Geeck 0 Posted December 30, 2011 (edited) Nie. Możesz lekko zoptymalizować działanie poprzez odpowiednie wpisy w advancedsettings.xml (tutaj odsyłam do oficjalnego wiki xbmc), ale trzeba liczyć się z tym, że Atom to nie rakieta i przy dużej bibliotece z filmami/serialami i "bogatej" skórze, potrafi nieco "chrupać". Sam przeszedłem przez jednego Atoma i był to dokładnie ten sam model. Edited December 30, 2011 by Geeck Quote Share this post Link to post Share on other sites
standup1981 0 Posted January 11, 2012 Zrób skrót do xmbc na pulpicie a następnie ustaw klawisz skrótu na kombinacje klawiszy „ Ctrl-Shift-W „ zastosuj i zielony przycisk na pilocie z logo Windows uruchamia xmbc. Witam.. zrobiłem zgodnie z wytycznymi niestety cały czas włącza sie WMC Może dlatego że mam wersje XBMC 10.1 ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
peps 1 Posted January 14, 2012 (edited) 1981' timestamp='1326316749' post='266518']Witam.. zrobiłem zgodnie z wytycznymi niestety cały czas włącza sie WMC Może dlatego że mam wersje XBMC 10.1 ?? [/quote Musisz wylaczyc w systemie WMC. Panel sterowania >> Programy >> Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows >> rozwiń Funkcje multimedialne >> odznacz to co chcesz >> OK W skrocie trzeba wejsc we wlasciwosci i wcisnac Ctrl+Shift+W Edited January 14, 2012 by peps Quote Share this post Link to post Share on other sites
zbycho45 55 Posted January 5, 2013 Może nie w temacie, ale jakoś nie wiedziałem gdzie problem opisać. Właśnie mam zaistalowany na lapku Lenovo y580 XBMC rc3 i w żaden spsób nie mogę przesłać dźwięku z lapka na amplituner za pomocą kabla HDMI. Próbowałem w różny spsób zmieniać ustawienia karty graficznej i nic to nie dało. Może mi ktoś podpowie jak do tego się zabrać i naprawić. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kavillock 0 Posted April 23, 2013 Witam, coś mi się zepsuło z językiem: xbmc 13 z 1 kwietniahttp://i.imgur.com/AS0ZIm8.png Czy tłumaczenie jest nadal prowadzone? czy to błąd u mnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
blu5 0 Posted April 23, 2013 XBMC 13 jest jeszcze we wczesnej alphie wiec po każdej aktualizacji może się tak zdarzyć że będzie brak kompletnego tłumaczenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pwalkiew 0 Posted August 10, 2013 szukam osoby która sie zna na tym xbmc . Chodziło by mi o zrobienie na głownym menu np przycisku z grami i jak sie właczy ten przycisk to wyswietla się gry w tym przycisku . Wiem ze jest coś takiego jak Advanced Launcher, ale ja np chciałbym zrobić zeby to tak ddziałało gdzie to trzeba wpisac w kodzie zeby działa w k tórym miejscu . Quote Share this post Link to post Share on other sites