Piotr Preludek 0 Napisano 12 Września Szukam telewizora ok 50 cali. Za ok 1400-1600zl Do netflixa,YT, czasem jakiegos filmu wieczorem. Mam soundbara więc głośniki nie muszą być super, wrazie potrzeby mam tez rolety także mogę sobie w dzień przyciemnić, oglądam z ok 3-4m Fajnie jak by nie zamula podczas przełączania. Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie,bo pisze z telefonu ciężko mi się nawiguje po forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gmeru 2 225 Napisano 15 Września Moim zdaniem przy takiej przekątnej nie ma wielkiej różnicy co zostanie wybrane. Szkoda czasu. Jedyne co to matryca IPS / VA > wiadomo, zrobi dużą różnicę w kątach i czerń. IPS to zazwyczaj LG ale trzeba też sprawdzic przy innych firmach. Tobie lepiej by było wybrac coś na VA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Xisiek 1 692 Napisano 12 Września Bardzo ciężkie pytanie, mało kto testuje tak małe przekątne i tanie tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szukam telewizora ok 50 cali. Za ok 1400-1600zl
Do netflixa,YT, czasem jakiegos filmu wieczorem.
Mam soundbara więc głośniki nie muszą być super, wrazie potrzeby mam tez rolety także mogę sobie w dzień przyciemnić, oglądam z ok 3-4m
Fajnie jak by nie zamula podczas przełączania.
Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie,bo pisze z telefonu ciężko mi się nawiguje po forum
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi