Skocz do zawartości
Gmeru

Xbox One: następca Xboxa 360! Microsoft odkrywa karty.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jest. Na PS4 ceny 249zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to elegancko, liczyłem, że taniej niż 249 zł nie da się wyrwać nic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M$ też pewnie kupię ale mimo wszystko wolę z PL dystrybucji. Życie pokazuje że pierwsza generacja X0 ma w części zwalone czytniki BD, jakiś user skarżył się że mu się pad rozwalił po godzinie... Na nowy kazali mu czekać MIESIĄC

Po doświadczeniach z XBOX360 lepiej mieć krajową gwarancję. Łatwiej można uderzać do sprzedawcy i domagać się np. zwrotu kasy zamiast naprawy...

Być może nie trzeba będzie długo czekać ? ;)

Edytowane przez mobor
  • Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno rok, ostatnie plotki mówią o listopadzie 2014 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ploty

Pamietam jak jakiś macher bredził ze na Polske ma przyjść raptem 500szt PS4...

Okazuje się ze nie będzie tak zle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się od razu jak kupowałem x360 w dniu premiery w Ultimie. Zamówiłem pół roku wcześniej i okazało się, że jestem jedną z 16 osób którym się udało w Polsce kupić konsolę na premierę u nich :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietam jak jakiś macher bredził ze na Polske ma przyjść raptem 500szt PS4...

Okazuje się ze nie będzie tak zle.

w MM powiedzieli mi że powinni mieć PS4 nawet dostępne bez preordera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ja Xa pewnie jutro odbiorę. Podobno podłączenie nc+ może dać fajne efekty. Nawet głosowe! Tego PS4 nie ma ;D Będzie trochę zabawy. Będę raportował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rany. Ryse przyszedł a konsoli niet : / A obie rzeczy z Amazonu. Nie mogą wysłać razem tylko dają człowiekowi grę... ;)

oieb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak.. ale coś widzę dojść nie może. Byłem pewny, że dzisiaj... no cóż. Wsadzę sobie płytkę do PC ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy go :) Ciekawe jak śmiga z nc+ ;D Opiszę dzisiaj pewnie trochę pod względem video. Czy w ogóle coś idzie ; )

lofi.jpg

• Lubię 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GmeruPL to Twoj GT? BO chcialbym dodac kogos z XO, aby zobaczyc jak to wyglada na xbox live czy bedziemy sie widziesz z 360, aby pozniej jak kupie XO to czy bede widzial kumpli i namawial ich na XO :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samo: gmeru ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszło zaproszenie, jakbyś mógł to akceptuj, protestujemy ;-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz wrzucę unboxing :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta damm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update konsoli w 2 minuty (nieźle..). Wszystko ładnie z PL śmiga. Czyli nie ma rozczarowania, że jakieś rozpoznawanie ip itd.

rf77.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja jeszcze czekam :/ może jutro będzie.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forza 5: publika w 2D ; ) papierowa - coś tam jest w 3D ale jak stajemy i się na nich patrzymy to porażka - no tak to nie powinno wyglądać na dzień dobry. Drzewa kartonowe jak w GT6/5 tylko trochę lepiej. Niby jako całokształt cieszy oko bo jest płynnie ale już wiem jak ogarnęli na początek 1080p/60fps. Bez szału po pierwszych chwilach. To co widzę na kompie to inny świat. Rivals w 4K robi większe wrażenie. W tym momencie wypowiadam się tylko na temat grafy. Fakt, że jestem spaczony kompem itd bo ostro siedzimy ostatnio na Portalu już w 4K ale jednak... powinno być lepiej wizualnie. Aha: na pewno furą robią :)

o3qj.jpg

3a7q.jpg

Myślę, że tutaj GT6 wizualnie nadal powalczy po tym co widziałem w demo w Berlinie na targach.

Ogólnie: SŁABO = zero uczucia, że stoi pod TV nowa generacja : /

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krótka konfiguracja i nc+ działa w tle na xbox one :D Bardzo fajna sprawa. Ale muszę jeszcze się pobawić. Opisywanego w sieci 50Hz bug nie odnotowałem...

uf81.jpg

uwn8.jpg

4s2m.jpg

zlvc.jpg

rkhw.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No po rozczarowaniu Forzą, Ryse robi duże wrażenie. Piękny pokaz na dzień dobry nowej generacji. Pograłem trochę i mnie wciągnęło. Szkoda tylko niższej rozdzielczości i 30fps... czuć to bardzo szczególnie jak się sporo gra na mocnym blaszaku.

Ja bardzo zwracam uwagę na dźwięk i ten jest w PCM 7.1 i rozwala na łopatki. Warto rozbudować sprzęt. Dodaje sporo do radochy z gry. Postarali się w tym aspekcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHA atak klonów, nie, no mogli się postarać z kibicami, a nie że jest dwóch takich samych obok siebie :) No i każdy patrzy w inna stronę. (czy tłum reaguje jakiś sposób na przejeżdżający samochód, czy stoją jak posagi ?) Czekam na dalsze wieści :)

Edytowane przez sprzegielnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasągi ; ) To są zwykłe bitmapy ; )

Najlepsza akcja jest taka, że... FIFA wygląda bosko ; ) Kto by pomyślał. Kibice full 3D. Wszystko gładkie jak pupa niemowlaka. Żyleta na maxa. Tutaj też widać nextgena pięknie. Sporo lepiej niż na PC bo tam jest wersja właściwie z PS3/X360 podciągnięta rozdziałką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi