Mario 32 Posted December 5, 2013 To na pewno wspaniała wiadomość dla fanów rewelacyjnego serialu House of Cards. Już 14 lutego subskrybenci popularnego w stanach serwisu video: Netflix dostaną dostęp do pełnego, drugiego sezonu składającego się z 13 odcinków. Czekamy na premierę w Polsce. To raczej pewne, że odbędzie się w nc+ podobnie jak pierwszy sezon. Oby nie trzeba było czekać zbyt długo! http://www.youtube.com/watch?v=1lc6QzxTeZM Quote Share this post Link to post Share on other sites
3Dpaul 2 Posted December 5, 2013 WOW WOW WOW Tylko szkoda ze wszystkie odcinki wpadna do sieci i tak szybko trzeba bedzie znowu czekać rok, o ile bedzie 3 sezon... i mam nadzieję, że będzie trzymać poziom bo jak zwykle łatwo spartolić coś dobrego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,225 Posted December 5, 2013 Jaram się : > Quote Share this post Link to post Share on other sites
helcik 3 Posted December 8, 2013 na razie Netflix daje [beeep]y i nie daje 4 sezonu Walking Dead. Ale pewie wrzucą jak cały sezon wyjdzie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
binary 741 Posted December 8, 2013 (edited) Moze nie na temat, ale warto odnotowac, ze zanim przyjdzie luty, to mamy jeszcze w rozkladowce 3 serie BBC Sherlocka Holmesa. Benio Cumber-Colective strasznie zapracowany w ciagu ostatnich 2 lat wiec to chyba wazna wiadomosc dla fanow serialu. mam nadzieje , ze wybaczycie mi OT 19 Stycznia 2014 jesli dobrze pamietam Edit : rodzina mnie poprawia, ze kombinuja premiere na moje urodziny, wiec moze zobaczymy pierwszy odcinek 29 grudnia jednak. (UK) Edited December 8, 2013 by binary Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert robert 8 Posted December 10, 2013 Nie wiem jak dla was, ale dla mnie początek roku będzie tłusty. W styczniu Banshee 2 i True Detective, luty House of Cards. Umarłem Quote Share this post Link to post Share on other sites
robert robert 8 Posted December 13, 2013 And the butchery begins Quote Share this post Link to post Share on other sites
misfit 595 Posted December 24, 2013 S2 House of Cards w 4K ? Czemu nie Quote Share this post Link to post Share on other sites
binary 741 Posted February 13, 2015 House of Card sezon 3 oficjalnie startuje za 2 tygodnie. Jednak przedwczoraj, przez kila godzin, na amerykanskim Netflixie, mozna bylo rzucic okiem na 10 z 13 odcinkow nowej serii. Ktos moze skorzystal z okazji? Quote Share this post Link to post Share on other sites