pmcomp 1,442 Posted February 28, 2008 (edited) Witam, właśnie zamówiłem: [url="http://www.amazon.co.jp/gp/product/B0010XIPTY"]amazon.co.jp[/url]. Co ciekawe w USA płytki wydał FOX a w Japonii SONY. Podwójne wydanie obu części, specyfikacja jak poniżej: ?Transporter 1) Video Encode : MPEG-4 AVC 2) Audio : Dolby True HD/ 5.1ch /English : Dolby True HD/ 5.1ch /Japanese (Dub) 3) Subtitle languages: English / Japanese 4) Exact Running time: 93 min. 5) Special features: ?Audio Commentary by Louis Leterrier in French, with Japanese Subtitles ?Making in French, with Japanese Subtitles ?Comparison between Storyboard and Feature Film ?Deleted Scenes ?Music Clip: KNOC-TURN'AL ?Photo Gallery ?Trailer ?Transporter 2 1) Video Encode : MPEG-4 AVC 2) Audio : Dolby True HD/ 5.1ch /English : Dolby True HD/ 5.1ch /Japanese (Dub) 3) Subtitle languages: English / Japanese 4) Exact Running time: 89 min [Not sure if this is the UNCUT version which is 25 seconds longer than the PG-13 theatrical version] 5) Special features ?Making of Transporter ?Deleted Scenes ?Music Clip: Anggun "Cesse La Pluie" ?Trailer (French Version only) Mniam, już się nie mogę doczekać. Pozdro Edited February 28, 2008 by pmcomp Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmcomp 1,442 Posted March 6, 2008 Wreszcie dostałem. To perełki, nawet podwójne: Po pierwsze transfer video to AVC, a nie MPEG-2 jak w przypadku wydań FOX'a z USA i z Australii. Po drugie mają dźwięk Dolby TrueHD, a nie DTS HD, co akurat chyba większej różnicy nie robi . No i Transporter 2 wyszedł w regionie B tylko w Japonii czyli jest jedyną wersją możliwą do odtworzenia na europejskich playerach BD. Na weekend zapodam. Pozdro. Quote Share this post Link to post Share on other sites