Skocz do zawartości
alan242

Sony pokazało PS4: będzie tańsze od Xbox One, bez restrykcji na używki i online

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie część funkcjonalności dodadzą w aktualizacjach firmware. Generalnie brak tych rzeczy mi jakoś bardzo przeszkadzać nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi również. Szczególnie brak DLNA ;)

Bardziej ubolewam nad tym że PS4 nie zaoferuje mi nic ponad to co potrafi mój laptop w kwestii mocy obliczeniowej (w tym graficznej)

Gdyby nie EX'y - olałbym temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale że płyt CD-Audio i mp3 nie wspiera? Bardzo dziwne...

Wysłane z mojego ZTE V987 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mp3 należy posłać na smietnik historii

W dzisiejszych czasach standardem powinien być FLAC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok zgadzam się ale płytkę CD od czasu do czasu się odpala. Wiadomo że można zrobić ripa do flaca, lecz nie tędy droga.

Wysłane z mojego ZTE V987 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Info z Ultimy:

Okej mamy dwie wiadomości. Jak to zwykle bywa, dobrą i złą. Dobra jest taka że wiemy ile dostaniemy konsol ps4 i jakie zestawy. Zła jest taka że dostaniemy ich za mało. Od jutra zaczynamy procedurę obdzwaniania klientów i ustalania szczegółów. Na szybko patrząc po zamówieniach- BARDZO WSTĘPNE SZACUNKI- konsol wystarczy dla tych którzy złożyli swoje zamówienia do 20 CZERWCA 2013. Mamy otrzymać kolejne dostawy przed końcem roku, ale ile dokładnie i kiedy tego nie wiemy. Konsola będzie dostępna za 1799 zł, zestaw z Killzone za 1999 zł oraz trzeci zestaw, tzw full z kamera i z drugim padem. Szczęśliwcy niech się do jutra zastanowią którą wersję będą chcieli, i dokonali wyboru podczas rozmowy telefonicznej. Obdzwanianie zajmie nam trochę czasu więc prosimy o cierpliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a to dobre....

Jestem ciekaw ile tych konsol dostaną...pewnie 20sztuk....

Zobaczymy ile sprzętu trafi do Saturna. I tutaj ciekawostka - na preorderze pisze że jest ważny przez miesiąc od premiery. Czyli jeżeli ktoś zapłacił 100zł a konsoli w tym czasie nie kupi (bo fizycznie jej nie będzie) - straci 100zł....

Swoją drogą - po cholerę wprowadzili te preordery skoro one - jak się okazuje- nic nie gwarantują ? Ani ceny, ani dostępności towaru w dniu premiery ?

Jest na to zdaje się paragraf (nie wywiązanie się ze zobowiązania wzajemnego/

Edytowane przez mobor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamówiłem w Ultimie 12.06.2013, więc raczej się uda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Info z Ultimy:

Ciekawe jaka będzie cena za tzw. full pakiet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz pytanie czy będzie na stanie np. w MediaMarkt na starcie 29...od 9:00 ;-)

Kliknięte z N4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz się przyznawać: macie złożonego preordera cz liczycie na to, że 29 idziecie do sklepu rvt i bierzecie ps4 z półki?

Ja sprawę preordera olalem, ale patrzacy na to co ludzie wypisuja na forach poświęconych PlayStation to coraz bardziej watpie czy uda mi się w dniu premiery kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam preorder (a nawet 2) - w Saturnie. Kupilem za 1zł :)

2 stówy w kieszeni. A czy dostanę ? To zupełnie inna sprawa.

Z drugiej strony przy PS Vita też SONY zrobilo taki "sztuczny tłok" a koniec końców konsol było pełno

Edytowane przez mobor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając oświadczenia ultimy, muve czy innych sklepów dot. dostępności konsoli w dniu premiery zastanawiam się ile w tym prawdy a ile sztucznego nakręcania atmosfery.

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luzik. Generalnie o to w tym wszystkim chodzi. Koniec koncow i tak za moment te konsole będą nie po 1800 ale 1500 -

A czy jest taki szatański popyt na te konsol ? Wątpię. Bo w co niby przyjdzie nam zagrać na starcie?

Jak nie dostanę 29 to najprawdopodobniej w ogóle oleję temat i poczekam na pierwsze obniżki cen i wysyp dobrych gier

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy dostał info z muve.pl, że nie mają ANI JEDNEGO zagwarantowanego egzemplarza na premierę. Niezłe jaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja w Ultimie zamawiałem w czerwcu i pewnie jednak się zdecyduję na packa z kamerką (mam też za 1zł z tej samej promo co mobor w Saturnie ale tam cholera wie czy za to odbiorę packa a nie samą konsolę). Ogólnie jaram się tym, że na starcie będzie można streamować obraz na Vitę. Serio > jeżeli to udogodnienie czyli remote control w końcu zacznie działać to będzie dla mnie spory plus. Ja naprawdę ostatnio wolę grać na Vicie bo mi często wygodniej.

W sumie i tak i tak się to kupi... więc pewnie jak już napisałem: wejdę w to....

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gmeru, to jaką konsolę kupisz w Saturnie nie ma żadnego znaczenia. Przy kasie pokazujesz kupon i baba musi Ci ściągnąć 100zł bez łaski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tylko czy będą packi z max wyposażeniem. Oto jest pytanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm wyjątkowo pusto:) schludnie. Trochę mały wiatraczek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gmeru, to jaką konsolę kupisz w Saturnie nie ma żadnego znaczenia. Przy kasie pokazujesz kupon i baba musi Ci ściągnąć 100zł bez łaski :)

a jak kupon kupiłem w jednym saturnie a teraz otworzyli w Poznaniu kolejny - bliżej mnie - to mogę na ten kupon kupić w tym nowym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie tak ale te kupony to ściema. Sądziłem że każdy kupon odpowiada 1 konsoli którą dostanie sklep na premierze. Tak podpowiada logika..

Tymczasem okazuje się że kupony sprzedają na prawo i lewo ...ale są one całkowicie bez pokrycia w konsolach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem info z Ultimy, że mogę odebrać tylko same PS4 a resztę trzeba dokupić. Packa nie ma. Chyba olewam i pójdę do Saturna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem info z Ultimy, że mogę odebrać tylko same PS4 a resztę trzeba dokupić. Packa nie ma. Chyba olewam i pójdę do Saturna.

U mnie to samo. Jak mi się uda kupić packa w Saturnie to wtedy odpuszczę Ultimę. Ale przynajmniej mam konsolę gdzieś pewną na start ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi