Skocz do zawartości
TOmeKK

Sharp XD1E wszystkie rozmiary

Rekomendowane odpowiedzi

[quote name='mjasinsk' post='14000' date='13.10.2006, 08:10 ']UWAŻNY CZYTELNIK GAZETKI ZAUWAŻY ZE NIE TYLKO XD1 ALE ROWNIEZ TOSHIBA 37WL67 FULL HDD ZA ..................6799!!!!!!!!! A BARDZO NA NIA CZEKAM PO TESTACH 32 WL68P

:angry:)))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

Na digitalo tez jest ta toshka w tej cenie ;) Tyle ze w Saturnie ja zobaczysz i masz od reki : ) Fajnie wam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z cena to by sie nawet zgadzalo bo to chyba w warszawie jest promocja 0% VAT. Wiec cena XD1 jest bez VAT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='mjasinsk' post='14013' date='13.10.2006, 09:41 ']Z cena to by sie nawet zgadzalo bo to chyba w warszawie jest promocja 0% VAT. Wiec cena XD1 jest bez VAT[/quote]

Panowie spokojnie, po co sie podniecać cenami jak nie ma XD1!!!, saturn się pospieszył, oj pospieszył, najlepiej promować w extra cenie towar którego nie ma. Mogli napisać że będą po 4.999 i papier też by przyjął.

RS4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakie bez VAT ?
Tytuł promocji mówi wyraźnie: "Sknero, jazda po telewizory". Nie ma mowy o niższym VACie.
Zresztą na idealo.de jest już kilka sklepów z ceną poniżej 3200 EUR, czyli po dzisiejszym kursie kantorowym, to jakieś 12540 zł.
A i tak po 10.00 okaże się, czy gazetka mówi prawdę. Chociaż może się okazać, że mają jedną, może kilka sztuk.
Nie zmienia to jednak faktu, że za tyle można Sharpa wołać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś był? Ktoś widział? Ktoś dzwonił czy jest? Tak z ciekawości :D

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry pomyliłem sie po domowym tescie uzytkowania wraz z kablowka Astercity 32WL66 :D))) oczywiście. I musze przyznac ze bylem zachwycony.

A co do promocji to faktycznie wygladała jakby to było 0% VAT ale nie to zwykła promocja ....podniecenie zwyciezylo rozum :)))))) wiec pomyłka ale ceny super pomyślcie co byłoby gdyby HD1 był w tej przynajmniej raz na kwartal robionej w saturnie promocji 0%VAT 12999/1,22=10654,00 PLN :))))) OGIEń Moze warto czekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='AreckiW' post='14022' date='13.10.2006, 10:15 ']jakie bez VAT ?
Tytuł promocji mówi wyraźnie: "Sknero, jazda po telewizory". Nie ma mowy o niższym VACie.
Zresztą na idealo.de jest już kilka sklepów z ceną poniżej 3200 EUR, czyli po dzisiejszym kursie kantorowym, to jakieś 12540 zł.
A i tak po 10.00 okaże się, czy gazetka mówi prawdę. Chociaż może się okazać, że mają jedną, może kilka sztuk.
Nie zmienia to jednak faktu, że za tyle można Sharpa wołać.[/quote]

Prasa kłamie!! :D , kiedyś było: telewizja kłamie

RS4

Powiem enigmatycznie, przyszły tydzień może być ciekawy, chyba wreszcie się doczekamy.
TOmeKK, Nowy66
szykujcie :) wiecie co :)

Dam znać
RS4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogłem otworzyć wątku z opisem XD1E więc wklejam tutaj :

nie mam (jeszcze!) 46"XD1E ale mam juz instrukcje obsługi do D62 (amerykańskiego odpowiednika). Przyzwyczajam się :D (z lewej download manual)

[url="http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1745,00.html"]http://www.sharpusa.com/products/ModelLand...58,1745,00.html[/url]

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='pbuda' post='14012' date='13.10.2006, 09:35 ']Na digitalo tez jest ta toshka w tej cenie :D Tyle ze w Saturnie ja zobaczysz i masz od reki : ) Fajnie wam :)[/quote]

akurat w digitalo to ten model 37" jak i 42" są od 14.09 od ręki !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy mógłby ktos potwierdzić że kupił tego harp LC 46XD1 Full HD albo ewentualnie widział na własne oczy w tym sklepie
qurcze czemu u mnie nie ma Saturna

ps
swoją drogą to chyba raczej ja bym dziś nie wydawał takiej kasy - PIATEK + 13-tego :D
pozd

Edytowane przez jarwisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@jarwisz czy ty umiesz czytać?? NIE MA XD1 w sprzedaży!!!! w żadnym Saturnie i innych sklepach, może przyszły tydzień cos przyniesie.

RS4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='RS4' post='14060' date='13.10.2006, 13:25 ']Prasa kłamie!! :) , kiedyś było: telewizja kłamie

RS4

Powiem enigmatycznie, przyszły tydzień może być ciekawy, chyba wreszcie się doczekamy.
TOmeKK, Nowy66
szykujcie :) wiecie co :)

Dam znać
RS4[/quote]

Zgadza się. Szczególnie ostatnio nawet ta znana tego jąkały = donosiciela. <_<

Ale poważnie to u mnie we Wrocku nie ma jeszcze Saturna, cholera, czy naprawdę nikt nie jest w stanie w stolycy tego sprawdzić ?
Jeszcze nigdy (mnie przynajmniej) gazetka z Saturna czy MM nie okłamała. I tak np. w promocji za 2495 zł kupiłem w sierpniu swoją małą Bravię do kuchni. B)

Edytowane przez AreckiW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
..chciałbym się wtrącić do dyskusji i odnieśc się do podnieconych osób dostenością Sharpa

zgodnie z info jakie producent doniósł do większości dystrybutorów, pierwsza dostawa do sprzedaży ma mieć miejsce w dniach 19-20.10, czyli po weekendzie do nabycia,
na początek 37", 42", około tydzień po 46", na 52" poczekamy około miesiąca

a gazetka saturna zadziałała, i o to im chodziło ! A wystarczy postawić jedną sztukę i zbierać zamówienia jak leci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='olatigid' post='14114' date='13.10.2006, 16:58 ']...pierwsza dostawa do sprzedaży ma mieć miejsce w dniach 19-20.10, czyli po weekendzie do nabycia,
na początek 37", 42", około tydzień po 46", na 52" poczekamy około miesiąca...[/quote]

Trochę dziwne te informacje - idące na przeciw wszytkim danym, które były przekazywane. Co do 46" to OK - po 20.10. Ale 52" ----? Po miesiącu....? Wg wszelkich danych - te dwie wielkości miały wyjść równolegle !

Do tej pory tak miało być z 42" i 37" ( w tej kolejności) - najpierw 42" - około 10-15 listopada i później koniec listopada - 37". Dziwne.....jeśli prawdziwe.

pzdr

co do Saturna - może byc inaczej : wydaje się że straty z tytułu "niekompetencji" i "wprowadzeniu w błąd" moga byc znacznie większe niż korzyści z tytułu większej grupy klientów (w tym przypadku - wkurzonych). Poza tym ilu klientów może mieć tak (mimo wszystko) niszowy produkt, za taka cenę? w tym rozmiarze? Nie. Raczej przygotowano gazetkę na podstawie wczesniejszych informacji (dostępnośc od początku października, potem 10.10)

W Poznaniu ich (Saturna) nie ma ale juz budują. Edytowane przez nowy66

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie doatrły tez Toshiby..... niestety. Porażka na całej linii. W Arkadii było natomiat N puszczone na Sharpie Ga 9 Czy GE9 FACHOWCY OD SHARPA PEWNIE WIEDZA TAKI ZA 7900pln. Transmisja przez HDMI wrażenia mieszane chyba co do jakosci telewizora i samego obrazu (przekazu ) tez. Jedynie LUX HD powałał choc na Sharpie było widac wyraźnie moire cyfrową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
..i gazeta zadziałała, Ile to osób pobiegło do marketu aby zobaczyć XD1 lub Toshibę, by zoczyć ich brak? Ale przy okazji kupili coś moze innego, choć moze jakis kabelek, bateryjkę...
i oto chodziło

a toshiba 67 jest dostepna od ręki od miesiąca gdzie indziej !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

toshiba 67 dostępna w www.digitalo.pl + fachowa pomoc i doradztwo :).

Pzdr.

RS4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na to właśnie czekałem, potwierdzenie, czy gazetka była ściemą, czy nie.
wielkie dzięki amadeus3, że zadałeś sobie trudu ze sprawdzeniem.

Niestety, FALSTART, tak jak z N :)

No ale w Saturnie jeszcze mają czas do 19.10, bo do tego czasu gazetka ma ważność.

Przykre to, ale RS4 miałeś rację, gazety kłamią :)

Edytowane przez AreckiW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='AreckiW' post='14171' date='13.10.2006, 21:25 ']na to właśnie czekałem, potwierdzenie, czy gazetka była ściemą, czy nie.
wielkie dzięki amadeus3, że zadałeś sobie trudu ze sprawdzeniem.

Niestety, FALSTART, tak jak z N :)

No ale w Saturnie jeszcze mają czas do 19.10, bo do tego czasu gazetka ma ważność.

Przykre to, ale RS4 miałeś rację, gazety kłamią :)[/quote]

A wystarczyło uwierzyć mi :) mam informację ze źródła, ja też się nie mogę doczekać XD1 i sprawę śledzę na bieżąco, pisałem już , ze przyszły tydzień może być przyjemnym zaskoczeniem. Jak będę miał jakieś info to oczywiście się dowiecie.

RS4 B)

Edytowane przez RS4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To ja z SATURNA Katowice, pan z działu RTV powiedział że w poniedziałek będą w sklepie. Ale dostali już N'ke ale bez procedur sprzedaży wieć czekaja na wytyczne i umowy sprzedaży.

Pooglądałem sobie i powiem szcerze że sygnał z tych tunerów i DVD w sklepie swietnie wyglądał na plazmach (tak ciepło) na LCD bardzo syntetycznie jakby brakowało kolorów ale ta N,ka była podpieta do LCD i Plazmy i tu na odwrót na Plaźmie znalazłem dwa problemy
1)To ciepłe rozmycie, które widoczne było jako zbyt czerwony kolor policzka gościa w studiu.
2) Zniekształcone literki: na lcd lecial program N Sport (wywiad w studiu) a u spodu ekranu leciał pasek z wiadomością na których było równiez logo z napisem (i ten napis na plaźmie był jakby drżący i rozmazny)

NA lcd było perfekcyjne, ale nie mialem możliwości sprawdzenia szybkich scen, bo tu zawsze była słabość LCD (mowię z doświadczenia o LCD komputerowych)

PS.
I wszystko było by piekne gdyby moja kobieta nie zrobiła mi awantury że nie stawiłem sie karnie o 17 w jej pracy, najgorsze w tym jest to że nie wiedziałem co jej powiedziec że niby co że w pracy zobaczyłem newsa na forum o tym że XD1 będzie w Saturnie za grosze i chciałem go zobaczyc na własne oczy (z tym legendarnym truD) zanim te kilka sztuk rozpłynie sie zanim je na dobre podłączą. Nie dałem rady ,pyta za ile,ja że 13 tys. ale w necie sa po 18 (musiałem troche podwyższyć) ona że to więcej niz nasze auto, ja że to super okazja ona że żartuję sobie.

No i teraz jedyna nadzieja w Was forumowicze abyście podzielili się z radości (lub rozczarowania) obcowania z XD1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi