MarcinC 331 Napisano 18 Grudnia 2012 Słyszeliście ze po nowym update nbox jest widziany w sieci ? Np na ps3 mozna odwarzac nagrania i ogladac kanaly!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf 7 Napisano 19 Grudnia 2012 Jesli da sie na ps3 to da sie tez na hx850. Sprawdze jak wroce do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cureman 81 Napisano 23 Grudnia 2012 Niby jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 23 Grudnia 2012 Ale co? : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekR 118 Napisano 23 Grudnia 2012 No wygląda na to. iż Kolega w poście pierwotnym sugeruje, że być może Nbox do nowej usługi sieciowej, wykorzystuje serwer DLNA ?!?! A który przypadkowo jest "zauważalny" też przez inne media, które potrafią taki kontent odtwarzać, a nie tylko przez tablety. Czy ktoś mógłby ro zweryfikować w praktyce? Bo ja akurat Nki nie mam, ale ciekaw jestem, czy rzeczywiście wykorzystują jakoś standard DLNA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 23 Grudnia 2012 ja nic nie wiem ale... ;-)))) [media=] [/media]Lista nagrań & kanały. Ale nie zawsze, nie wszędzie. I pewnie nie długo... Chyba przypadkowo coś wyszło ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekR 118 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) To leci po DLNA? Bo ja nie bardzo kumaty w PS3 . A jeśli tak, to spróbuj bezpośrednio z poziomu Media Playera w telewizorze, bo większość telewizorów obecnie obsługuje ten standard. Jeśliby to rzeczywiście miało działać ogólnie po DLNA, na jakichś tam rozsądnych zasadach. O, to by był news miesiąca, jeśli nie roku . Chyba że to taki "wypadek przy pracy" tylko. I ten fiuczer zostanie czym prędzej zablokowany. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez SlawekR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 23 Grudnia 2012 Myślę, że wypadek :_beczy: . Warto zgłębić ten wątek: http://nhdtv.pl/forum/showthread.php?t=60803&page=16 Na kompie też odpalili po... DLNA ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekR 118 Napisano 23 Grudnia 2012 (edytowane) No to pewnie wypadek, skoro na komputerze odpalili, to można zapewne jakoś taki stream zrzucić na dysk. Bo to co jest w komputerze odtwarzane, to przy odrobinie wysiłku w zasadzie wszystko można przechwycić i zapisać. A to by było zdecydowanie "politycznie niepoprawne". Chyba, że definicja "poprawności" ulega zmianie, bo w Cyfrze, nie ma takich ograniczeń w zasadzie. A skoro się łączą..... Edytowane 23 Grudnia 2012 przez SlawekR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeterMac 161 Napisano 23 Grudnia 2012 Heh szkoda ze mam białasa to bym sprawdził to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hiszpan 0 Napisano 25 Grudnia 2012 WŁAŚNIE O TO biega że ci co mają białasa i na dodatek turbacza CLRA są poszkodowani...nic nie można odtworzyć... widać ładnie foldery stacji czy nagrania na turbaczu, ale nie da się odtworzyć...jak na razie, co wynika z postów na forum N działa na dekoderach serii DGCB ale tez uważam to jako wypadek...trwają prace nad nGo więc ja się nie napalam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach