Skocz do zawartości
mjasinsk

CES 2010

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

CES 2010 nabiera rozpędu i chyba już na wstępie próbuje zaczarowac kryzys.

Poki co z dziedziny HDTV zaprezentowały sie LG i Toshiba i same fajerwerki 480HZ, 3d, lokalne podświetlenia przy panelach o mimimalnej grubości. LG poszedł w design i musze przyznac ze wymiata. Toshiba wprowadzila na rynek USA swoje topowe Cell Regzy. Oczywiście bezprzewodowa transmisja sygnałów itd.

Toshiba dodatkowo 3 nowe blu raye w tym jeden 3D he he ready (zaczyna sie) a LG blu ray z dyskiem HDD

Nie wklejam nic bo każdy wie gdzie siegnac po info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Magnetic przedstawił całą gamę telewizorów 3D bez okularów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozwiazania z okularami nie mają szans na przyjecie sie na rynku - kupi to najwyzej kilku zapalenców i będzie po temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rozwiazania z okularami nie mają szans na przyjecie sie na rynku - kupi to najwyzej kilku zapalenców i będzie po temacie

Ja kupię ... a na rozwiązania bez okularów trochę poczekamy. Od co najmniej 5 lat na IFA mamy próbki i przez te 5 lat nic się nie polepszyło.

Ja mam rozwiązanie ... okulary jako szkła kontaktowe :(:):rolleyes: i odbiornik w ... mózgu.

Pozdro

Edytowane przez pmcomp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przyznać że Samsung tez przyatakował. Ten TV serii 9000 jest poprostu piękny z pilotem wyglądającym jak I-phone. Tylko nie chce mi sie wierzyc ze w tych kilku milimetrach grubości da sie zamknac idealny obraz. No ale może może. Pomijając high end Toshiby za nie wiadomo jak duze dolary ( a zapewne duże) widać że Samsung i LG rządzą na rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja kupię ... a na rozwiązania bez okularów trochę poczekamy. Od co najmniej 5 lat na IFA mamy próbki i przez te 5 lat nic się nie polepszyło.

Ja mam rozwiązanie ... okulary jako szkła kontaktowe :(:):rolleyes: i odbiornik w ... mózgu.

Pozdro

Jak będą oczy boleć to może być lipa. W kinie jest słabo z tym....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam rozwiązanie ... okulary jako szkła kontaktowe ;):):rolleyes: i odbiornik w ... mózgu.

Pozdro

he he, a zgadnij kogo miałem na myśli pisząc o zapaleńcach ? ;)

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi