Skocz do zawartości
gees

Harry Potter i tajemnicze gratisy

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio na Allegro mozna kupić w bardzo niskich cenach obie części filmu "Harry Potter i insygnia śmierci". Wydanie 2D i 3D w jednym opakowaniu. Razem 4 płyty Blu-ray. Cena na Allegro to 70-100 zł za komplet.

Tych co nie posiadają informuję o możliwości zakupu zaś do zorientowanych w temacie mam pytanie - do jakiego sprzętu dodawane sa te filmy oraz czy jako gratisy trafiają się również inne tytuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydanie 2D i 3D w jednym opakowaniu. Razem 4 płyty Blu-ray. Cena na Allegro to 70-100 zł za komplet.

A gdzieś Ty widział takie ceny? Z tego co widzę najtaniej, obie części, chodzą po 180 zł (z wysyłką).

Może pomyliło ci się z takim napisem "Harry Potter i insygnia śmierci 1 - 2 BD" co oznacza tylko pierwszą cześć (składającą się z 2 płyt).

Podaj jakieś linki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sprzedałem za 80 pln. a pmcomp chyba ma to za 100 pln. - zobacz w jego stopce.

Jeszcze zdążysz - http://allegro.pl/harry-potter-insygnia-smierci-cz-1-cz-2-pl-2d-3d-i2498966398.html

No i daj znak życia, bo czekam i czekam. :)

Edytowane przez BoDeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony miało taką promocję. Dodawali do BD Playerów. Ale to były oddzielne dwa filmy. A nie w jednym pudełku (w ogóle coś takiego było? chyba nie...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega dostał jako gratis do TV EX720, tak jak pisze Gmeru dwa oddzielne filmy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam to chyba chodziło o TV a nie Blu-ray. Zresztą mniejsza o to ; ) Były dodawane do sprzętu Sony ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za liczne odpowiedzi. Gwoli wyjaśnienia. Kupiłem płyty na Allegro. Harry Potter i insygnia smierci cz. 1 (2 BD film w wersji 2D i 3D w jednym pudełku) oraz cz.2 tego filmu równiez w wydaniu 2BD (wersja 2D i 3D). Razem 4 płyty BD w dwóch pudełkach, Kosztowały mnie 70 zł. Widzę jednak, że ceny na Allegro podskoczyły o jakieś 20 zł od czasów moich zakupów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tu gadu gadu, a fanom podnosicie ciśnienie, że jakiś nowy Harry Potter wyszedł, a co za tytuł:

Harry Potter i tajemnicze gratisy

Myślałem, że ze stołka spadnę jak to przeczytałem w pierwszej chwili, zanim do mnie dotarło, że to chyba nie tytuł kolejnej części :) :) :).

Edytowane przez SlawekR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O shit, jaka rozpusta. Potter doczekał wię większej ilości bajeranckich wydań niż ustawa przewiduje. Jak będzie mi się przelewać może nabędę powyższe. Dwa dwóch filmów i kilku scen hehe :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi