Jump to content
Sign in to follow this  
pmcomp

Premiera BD Bond 007 Quantum of Solace w dniu 27.03.2009

Recommended Posts

news-shadow.png

ce12c6e0eb87d46a.jpg

Na amazon.de premiera 27.03.2009.

Oto dane wydania:

Bildformat: 2,40:1
Audio:
Deutsch 5.1 DTS
Englisch 5.1 DTS HD Master Audio (Lossless)
Spanisch 5.1 DTS
Italienisch 5.1 DTS
Audiobeschreibung für Sehbehinderte (Englisch 5.1 Dolby Digital)
Untertitel:
Deutsch
Englisch für Hörgeschädigte
Spanisch
Italienisch
Dänisch
Finnisch
Norwegisch
Schwedisch
Zusatzmaterial In HDTV:
„Another Way to Die”-Musikvideo
Kinotrailer
Kinoteaser
Bond am Set – 24 Minuten Special Feature
Beginn der Dreharbeiten
Am Set
Olga Kurylenko und die Bootjagd-Sequenz
Regisseur Marc Forster
Die Musik
Die Filmcrew

Czyli jak poprzednio w Niemczech bez polskich napisów, dźwięk DTS HD MA.
Ciekawe kiedy u nas?
I za ile?

Edited by pmcomp

A coś zjadło 5.1 DTS HD Master Audio ? Będzie okrojona wersja na Polskę ?

Quantum of Solace leży po 90 zł na alledrogo i czeka na premierę. Może i kiepski, nie oglądałem ale dla miłośników serii przygód o agencie 007 to pozycja obowiązkowa.

Wiadomość troche spóźniona, bo na allegro już był wystawiony ten film 10 lutego z zaznaczeniem, że wysyłka po 23 marca...

Wiadomość troche spóźniona, bo na allegro już był wystawiony ten film 10 lutego z zaznaczeniem, że wysyłka po 23 marca...

Napiszę tak: wszelkiej maści alledrogowiczów, którzy sprzedaja powietrze (czyli oferują coś czego nie mają np. Braveheart) powinno sie tępić w sposób okrutny i likwidować konta bo jest to niezgodne z regulaminem. Z tego powodu allefdrogo nie jest dla mnie żadną referencją, a na tym portalu zamieszczamy newsy sprawdzone lub cytujemy strony rzetelne.

Takie jest moje zdanie.

Ja też mogę dzisiaj wystawić tryligię Aliens na BD z datą np. 10.06.2008. Bedziesz zadowolony jak klikniesz, a ja Ci 11-ego napiszę ... sorry, nie mam?

Pozdro

Edited by pmcomp

I tu nie masz racji, wszyscy którzy wystawili ten film rzetelnie informują kiedy będzie dostępny w sprzedaży (zbierają wcześniej zamówienia i nie twierdzą, że już go mają-doczytaj uważnie) np. ten: http://www.allegro.pl/item560757031_007_ja...ce_blu_ray.html

A jest to bardzo solidny sprzedawca :)

Przecież nikt nikogo nie zmusza do kupowania na allegro...

Edited by Deimos

Oj jest to praktyka już od bardzo dawna, chodzi mniej więcej o to samo jak w przypadku przedsprzedaży w sklepach. Co do samego filmu bez rewelacji ten nowy Bond totalnie nie podchodzi (chodzi o aktora) brakuje mi zwłaszcza specyficznego humoru sytuacyjnego który miały stare części...

Edited by Dacar

Będzie jak z Mrocznym Rycerzem.

Wszyscy psioczą, a i tak okaże się najbardziej wyczekiwaną premierą pierwszego kwartału 2009.

Byłem w kinie na premierze i rozczarowała mnie jakość (podobnie jak Batmana właśnie) dlatego kupię, obejrzę i podzielę się opinią. A opinię nt. serwisu Allegro jako źródła newsów zostawię dla siebie.

Eeeeeee, całkiem fajny jest - gorszy od Connery'ego, ale lepszego już chyba nie będzie ;).

A w e-sklepach jeszcze wcześniej, ja traktuję to raczej jako info o cenie którą wymusza rynek, już potaniało o kolejne 10 zł, cena u sprawdzonego sprzedawcy wynosi 79.99 zł choć byli i tacy co skusili się na 110 zł. Uważam że powinna być specjalna kategoria pt. "przedsprzedaż" i po problemie, jak ktoś lubi w marcu kupować lipcową premierę w zawyżonej cenie to jego sprawa.

Eeeeeee, całkiem fajny jest - gorszy od Connery'ego, ale lepszego już chyba nie będzie ;).

Brosnan byl najlepszy - Bond to nie jakis debil, osiłek a już na pewno nie blondyn - tak wiec Craig nie pasuje. Inna sprawa, ze sam film na świetnym poziomie.

Edited by dominikm