Skocz do zawartości
MarcinC

Oferta nki działa na ps3 po dlna

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszeliście ze po nowym update nbox jest widziany w sieci ? Np na ps3 mozna odwarzac nagrania i ogladac kanaly!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli da sie na ps3 to da sie tez na hx850.

Sprawdze jak wroce do domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co? : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wygląda na to. iż Kolega w poście pierwotnym sugeruje, że być może Nbox do nowej usługi sieciowej, wykorzystuje serwer DLNA ?!?! A który przypadkowo jest "zauważalny" też przez inne media, które potrafią taki kontent odtwarzać, a nie tylko przez tablety.

Czy ktoś mógłby ro zweryfikować w praktyce? Bo ja akurat Nki nie mam, ale ciekaw jestem, czy rzeczywiście wykorzystują jakoś standard DLNA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nic nie wiem ale... ;-))))

[media=]

[/media]

Lista nagrań & kanały. Ale nie zawsze, nie wszędzie. I pewnie nie długo... Chyba przypadkowo coś wyszło ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To leci po DLNA? Bo ja nie bardzo kumaty w PS3 :(.

A jeśli tak, to spróbuj bezpośrednio z poziomu Media Playera w telewizorze, bo większość telewizorów obecnie obsługuje ten standard.

Jeśliby to rzeczywiście miało działać ogólnie po DLNA, na jakichś tam rozsądnych zasadach. O, to by był news miesiąca, jeśli nie roku :).

Chyba że to taki "wypadek przy pracy" tylko. I ten fiuczer zostanie czym prędzej zablokowany.

Edytowane przez SlawekR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pewnie wypadek, skoro na komputerze odpalili, to można zapewne jakoś taki stream zrzucić na dysk. Bo to co jest w komputerze odtwarzane, to przy odrobinie wysiłku w zasadzie wszystko można przechwycić i zapisać. A to by było zdecydowanie "politycznie niepoprawne". Chyba, że definicja "poprawności" ulega zmianie, bo w Cyfrze, nie ma takich ograniczeń w zasadzie. A skoro się łączą.....

Edytowane przez SlawekR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WŁAŚNIE O TO biega że ci co mają białasa i na dodatek turbacza CLRA są poszkodowani...nic nie można odtworzyć...

widać ładnie foldery stacji czy nagrania na turbaczu, ale nie da się odtworzyć...jak na razie, co wynika z postów na forum N działa na dekoderach serii DGCB

ale tez uważam to jako wypadek...trwają prace nad nGo więc ja się nie napalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi