pluto26 0 Posted November 11, 2007 mam problem nie wiem co wybrac chce zaznaczyc ze chce zakupic sprzet w USA PS3 W WERSJI 80GB zalezy mi na sprzecie ktory odbiera HD no i oczywiscie ma najlepsze gry podwzgledem graficznym prosze mi poradzic ? Share this post Link to post Share on other sites
Brolly 0 Posted November 11, 2007 Nie zastanawiaj się długo bierz 360-tke ... nie bedziesz żałował moge ci podac moje argumenty Share this post Link to post Share on other sites
Maro 0 Posted November 11, 2007 Zależy czy chcesz sprzęt wykorzystywać do grania, czy do oglądania HD. Jeśli to pierwsze to 360 jeśli to drugie to raczej PS3. A przy obecnym kursie dolara to na Twoim miejscu brałbym jedno i drugie. Załatwiasz tym samym sprawę wojny formatów oraz exclusiwów na konsolę Share this post Link to post Share on other sites
Brolly 0 Posted November 11, 2007 360-tka i tylko to Konsolke Sony dopiero za rok albo dłużej Share this post Link to post Share on other sites
pluto26 0 Posted November 11, 2007 no chodzi mi o granie a przy okazji ogladanie HD. Jesli mozna prosze o zalety 360 i oczywiscie ktora wersje wybrac? Share this post Link to post Share on other sites
MichAelis 0 Posted November 11, 2007 Premium, ewentualnie Elite(zalezy czy wiekszy dysk Ci potrzebny) Zalety? -gry -duzo dobrych gier w stosunku do ps3 -duzo ekskluzywnych gier w stosunku do ps3, na ps3 narazie ze 3 sztuki w ktore warto zagrac. -Gry multiplatformowe wygladaja lepiej na x360. Wady? -Kupisz konsole to masz w zasadzie 100% pewnosci ze predzej czy pozniej Ci padnie. Mozna powiedziec ze wychodzisz ze sklepu z zepsuta konsola Share this post Link to post Share on other sites
outsider102 0 Posted November 11, 2007 -Kupisz konsole to masz w zasadzie 100% pewnosci ze predzej czy pozniej Ci padnie. Mozna powiedziec ze wychodzisz ze sklepu z zepsuta konsola Z tym to dałeś do pieca. Oczywiście ze tak nie jest!! Share this post Link to post Share on other sites
MichAelis 0 Posted November 11, 2007 Oczywiscie ze jest, jednostki ktore maja szczescie albo graja raz na miech moga mowic inaczej. Share this post Link to post Share on other sites
Brolly 0 Posted November 11, 2007 pierdoły Ci ludzie piszą.... Kup Xboxa , nowe modele nie są takie awaryjne jak poprzednie , kup najlepiej elite ale jak chcesz zapszczedzić pieniądze to premium , najlepiej z wejściem HDMI - to już te nowsze modele.Nowsze modele mają już zamontowane lepsze chłodzenie i maja zrobione płyty głowne z mocniejszego tworzywa. Xbox ma 3 lata gwarancji wiec do tego czasu nie masz sie co martwić , serwis microsoftu jest bardzo dobry. A to pare jego zalet: -więcej gier i wiecej exclusiv'ów niż ps3 -Lepsza grafa a spowodowane jest to lepszą kartą graficzną i na xboxa producenci gier łatwiej tworzą kod , co sprawia że gry robi sie prościej i szybciej . -Microsoft wydaję iektóre gry po polsku np PGR4, FORZA 2 ,FIFA 08, już niedługo MASS EFECT , ponadto polski dashboard-menu w xboxie, napewno już niedługo polski marketplace -Microsoft tworzy w polsce bardzo dobre zabawy dla graczy takie jak WCG i we wakacje nad morzem Xbox fun day -do tego możesz do kupić HD-DVD za ok 500-600 zł a to nie dużo na ta klase odtwarzacza -niższa cena niż za konsole PS3 Play station jest już na polskim ryku bardzo długo , nie pamiętam dokładnie kiedy wyszedł PSX i co od tej pory zorganizowała dla graczy firma SONY , nic mio na myśl nie przychodzi a Microsoft zrobił juz kilka ciekawych rzeczy. Sony ma się od kogo uczyć.... A ty mała informacja którą warto przeczytać [url="http://www.xboxonline.pl/...opera,6551.html"]http://www.xboxonline.pl/...opera,6551.html[/url] Moim zdaniem w tej chwili Xbox zdezydowanie przewyższa swojego przecviwnika z kraju kwitnących wiśni, wygra ta konsola która ma najwięcej dobrych gier , wszystko się okaże przez rok 2008 wybór należy do Ciebie ja już wybrałem Share this post Link to post Share on other sites
Gmeru 2,237 Posted November 11, 2007 [quote name='pluto26' post='67410' date='11.11.2007, 14:15 '][/quote] ? Temat co najmniej kiepski i powtarzający się od zarania dziejów. Poczytaj sobie w necie w co możesz pograć na PS3 a w co na X360 i podejmij decyzję. Fakt jest faktem, że na PS3 prawie nie ma w co grać (sporo mniej tytułów niż na maszynkę Billa) ale masz za to wypełniacza w postaci chociażby Blu-raya (i to jest konkretny argument za!). X360 padają jak muchy i nie znam osoby komu wcześniej czy później nie padła. Mnie np. nie padła bo jak napisał MichAelis gram "raz na miesiąc ; ) " . Jaka jest rada? Kup dwie konsole i będziesz miał spokój ; p a jak nie możesz to wybierz sobie losowo a i tak będziesz happy. Zarówno jeden jak i drugi sprzęt dostarczy Ci sporo zabawy. PS3 na pewno w dalekiej perspektywie na dłużej. Bo dopiero się rozkręca.... zamykam temata bo już takich było trochę na forum. Trzeba poszukać i poczytać. Share this post Link to post Share on other sites