Skocz do zawartości
Plesken

plugin pod XBMC - polska TV [weeb.tv] i filmy/seriale [ekino.tv]

Rekomendowane odpowiedzi

Ponawiam pytanie,

Czy ktos wie dlaczego na kompie weeb.tv chodzi mi dobrze a w momencie puszczenia sygnalu przez PS3 media server czy UMS na TV weeb.tv po 2-3s zacina sie i staje w miejscu. Inne programy z innych wtyczek chodza dobrze, tylko wtyczka weeb.tv cos nawala? Prosze o pomoc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem na komputerze XBMC + wtyczka Polska Telewizja. Rowniez zainstalowalem sobie wtyczke inna z Filmboxami. Zainstalowalem PS3 media Server. Do katalogu plugins wrzuciłem plik exe jumpy 2.0.6. Klikam na niego i sie wszystko ładnie instaluje samo bez zadnych błędów. Również do katalogu plugins wrzuciłem plik PSMencoder. Opalając PS 3 Media Server program widzi pluginy jumpy oraz PSMencoder z tym że ten drugi jak naciskam na niego to tylko takie puste male okienko sie otwiera. Natomiast jak klikam na jumpy to normalnie otwiera sie okno z funkcjami.

Odpalajac program PS3 media server moge przegladac folder jumpy na ps3 i TV. Zarówno na tym i tam widze wszystkie foldery. Wszystko dobrze chodzi po za weeb.tv, który się odpala na 2-3s i staje w miejscu. Wszystko inne chodzi jak nalezy. Zarówno z wtyczki polska telewizja jak z wtyczki filmbox.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie chodzi o multisesje gdyż mam to wszystko wykupione i dalej ten sam problem. Pomysly mi sie koncza:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo

jakie polecacie wtyczki z filmami ?chodzi mi o dobra jakosc

aktualnie mam icefilms i mrknow

sa jeszcze jakies godne uwagi????

z gory dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adrian1488 polska telewizja weebtv jakoś nie działa pms. W TV widać tylko puste foldery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

u mnie po aktualizacji do 0.5.0 pokazuje "bład skryptu" przy probie uruchomienia wtyczki (na Macbook Pro):/

Edytowane przez lauter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adrian1488 polska telewizja weebtv jakoś nie działa pms. W TV widać tylko puste foldery.

Hej. Dzięki za odpowiedź ale kurde ja widze programy i odpalają mi się one tylko że na 2-3s i staja w miejscu jakby cos je blokowalo:/ pomysły się kończą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzam tylko tyle, że kinopecetowiec oraz filmboxy działają. Weebtv puste foldery pokazuje na TV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc co robić? Na necie i forach dużo osób mówi, że im to działa ale już podzielić się tym jak to zrobili, nie chcą:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

panowie jak ogladac programy przez wtyczke tv catchup???

co tam musze zrobic zeby mi to hulalo??

podpowie ktos??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Przebywam poza PL...Mam wlaczone korzytsanie z serweras proxy SD-XBMC...a mimo to TVN Player nie działa

Gdy wybieram np zaklade z Sezonem jakiegos serialu pokazuje sie BŁAD SKRYPTU:...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Może mi ktoś powiedzieć,dlaczego gdy odpalam jakiś kanał w weeb tv(android 4.1), to pokazuje mi info że działa
zewnętrzny odtwarzacz, mimo że żaden nie uruchamia się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Przebywam poza PL...Mam wlaczone korzytsanie z serweras proxy SD-XBMC...a mimo to TVN Player nie działa

Gdy wybieram np zaklade z Sezonem jakiegos serialu pokazuje sie BŁAD SKRYPTU:...

>> Nie przejmuj się ja też tak mam (Holandia), :unsure: zgłoszę to chłopakom na stronce projektu (ale czytałem issues http://code.google.com/p/sd-xbmc/issues/detail?id=273 ) i wielu mam ten problem, na pewno w krótkim czasie to opanują :huh:^_^:ph34r:

Witam.

Może mi ktoś powiedzieć,dlaczego gdy odpalam jakiś kanał w weeb tv(android 4.1), to pokazuje mi info że działa

zewnętrzny odtwarzacz, mimo że żaden nie uruchamia się?

>> A koledze radzę poczytać :unsure::ph34r:^_^ to issues ( http://code.google.com/p/sd-xbmc/issues/detail?id=179 )

Witamy w Świecie XBMC :ph34r: :ph34r: :ph34r: a tu macie stronkę projektu http://code.google.com/p/sd-xbmc/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa wam wlacz.tv? U mnie przy próbie wejścia XBMC pomyśli chwilę i się wyłącza.

Strona też nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam serdecznie

Bardzo proszę o pomoc...Od dłuższego czasu na telefonie z Android używam
xbmc wraz z pluginem "plugin.Video.Polishtv.Live."nigdy nie było z niim problemu
ale niestety od kilku dni gdy che uruchomić przez ta wtyczkę Np. weeb TV wychodzi
mi informacja Script failed !!... :( I niestety nie jestem wstanie włączyć weeb TV
(
Może ktoś z Was się z tym spotkał.. Dodam tylko ze reinstalacja pluginu
niestety nic nie dala mało tego odinstalowanie xbmc i ponowne jego
zainstalowanie tez nie L Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje

Edytowane przez Paweł Waśko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie

Bardzo proszę o pomoc...Od dłuższego czasu na telefonie z Android używam

xbmc wraz z pluginem "plugin.Video.Polishtv.Live."nigdy nie było z niim problemu

ale niestety od kilku dni gdy che uruchomić przez ta wtyczkę Np. weeb TV wychodzi

mi informacja Script failed !!... sad.png I niestety nie jestem wstanie włączyć weeb TV

(

Może ktoś z Was się z tym spotkał.. Dodam tylko ze reinstalacja pluginu

niestety nic nie dala mało tego odinstalowanie xbmc i ponowne jego

zainstalowanie tez nie L Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje

Spróbuj bezpośrednio z tego pluginu http://weeb.tv/xbmc ^_^ ^_^ ^_^

ewentualnie możesz spróbować wink.pnghttp://code.google.c...ki/CustomUpdate

witamy w Świecie XBMC :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich i prosze o pomoc wyskakuje błąd skryptu plugin tv polska xbmc, błąd skryptu Live TV , błąd skryptu image marknow i iplex to samo się dzieje proszę o zrozumienie jestem tu nowy i dopiero sie uczę pozdrawiam serdecznie :mellow: :mellow: :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich i prosze o pomoc wyskakuje błąd skryptu plugin tv polska xbmc, błąd skryptu Live TV , błąd skryptu image marknow i iplex to samo się dzieje proszę o zrozumienie jestem tu nowy i dopiero sie uczę pozdrawiam serdecznie :mellow: :mellow:

Proszę bardzo iplex :ph34r: http://code.google.com/p/sd-xbmc/wiki/IplexWindows

mrknow.pl -wtyczka nie od chłopaków SD-XBMC (u mnie w tej chwili działa wręcz znakomicie sprawdziłem każdy kanał nawet dodano nowe gatunki)

odinstaluj i sciągnij najnowszą wersję ^_^

a tu masz jak poprawnie instalować wtyczki i reprozytorium http://code.google.com/p/sd-xbmc/wiki/InstalacjaPluginu

Live tv nie używam , może inny użytkownik się wypowie <_<;)B):rolleyes:

Witamy w Świecie XBMC :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo iplex :ph34r: http://code.google.com/p/sd-xbmc/wiki/IplexWindows

mrknow.pl -wtyczka nie od chłopaków SD-XBMC (u mnie w tej chwili działa wręcz znakomicie sprawdziłem każdy kanał nawet dodano nowe gatunki)

odinstaluj i sciągnij najnowszą wersję ^_^

a tu masz jak poprawnie instalować wtyczki i reprozytorium http://code.google.com/p/sd-xbmc/wiki/InstalacjaPluginu

Live tv nie używam , może inny użytkownik się wypowie <_<;)B):rolleyes:

Witamy w Świecie XBMC :ph34r: :ph34r: :ph34r:

dziękuje za szybką odpowiedz robiłem wszystko taj jak podałeś w linkach wyzej lecz niestety nie działa dalej wyświetla błąd skryptu, dziala natomiast TVN Player , WEEB TV , Vod TVP PL sam już nie wiem co robić pozdrawiam i proszę o pomoc :mellow: :mellow: :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi