Skocz do zawartości
Plesken

plugin pod XBMC - polska TV [weeb.tv] i filmy/seriale [ekino.tv]

Rekomendowane odpowiedzi

To jak uruchomić TVNPlayera? Dalej nie wiem :(

Proszę o to odpowiedź ^_^ http://xbmc.org.pl/download/viewdownload/4-xbmc-wtyczki-pluginy/37-script-module-cryptopy-1-2-6-zip

polecam najpierw przed instalacja jakiegokolwiek reprozytorium http://xbmc-addons.googlecode.com/svn/packages/plugins/programs/SVN_Repo_Installer.zip ułatwi instalowanie nieoficjalnych dodatków i reprozytorium (są tu http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Unofficial_add-on_repositories także nasze SD-XBMC od Pleksena i Smuto) :blink::ph34r:

Być może większość z was ma problemy z instalacją pozostały dodatków bo nie posiada repoinstaler ..(1. XBMC 2.Repoinstaler 3.wybrane reprozytorium np. nasze SD- XBMC + dodatek adons ^_^ ^_^ ^_^ później kolejne jakie chcecie testować!!!

instrukcja jak prawidłowo instalować repo i pluginy ;)http://code.google.com/p/sd-xbmc/wiki/InstalacjaPluginu

Witamy w |Świecie XBMC :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o to odpowiedź ^_^ http://xbmc.org.pl/download/viewdownload/4-xbmc-wtyczki-pluginy/37-script-module-cryptopy-1-2-6-zip

polecam najpierw przed instalacja jakiegokolwiek reprozytorium http://xbmc-addons.googlecode.com/svn/packages/plugins/programs/SVN_Repo_Installer.zip ułatwi instalowanie nieoficjalnych dodatków i reprozytorium (są tu http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Unofficial_add-on_repositories także nasze SD-XBMC od Pleksena i Smuto) :blink::ph34r:

Być może większość z was ma problemy z instalacją pozostały dodatków bo nie posiada repoinstaler ..(1. XBMC 2.Repoinstaler 3.wybrane reprozytorium np. nasze SD- XBMC + dodatek adons ^_^ ^_^ ^_^ później kolejne jakie chcecie testować!!!

instrukcja jak prawidłowo instalować repo i pluginy ;)http://code.google.com/p/sd-xbmc/wiki/InstalacjaPluginu

Witamy w |Świecie XBMC :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Witam ponownie chciałem zainstalować SVN Repo installer, pisze wtyczka nie ma właściwej struktury co z tym zrobić, skript module cryptopy 1-2-6 zip też nie chce instalować pozdrawiam i prosze o pomoc :mellow: :mellow: :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie chciałem zainstalować SVN Repo installer, pisze wtyczka nie ma właściwej struktury co z tym zrobić, skript module cryptopy 1-2-6 zip też nie chce instalować pozdrawiam i prosze o pomoc :mellow: :mellow: :mellow:

script jak sama nazwa wskazuje to tylko skrypt nie ma instalki po prostu zapisuje się w XBMC skąd sciągasz repo ?

podałem linki <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Otworzyliśmy forum dotyczące wtyczki, które jest posegregowane tematycznie. Zapraszamy do rejestracji na sd-xbmc.org.

Jednocześnie chcielibyśmy podziękować administratorom i moderatorom tego forum za możliwość korzystania z niego:)

Oczywiście na tym forum też będziemy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam Maca z systemem MountainLion 10.8.3 Niestety po zainstalowaniu rtmdumpa nie mogę w ustawieniach pluginu w xbmc go wskazać, tak jakbym nie miał uprawnień. Jest na to jakieś lekarstwo ? Może manual ??

Dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy czy aktualnie na PREMIUM jest dostępny Canal+Sport. Potrzebuję dziś w nocy obejrzeć żużel z Nowej Zelandii a na stronie przy Telewizji na żywo nie ma tego kanału.

pozdrawiam!

Edytowane przez sebaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem i nie wiem gdzie jest przyczyna, Czy tak musi być?.Kilka odcinków "linia życia" w XBMC jest w SD a w telewizorze widnieją jako HD. Proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem a mianowicie po instalacji wtyczki z dzialu download repository.sd-xbmc.org-1.0.2.zip wchodze w nia zeby zainstalowac polskie programy niestety nie widze tam zadnych folderow,czyli nie widze najwazniejszego folderu video.Panowie co robic?

Temat juz nie wazny,wylaczenie antywirusa zalatwilo sprawe

Edytowane przez kejsii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema panowie

mam wtyczke weebt ale niestety w niej nie ma wogole canalu + sport ,gol wie ktos dlaczego tak jest??

jeszcze jedno pytanko; czy da sie jakos ominac te limityw tym weebtv ???

z gory dziekuje za odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C+Sport tak jak i inne kanały (np. Minimini+) pojawiają się na liście kanałów tylko dla Premium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich nie działają mi meczyki na marknow.pl czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu będe wdzięczny za pomoc i jeszcze pytanie o LiveStreams widze foldery i kanały ale nic nie mogę włączyć za wszelkie sugestie dziękuje . Wielki szacun dla twórców programu XBMC pozdrawiam i dziękuje :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich nie działają mi meczyki na marknow.pl czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu będe wdzięczny za pomoc i jeszcze pytanie o LiveStreams widze foldery i kanały ale nic nie mogę włączyć za wszelkie sugestie dziękuje . Wielki szacun dla twórców programu XBMC pozdrawiam i dziękuje :) :)

Z tego co wiem było pisane!!! to nie nasza wtyczka nasza to SD-XBMC pozdrawiam ^_^

Witamy w Świecie XBMC :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z wtyczką plugin.video.polishtv.live i nagrywaniem z weeb.tv - wszystko hula, programy się nagrywają, ale z przesuniętym o 1 sekundę dźwiękiem - co może być nie tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie. Naprawce te repozytorium. OD tygodnia nie mogę zaistalować Polish live tv,cały czas czekaam godzine. Mimo że pisze "włączone" to jak przechodze do tej wtyczki to nie da się tego odpalić. Po ponownym uruchomieniu xbmc wtyczki juz wogle nie widać. Kilkakrotnie przeinstalowalem xbmc i nadal to samo. Wersja XBMC najnowsza - 12.2. Już wielokrotnie czytałem posty że są poważne problemy z ściągnięciem tej wtyczki. Może warto w końcu naprawić ten problem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Dongle TV Dual Core 1,5 Ghz, 1 GB RAM i filmy/seriale z TVN Player poprzez XBMC zacinają się gdy są w jakości HD. A tam jakość HD to 720. Natomiast jak odpalam z aplikacji youtube? materiały w 1080 to nie zacina wcale. Stąd moje pytanie. Jak zrobić krok po kroku, żeby XBMC odpalał materiały na odtwarzaczu zewnętrznym MX Player? Czym różni się NEON Device od Non Neon Device? Instalowałem kilka wersji i na żadnej mi nie załącza MX Playera. Wrzucałem nawet playercorefactory.xml do Android/data/org.xbmc.xbmc/files/.xbmc/userdata ale to na nic. Proszę o pomoc, bo po 6 godzinach walki zaczynam wątpić. Jaka wersja XBMC odpali materiały filmowe poprzez MX Player na moim Dongle? Proszę o wskazówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Większość pluginów udostępnia nagrywanie, ale np onet vod nie. Czy byłoby trudne dodanie możliwości nagrywania z tego serwisu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś pomóc i odpowiedzieć dlaczego nie działają kreskowecki.pl? Ciągle informacja, że Nie znaleziono streamingu. Może to chwilowa awaria. Spróbuj za jakiś czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jestem świeżakiem w temacie xbcm. Poczytałem posty i zainstalowałem program z wtyczką weeb. Wszystko śmiga jak należy i na PC, tablecie (samsung WiFi-Stary:))i telefonie . Problem mam tylko ze znalezieniem jakiejś sugestii odnośnie oglądania kanałów online na telewizorze. Wszystkie te urządzenia są widoczne na TV ale tylko dwa foldery sie wyświetlają wideo i muzyka:(. Nie mam możliwości podłączenia po kablu, komp jest z drugiej strony domu , tablet i fon nie posiadaja hdmi. Nawet jak tablet włączę po dlna to widoczne są tylko foldery . Na tv nie mam obrazu jak na kompie. Czy potrzebna jest jakas wtyczka czy może nie mam szans na wyciśnięcia wszystkiego z xbmc? TV to stara plazma Panasonica i do niej podłączony ma LG dp1 dzięki któremu mogę połączyć sie z urządzeniami przez wifi i po dlna. Dzięki za każdą odpowiedz i sorki za troszkę haotycze pytania. Sedno sprawy - co zrobić aby oglądać na tv programy online np. z weeb tv za pomoca xbmc? Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi