conker9 66 Napisano 5 Listopada Zobacz ofertę Sony Bravia ZF9 65 cali Sprzedam Sony Bravia ZF9 65 cali w stanie idealnym. Telewizor jest profesjonalnie skalibrowany przez Skalibruj.tv. Cena do negocjacji. Cena 5 000,00 zł Dodający conker9 Wysłano 05.11.2024 Kategoria Telewizory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 7 Listopada Cena 4500 zł. Do negocjacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 9 Listopada Edit : 4000, do negocjacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 11 Listopada 3800, jeszcze trochę do negocjacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 15 Listopada Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 19 Listopada 3500, do negocjacji. Zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 23 Listopada W razie gdyby ktoś był zainteresowany, to kontakt pod numerem telefonu 793 145 737. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 23 Listopada Z okazji Black Friday 3250, do negocjacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 59 172 Napisano 23 Listopada Cena z dostawą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 23 Listopada Odbiór osobisty w Poznaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 59 172 Napisano 23 Listopada Ok Dzięki za info 👍 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 23 Listopada No cóż, nie prowadzę sklepu, jestem osobą prywatną. I zakładam, że potencjalny klient będzie chciał obejrzeć sprzęt na miejscu. W każdym razie ja bym chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 27 Listopada Edit. Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany, to za 3000 jestem skłonny sprzedać. Myślę, że to dobra cena za telewizor tej klasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 29 Listopada Zapraszam do negocjacji 😊 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 1 Grudnia Update. Cena 2800, do negocjacji. Praktycznie stoi w tej chwili nieużywany i zajmuje miejsce, więc zależy mi na szybkiej sprzedaży. Oczywiście posiadam do niego oryginalne opakowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 3 Grudnia W dniu 1.12.2024 o 13:22, conker9 napisał: Update. Cena 2800, do negocjacji. Praktycznie stoi w tej chwili nieużywany i zajmuje miejsce, więc zależy mi na szybkiej sprzedaży. Oczywiście posiadam do niego oryginalne opakowanie. Jeśli ktoś się zdecyduje kupić w najbliższą sobotę, to będzie spora obniżka ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 4 Grudnia Kontakt także pod numerem telefonu 793 145 737. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 6 Grudnia Update: cena 2600 zł do negocjacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
conker9 66 Napisano 7 Grudnia Sprzedany. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach