek 29 grudnia jednak. (UK) ;)

Edytowane przez binary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie początek roku będzie tłusty. W styczniu Banshee 2 i True Detective, luty House of Cards. Umarłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

House of Card sezon 3 oficjalnie startuje za 2 tygodnie. Jednak przedwczoraj, przez kila godzin, na amerykanskim Netflixie, mozna bylo rzucic okiem na 10 z 13 odcinkow nowej serii.

Ktos moze skorzystal z okazji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi