Alcazar 1 Posted March 4, 2008 witam mam problemik moj super ampli nie obsluguje dzwieku hd , chcialbym mu troszke pomoc i przekodowac scieszke DTS HD w DTS z wysokim bit rate , sa jakies aplikacje do tego sluzace?? pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,442 Posted March 4, 2008 (edited) [quote name='Alcazar' post='89353' date='04.03.2008, 20:18 ']witam mam problemik moj super ampli nie obsluguje dzwieku hd , chcialbym mu troszke pomoc i przekodowac scieszke DTS HD w DTS z wysokim bit rate , sa jakies aplikacje do tego sluzace?? pozdrawiam[/quote] A po co jeśli wolno spytać skoro twój ampli powinien przyjąć wysłaną do niego przez HDMI czy optical/coaxial ścieżkę w DTS core czyli 1,5 Mbps? Chyba, że ty chcesz uzyskać jakiegoś twora np. DTS 2 Mbps ale nawet nie wiem czy się da. Pozdro Edited March 4, 2008 by pmcomp Quote Share this post Link to post Share on other sites
DarekS 0 Posted March 4, 2008 W komputerze należy mieć zainstalowany dekoder: "Sonic CinePlayer HD DVD Decoder v4.3.0", który jest w stanie zdekodować dźwięk DTS HD. Następnie konwersję z DTS HD na inny format należy wykonać programem "EAC3TO v2.20". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alcazar 1 Posted March 4, 2008 [quote name='pmcomp' post='89354' date='04.03.2008, 22:20 ']A po co jeśli wolno spytać skoro twój ampli powinien przyjąć wysłaną do niego przez HDMI czy optical/coaxial ścieżkę w DTS core czyli 1,5 Mbps? Chyba, że ty chcesz uzyskać jakiegoś twora np. DTS 2 Mbps ale nawet nie wiem czy się da. Pozdro[/quote] DTS core moze tak ale niemam na Commando takiej sciezki tylko DTS HD , a moj ampli to totalna porazka nie przepuszcza 24Hz po HDMI SHIT! Quote Share this post Link to post Share on other sites