pmcomp 1,500 Posted February 21, 2009 (edited) Na amazon.de premiera 27.03.2009. Oto dane wydania:Bildformat: 2,40:1 Audio:Deutsch 5.1 DTSEnglisch 5.1 DTS HD Master Audio (Lossless)Spanisch 5.1 DTSItalienisch 5.1 DTSAudiobeschreibung für Sehbehinderte (Englisch 5.1 Dolby Digital) Untertitel: DeutschEnglisch für HörgeschädigteSpanischItalienischDänischFinnischNorwegischSchwedisch Zusatzmaterial In HDTV:„Another Way to Die”-Musikvideo KinotrailerKinoteaserBond am Set – 24 Minuten Special FeatureBeginn der DreharbeitenAm SetOlga Kurylenko und die Bootjagd-SequenzRegisseur Marc ForsterDie MusikDie Filmcrew Czyli jak poprzednio w Niemczech bez polskich napisów, dźwięk DTS HD MA.Ciekawe kiedy u nas?I za ile? Edited February 21, 2009 by pmcomp Quote Share this post Link to post Share on other sites
autorus 11 Posted February 21, 2009 A jak w Uk? 23.03.2009 Tylko nie wiadomo jak z PL Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciek_f 0 Posted February 21, 2009 A jak w Uk? 23.03.2009 Tylko nie wiadomo jak z PL wg tego: http://tinyurl.com/azvcmv 24.03.2009 Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
crazy-j 0 Posted February 21, 2009 A coś zjadło 5.1 DTS HD Master Audio ? Będzie okrojona wersja na Polskę ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mafo 0 Posted February 21, 2009 ten film to jeden wielki SYF Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD Tosiek 0 Posted February 21, 2009 Quantum of Solace leży po 90 zł na alledrogo i czeka na premierę. Może i kiepski, nie oglądałem ale dla miłośników serii przygód o agencie 007 to pozycja obowiązkowa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deimos 942 Posted February 22, 2009 Wiadomość troche spóźniona, bo na allegro już był wystawiony ten film 10 lutego z zaznaczeniem, że wysyłka po 23 marca... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,500 Posted February 22, 2009 (edited) Wiadomość troche spóźniona, bo na allegro już był wystawiony ten film 10 lutego z zaznaczeniem, że wysyłka po 23 marca... Napiszę tak: wszelkiej maści alledrogowiczów, którzy sprzedaja powietrze (czyli oferują coś czego nie mają np. Braveheart) powinno sie tępić w sposób okrutny i likwidować konta bo jest to niezgodne z regulaminem. Z tego powodu allefdrogo nie jest dla mnie żadną referencją, a na tym portalu zamieszczamy newsy sprawdzone lub cytujemy strony rzetelne. Takie jest moje zdanie. Ja też mogę dzisiaj wystawić tryligię Aliens na BD z datą np. 10.06.2008. Bedziesz zadowolony jak klikniesz, a ja Ci 11-ego napiszę ... sorry, nie mam? Pozdro Edited February 22, 2009 by pmcomp Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deimos 942 Posted February 22, 2009 (edited) I tu nie masz racji, wszyscy którzy wystawili ten film rzetelnie informują kiedy będzie dostępny w sprzedaży (zbierają wcześniej zamówienia i nie twierdzą, że już go mają-doczytaj uważnie) np. ten: http://www.allegro.pl/item560757031_007_ja...ce_blu_ray.html A jest to bardzo solidny sprzedawca Przecież nikt nikogo nie zmusza do kupowania na allegro... Edited February 22, 2009 by Deimos Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dacar 0 Posted March 3, 2009 (edited) Oj jest to praktyka już od bardzo dawna, chodzi mniej więcej o to samo jak w przypadku przedsprzedaży w sklepach. Co do samego filmu bez rewelacji ten nowy Bond totalnie nie podchodzi (chodzi o aktora) brakuje mi zwłaszcza specyficznego humoru sytuacyjnego który miały stare części... Edited March 3, 2009 by Dacar Quote Share this post Link to post Share on other sites
hr.susel 0 Posted March 3, 2009 Będzie jak z Mrocznym Rycerzem. Wszyscy psioczą, a i tak okaże się najbardziej wyczekiwaną premierą pierwszego kwartału 2009. Byłem w kinie na premierze i rozczarowała mnie jakość (podobnie jak Batmana właśnie) dlatego kupię, obejrzę i podzielę się opinią. A opinię nt. serwisu Allegro jako źródła newsów zostawię dla siebie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
radosuaf 138 Posted March 3, 2009 Eeeeeee, całkiem fajny jest - gorszy od Connery'ego, ale lepszego już chyba nie będzie . Quote Share this post Link to post Share on other sites
HD Tosiek 0 Posted March 3, 2009 Wiadomość troche spóźniona, bo na allegro już był wystawiony ten film 10 lutego z zaznaczeniem, że wysyłka po 23 marca... A w e-sklepach jeszcze wcześniej, ja traktuję to raczej jako info o cenie którą wymusza rynek, już potaniało o kolejne 10 zł, cena u sprawdzonego sprzedawcy wynosi 79.99 zł choć byli i tacy co skusili się na 110 zł. Uważam że powinna być specjalna kategoria pt. "przedsprzedaż" i po problemie, jak ktoś lubi w marcu kupować lipcową premierę w zawyżonej cenie to jego sprawa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dominikm 5 Posted March 3, 2009 (edited) Eeeeeee, całkiem fajny jest - gorszy od Connery'ego, ale lepszego już chyba nie będzie . Brosnan byl najlepszy - Bond to nie jakis debil, osiłek a już na pewno nie blondyn - tak wiec Craig nie pasuje. Inna sprawa, ze sam film na świetnym poziomie. Edited March 3, 2009 by dominikm Quote Share this post Link to post Share on other sites